Kvinde læser velkomstbrochure fra danbolig Kvinde læser velkomstbrochure fra danbolig

Under salg

Vi ved, at der er nok at holde styr på i forbindelse med et boligsalg. Derfor har vi samlet de vigtigste informationer, der kan guide dig under dit boligsalg.

Samarbejdet med danbolig

Når du indgår et samarbejde med os, holder vi løbende kontakt med dig. Vi ved, hvor vigtigt det er med regelmæssige statusmøder og gennemsigtighed hele vejen gennem dit boligsalg.

Markedsføring af din bolig

En god markedsføringsplan er altafgørende for et godt boligsalg. Hos danbolig skaber vi effektive salg gennem bl.a. danbolig Clevr, Vores Nabolag, Sælger Siger og mails til potentielle købere med boligmatches.

Hvad kan du selv gøre?

Mange boligsælgere føler ikke, at de har indflydelse på, hvordan salgsprocessen forløber. Men der er faktisk rigtig meget, du selv kan gøre for at hjælpe salget på vej eller opnå den pris, du drømmer om.

Åbent hus og fremvisninger

Hvad kan du med fordel selv forberede, når der er fremvisning eller åbent hus? Skal du være hjemme? Kan du være med til at bestemme, hvornår du får besøg? Og hvad hvis der ikke kommer nogen? Få svar på alle dine spørgsmål om fremvisning og åbent hus lige her.

Følg med i dit salg

Når du sætter din bolig til salg hos os, opretter vi samtidig en profil til dig i Min danbolig, hvor du kan følge salget af din bolig døgnet rundt. Se antal bestilte salgsopstillinger, besøgende på din online boligpræsentation og meget mere.