Boligmarkeds ABC

Boligmarkeds ABC er et opslagsværk, der skal gøre det nemmere for dig at finde de svar, du søger i forbindelse med bolighandel og i samarbejdet med danbolig.

Det kan føles rart at sætte sig ind i processerne, hvis man er i gang med at købe eller sælge, men der kan være mange ting at holde styr på. Det gælder alt fra ejendomsskattebillet til formidlingsaftale. Her på siden får du et overblik over alle processerne, så du selv kan dykke ned lige der, hvor det er relevant for dig. Og har du ikke lyst til det, er det også helt ok. Vi har selvfølgelig styr på det hele for dig – og du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med omkring 150 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Hvad er din bolig værd?

Inden du tager den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske også gerne vide lidt om, hvad du kan få for din bolig. Indtast din adresse og få et uforpligtende boligskøn af din bolig ud fra statistiske beregninger. Se også hvordan dine egne indsigter om din boligs stand, beliggenhed og energiniveau kan påvirke værdien.