Vi er danbolig

danbolig er en ejendomsmæglerkæde stiftet i 1989. I dag består kæden af omkring 140 butikker, der alle arbejder ud fra det samme grundlæggende værdisæt og overordnede løfte til alle vores kunder: Du skal føle dig værdsat som kunde i danbolig.

Det betyder, at du skal føle dig betydningsfuld og taget hånd om i din kontakt med os – og dette kundeløfte holder vi os hele tiden for øje og står på mål for. Derfor vil du, uanset hvilken danbolig-butik du samarbejder med, blive mødt af:

  • En troværdig mægler, som forstår vigtigheden af, at bolighandel er en tillidssag og derfor altid har sat sig grundigt ind i din bolig, din boligsituation og dine behov, så du gennem hele forløbet bliver mødt af kompetent og reel rådgivning tilpasset dig.
  • En engageret mægler, som er tilgængelig, dedikeret og proaktivt ser muligheder på dine vegne – og som i tæt samarbejde med dig tilpasser salgsstrategien til din bolig og de aktuelle markedsvilkår for at opnå det bedste forløb.

“For os er det altafgørende, at vi leverer kompetent rådgivning, og at du oplever vores arbejde som seriøst og af høj kvalitet.”

Danbolig samarbejder med Nordea

Hos danbolig samarbejder vi med Nordea både landsdækkende som lokalt, og vi fungerer også som vurderingssagkyndige for Nordea Kredit. Vi anbefaler Nordea, fordi vi ved, at de altid giver vores kunder den grundige rådgivning, der skal til, når de står over for at skulle handle bolig.

Mød ledelsen på hovedkontoret

Per Bie
Adm. dir.

LinkedIn

Anne Mette Koch
Kommerciel chef

LinkedIn

Claus Bach
Markedschef

LinkedIn

Birte Friis
Juridisk chef
Ejendomsmægler

LinkedIn

Har du spørgsmål til en bolig? Så kontakt din lokale mægler.

Mægleren, der har boligen til salg, kan altid hjælpe med at svare på spørgsmål om boligen, lave aftaler om fremvisning mm. Det vil altid fremgå på boligpræsentationen, hvilken mægler der har boligen til salg.