Villa

Engelsvej 8, Kirke Søby
5610 Assens

  • Kontantpris 1.195.000 kr.
  • Ejerudgift 1.665 kr.
  • Boligareal 184 m²
  • Grundareal 1.690 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Engelsvej 8, Kirke Søby
5610 Assens

  • 1.195.000 kr. 184 m² 6 rum

Indflytningsklar villa med masser af m2

Søger du boligen med mange kvadratmeter, som samtidigt er økonomisk fornuftig og med et fantastisk by sammenhold? Så læs videre!
 
Huset ligger som det sidste på en lukket vej. Her befinder man sig velplaceret tæt på Assens, Ebberup og Glamsbjerg og med mange daglige busafgange til Assens og Odense. Ca. 200 meter nede ad vejen, er der opsamlingssted for skolebussen til Ebberup skole, Børnehave og Vuggestue. Ebberup skole er underlagt en landsbyordning. Det vil sige, at man i Ebberup har optimale muligheder for at sikre den røde tråd for børnene lige fra vuggestuen til de går ud af skolen efter 9.klasse. Der er desuden, lige overfor skolen en dejlig sportshal.
 
Mindre end 300 meter den anden vej, ligger Stoppestedet for FynBus, med mange daglige afgange til bl.a. Assens og Odense. Der er desuden FynBus lige til døren på Vestfyns Gymnasium, Handelsskole og 10. klassecenter i Glamsbjerg.
 
Fra ejendommens køkken er der udgang til en dejlig gårdhave med rigtig godt læ. Mod syd er der en dejlig terrasse med udendørs pejs. Skorstenen deles med en indendørs pejl, som lige nu har en pejseindsats, det giver en god fordeling af varme. I pejsestuen er desuden gulvvarme og radiator. I gildestuen i ’den nye’ kælder kan man sidde op til 26 personer.
Inde i huset vil du finde 4 rummelige værelser og flere disponible rum, der giver dig mulighed for at tilpasse hjemmet efter dine behov og ønsker. På 1. sal, er der under gulvtæpperne originale trægulve og på badeværelset er der et skønt gammelt terrazzogulv under malingen.
 
Byen er styret af et tæt sammenhold og et godt foreningsliv, der har fællesskabet i fokus.
Hvert år holdes der Skt. Hans bål i ’Grusgraven’ og om vinteren holdes fællesarrangementer ’Spis sammen’,
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1931
Ombygget 1974
Rum 6
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 184 m²
Kælder 120 m²
Udhus 40 m²
Grundareal 1.690 m²
Økonomi
Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift 1.665 kr.
Finansiering
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.959 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.502 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 40.659
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 11,2‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Søby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søby
Godt naboskab
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede her til i november 1989 med vores tre børn i alderen <1 til 15 år. Så vi har boet her i 34 år nu, og vi er så godt tilpas i Kirke Søby, at vi kun flytter ca. 300 meter væk J Man er altid velkommen til at banke på, hvis der er noget man er i tvivl om. "

Sådan er kvarteret

"I takt med at vores familie har udviklet sig gennem årene, har der været så mange muligheder for at både os, og især børnene, har kunnet udvikle sig med hver vores interesser. Helt på landsbyplan for Kirke Søby, har vi Kirke Søby Bylaug. Vi har en facebook gruppe, hvor alt kan kan slåes op, om andre er uden el, manglende Intenet, vand osv. Vores børn har aldrig manglet nogen at lege med, hverken vores drenge eller datter. Hvert år holdes Sct. Hans bål i ’Grusgraven’ som fra gammel tid er ejet af Søby Sogn. Her medbringer man selv kød til kæmpe grillen og salat, brød og drikkevarer. Der er sommerfest hvert år i august, med helstegt gris, der er en dejlig stor overdækket terrasse, hvor der er plads til alle. Her sælges drikkevarer til en fair pris, som er med til at finansiere driften af Bylauget. Om vinteren holdes fællesarrangementer ’Spis sammen’, ofte med biksemad af rester fra sommerfestens gris. Aldersmæssigt er den sidste nye borger lige blevet født i starten af februar 2024 og der er børn i alle aldre optil > X Der har selvfølgelig været en udvikling gennem årene, men den største har nok været, at Engelsvej blev lukket fra vores grund og op til Odensevej, så der kun er gang- og cykelsti nu til FynBus stoppestederne til Odense og Assens. Huset ligger således som det sidste på en lukket vej. Man vågner hver morgen til lyden af kirkeklokken i det fjerne, som også ringer solen ned hver dag. Her befinder man sig velplaceret tæt på Assens, Ebberup og Glamsbjerg. Og med mange daglige busafgange til Assens og Odense. Ca. 200 meter nede ad vejen, er der opsamlingssted for skolebussen til Ebberup skole, Børnehave og Vuggestue. Den ældste del af Ebberup skole er bygget i 1964, da man blev enige med et par andre landkommuner i området, om at bygge en ny fællesskole i Ebberup. Siden da er der løbende blevet bygget til og bygget ud. I dag er Ebberup skole en landsbyordning. Det vil sige, at man i Ebberup har optimale muligheder for at sikre den røde tråd for børnene lige fra vuggestuen til de går ud af skolen efter 9.klasse. Der er desuden, lige overfor skolen en dejlig sportshal. Byen er styret af et tæt sammenhold og et godt foreningsliv, der har fællesskabet i fokus. Mindre end 300 meter den anden vej, ligger Stoppestedet for FynBus, med mange daglige afgange til bl.a. Assens og Odense. Der er desuden FynBus lige til døren på Vestfyns Gymnasium, Handelsskole og 10. klassecenter i Glamsbjerg. Gymnasiet, som blev grundlagt i 1959, var oprindeligt en privatskole. Men nu er Vestfyns Gymnasium selvejende under staten. Skolen har pt. omkring 580 elever, fordelt på 21 klasser. I 2006 blev der, i tilknytning til gymnasiet, bygget / flyttet Handelsskole og 10. klassecenter, som tidligere lå på to forskellige adresser i Assens."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Dalum

Solgt maj 2024
Rækkehus
Solgt

Dragebakken 388, Sanderum, 5250 Odense SV

72 m² 3 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Goldschmidtsvænget 19, 5230 Odense M

142 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Broløkkevej 51, Sanderum, 5250 Odense SV

172 m² 6 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Solskinsvej 18, Sanderum, 5250 Odense SV

124 m² 4 rum