danboligs køberkartotek

I danboligs køberkartotek kan du både gemme dine boligønsker og få besked om nye boliger, der matcher dine ønsker - fx 'skuffesager', der ikke er blevet annonceret endnu. Bare klik her og vælg, hvad du søger efter - derefter kan du gemme dit boligønske i køberkartoteket.

Ikon af danboligs køberkartotek

Find hjem med køberkartoteket

I danbolig har vi gjort køberkartoteket til mere end en liste i skuffen. Se nedenfor hvordan.

Vi overvåger hele markedet

Skriv dig op i danboligs køberkartoteket og få besked om alle nye boliger, der kommer til salg - også dem fra de andre ejendomsmægler-kæder. Så slipper du for at skrive dig op flere steder.

Vejen til skuffesager

Vil du høre om boliger, der ikke er annonceret endnu - og måske aldrig bliver det? Køberkartoteket er stedet, hvor den lokale mægler kan finde dig og give dig et kald.

Besked om nye boliger

I køberkartoteket bor dine boligønsker, og derfor kan vi give dig besked, så snart der kommer noget ind, som vi tror er interessant for dig.

Overblik for alle pengene

Du opretter ønsker i køberkartoteket, så du har et perfekt overblik i din boligjagt. Og nu sagde vi 'for alle pengene'... køberkartoteket er helt gratis.

Få besked om lige præcis det du søger efter

Vil du gemme dine boligønsker og have besked om nye boliger til salg - og endda om boliger der ikke er på markedet endnu - så opret dig nu. Gratis og uforpligtende.

Som køber er du sikker på, at drømmeboligen ikke går din næse forbi - du får den nemlig tilbudt, før den overhovedet når at komme på markedet. Samtidig sørger vi for at give dig gode råd, så du hurtigere kan spore dig ind på dine boligønsker - og slå til med det samme, når den rette bolig dukker op. Se de gode råd lige nedenfor.

Gode råd til dig som køber

Det er godt at drømme – særligt hvis drømmene kan realiseres. Brug tjeklisten til at sikre dig, at din boligdrøm kan gå i opfyldelse og som afsæt til at oprette et relevant boligønske i køberkartoteket.

 1. Tal om drømmeboligen
  Hvordan finder du den rigtige bolig, som passer til dig? Det er vigtigt at få talt om alle ønsker, drømme og forventninger. Især hvis I er flere om købet. Hvad er vigtigt i jeres næste hjem, og hvilke muligheder skal der være i nabolaget? Hvilken type bolig ønsker du? Skal det være et hus, en lejlighed eller en landejendom? Skal det være ny-istandsat, eller vil du selv sætte dig eget præg på boligen? Når du har styr på søgekriterierne og har en klar prioritering, kan du gå videre i boligsøgningen.
 2. Find dit nye hjem
  Når du har taget stilling til ønsker og forventninger, kan boligjagten gå i gang. Hér er det oplagt at blive oprettet i et køberkartotek hos en ejendomsmægler. Det øger chancerne for at være med i den første gruppe af købere, der præsenteres for de nye boliger, inden de rammer det brede marked.

  Benyt dig af tilbuddet om åbent hus. Det kan føles mere uforpligtende, og er en god mulighed for at se flere boliger og besøge forskellige nabolag den samme dag. Det giver et bedre overblik over, hvad markedet kan tilbyde indenfor forskellige prisniveauer. Ejendomsmægleren kan svare på spørgsmål om boligen og om mulighederne i nabolaget. Du kan også bestille en uforpligtende fremvisning og besøge boligen.

 3. Bliv godkendt i banken
  Tag kontakt til banken og få gennemgået din økonomi og lavet et boligbudget, så kender du de rammer, som du kan drømme indenfor.

Start din boligjagt med danboligs køberkartotek

Skriv dig op i vores køberkartotek ved at oprette en søgeagent. Så leder vi efter din drømmebolig og giver dig besked, når nye boliger kommer på markedet. Du kan også følge favoritboliger og få besked, hvis prisen fx sættes ned.