Kom godt i mål med dit boligkøb
Par kigger på iPad

Boligkøb

At købe bolig er en af livets store beslutninger. Der er rigtig mange spørgsmål og små detaljer, der kan være rare at få styr på; både før, under og efter dit boligkøb. Vi guider dig hele vejen, så du kan realisere dine boligdrømme og finde hjem.

Fra drøm til dit nye hjem

Boligkøbet er ofte en lang proces. Derfor giver det både god mening og overblik at dele processen op i før, under og efter købet. Så kan du hente viden præcis dér, hvor du er lige nu. Vil du hellere have et personligt møde om dine ønsker, er du altid velkommen hos din lokale danbolig-mægler. Vi er altid lige i nærheden og klar til at give dig gode råd og ro i maven.

I danbolig hjælper vi hvert år flere tusinde mennesker med at finde ny bolig. Derfor ved vi også, hvilke udfordringer du kan opleve undervejs, og hvordan du får mere ro i maven.

Før køb

Går du med en drøm om at købe ny bolig, kan danbolig hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed. Der kan være meget at have for øje, når du går på boligjagt. Derfor tilbyder vi køberrådgivning allerede i starten af din boligsøgning, så du kommer godt fra start. Få et gratis og uforpligtende opstartsmøde.

Du kan også tilmelde dig danboligs Køberkartotek. Så får du direkte besked, når der kommer nye boliger til salg, der matcher dine ønsker. Tilmeld dig Køberkartoteket her.

Under køb

Undervejs i boligkøbet handler det om at finde de boliger, der passer til det, du går og drømmer om. Du kan bl.a. tilmelde dig åben hus-arrangementer eller booke fremvisninger - også selvom du ikke er helt sikker på, om boligen er den rette for dig.

Det kan også være en god idé at rådføre dig med en af vores køberrådgivere. Med et solidt kendskab til boligmarkedet kan vores købermæglere rådgive om boligens pris, oversætte alle dokumenterne og vejlede dig til det bedste boligkøb. Læs mere om danbolig Køberrådgivning.

Efter køb

Når du har fundet din drømmebolig, og du er blevet enig med sælger om prisen, skal købsaftalen udarbejdes. Når alt er faldet på plads og købsaftalen er underskrevet, starter en række processer, så du til sidst kan overtage boligen og flytte ind i dit nye hjem.

Der er flere ting, som du med fordel kan gøre dig bekendt med, når du afslutter et boligkøb. Bliv klogere på det hele i vores samlede Boligmarked ABC.