Projektsalg

Leder du efter ny bolig?

Hos danbolig udbyder vi projektsalg rundt omkring i hele landet.
Er du på udkig efter et nybyggeri, så er projektsalget en oplagt mulighed for at indfri drømmen om en helt ny bolig. Vi udbyder både projektejendomme, som allerede står klar til indflytning, men tilbyder dig også muligheden for at skrive dig op til kommende projekter. Så er du sikker på at være den første vi kontakter, når der udsigt til et projektsalg, der matcher dine behov.

Har du lyst til at høre mere om vores projektsalg, så kontakt din lokale mægler eller se vores igangværende projekter via linket nedenfor.

Vi har 74 projektsalg hos danbolig lige nu

Vil du direkte til boligerne? Så kan du også finde alle vores nuværende projektsalgsboliger her:

Hvad er et projektsalg?

Ved et projektsalg køber man sig ind i en ny bolig, som typisk ikke er opført endnu, men i stedet er under konstruktion eller fortsat er på tegnebrættet. Det foregår sådan, at en projektudvikler køber en grund, udbyder boligerne og opfører det planlagte nybyggeri. Der er også mulighed for at købe sig ind i en projektsalgs-bolig efter at den er opført, men som udgangspunkt er det en forudsætning for byggeriet, at de fleste boliger er afsat før byggeriet går i gang.

Fordele ved et projektsalg

Der er flere grunde til, at det er fordelagtigt at købe sig ind i et projektsalg. Du flytter ind i et nybyggeri og er den første der bor i din kommende lejlighed eller hus. I storbyer som København, Århus eller Odense kan det være udfordrende at få fingrene i drømmeboligen, og ofte er en stor del af det eksisterende byggeri af ældre dato og kræver derfor en del vedligeholdelse.

Med et projektsalg slipper du for vedligeholdelsen, og har generelt lavere boligomkostninger grundet god isolering og nye byggematerialer.

Har du et stærkt projekt?

danbolig er en erfaren og stærkt forankret samarbejdspartner for projektudviklere og entreprenører af projekter for både salg og udlejning.

danbolig har et unikt samarbejde på tværs af landet mellem danboligs 150 boligbutikker og Nordea. Vi har derfor adgang til købere i hele landet og kan tilbyde den rigtige rådgivning indenfor salg og finansiering og den helt rette markedsføring.

Kontakt vores ejendomsmæglere for en uforpligtende dialog om salg eller udlejning af dit boligprojekt.

Projektsalgsemner vises direkte på danbolig.dk, som er en af Danmarks mest besøgte boligsites. Her finder køberne både projekterne som del af deres boligsøgning ligesom de kan findes specifikt. Dagligt udsendes mails om nye emner til vores landsdækkende køberkartotek.