Boligmarkeds ABC

Boligmarkeds ABC er et opslagsværk, der skal gøre det nemmere for dig at finde de svar, du søger i forbindelse med bolighandel og i samarbejdet med danbolig.

Det kan føles rart at sætte sig ind i processerne, hvis man er i gang med at købe eller sælge, men der kan være mange ting at holde styr på. Det gælder alt fra ejendomsskattebillet til formidlingsaftale. Her på siden får du et overblik over alle processerne, så du selv kan dykke ned lige der, hvor det er relevant for dig. Og har du ikke lyst til det, er det også helt ok. Vi har selvfølgelig styr på det hele for dig – og du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med mere end 140 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Kender du værdien af din egen bolig?

Inden du træffer den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske gerne vide, hvad du kan få for din bolig. Med BoligSkøn får du et statistisk beregnet skøn af din boligs værdi på et øjeblik ved at svare på 5 spørgsmål om boligens stand. Vil du have en præcis salgsvurdering, kan du få en af os - gratis og uforpligtende.