Alle danbolig projektsalg

Stengårds Alle 91
2800 Lyngby

8.495.000 kr. 182 m²

1 bolig til salg

182 m²
Billeder på vej

Holbæk Have

Holbæk Have - 1- plans rækkehuse i Holbæks nye, grønne bydel

Vi er glade for at kunne præsentere en ny del af udstykningen i Holbæk Have som består af 10 1-plans rækkehuse. Køber du en bolig i Holbæk Have bliver livet i tæt forbindelse med naturen. Rundt om boligerne etableres grønne arealer, som opfordrer til leg og aktivitet – eller til at nyde roen og den friske luft i et stille hjørne.

Bydelen opføres i et tidsløst design og i holdbare materialer som er yderst bæredygtige. Forsyningen er også en vigtig brik i den grønne omstilling. Derfor er vi glade for, at Holbæk Have bliver de første boliger i Holbæk med fjernvarme.
Valmue Rækkerne er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter A/S, Den arkitektoniske stil drager inspiration fra den klassiske Bedre Byggeskik-bevægelse, der sætter fokus på at bygge enkelt, fornuftigt og i god kvalitet.

1-plans rækkehus
Boligen er indrettet med et stort, moderne opholdsområde, der samler stue og køkken. Afdelingen er boligens oplagte samlingspunkt, hvor du og familien kan hygge jer i fællesskab. Fra opholdsrummet er der udgang til din private have, så terrassen på varme dage bliver en naturlig forlængelse af stuen. Boligen byder på to soveværelser, en stor stue med spise- og opholdsafdeling samt køkken, entré og badeværelse. En rummelig bolig til jer, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig i ét plan.
Boligerne 2-10 har i forhaven et udhus samt en god fliseterrasse og en nummeret parallel parkering på vejen. Boligerne 1-9 har egen forhave med udhus, parkering og fliseterrasse.

Få Holbæk som din baghave
I Holbæk Have får du Holbæk by som din baghave – en moderne handelsby, der rummer alt til den kræsne indbygger! Med 30.000 indbyggere og et rigt foreningsliv byder Holbæk på masser af aktiviteter og oplevelser. Bymidten har et hyggeligt cafémiljø og er fyldt med gode shopping- og indkøbsmuligheder, ligesom du kan gå på opdagelse i det hyggelige havneområde eller i de historiske gader. Holbæk Have ligger også kun fem minutter til indkøbsmuligheder, sygehus, institutioner, offentlig transport og motorvej – herfra kan du nå til København på bare 45 minutter.

Helårsgrunde i Regstrup - Røglevej, Langager mv.
4420 Regstrup

495.000 - 595.000 kr. 0 m²


KUN FÅ GRUNDE TILBAGE!

Har du en drøm om, at bygge dit helt eget drømmehus- Helt ny og spændende udstykningen udbydes nu centralt i Regstrup Udstykningens 2. etape omfatter 12 parcelhusgrunde fra 781- 1.358 m². Grundene sælges byggemodnede og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Se lokalplan nr. 14.04 for nærmere specifikke vilkår og bestemmelser for bebyggelsen. De attraktive byggegrunde er beliggende i et fredeligt og trygt nybyggerkvarter med grønne områder og gode stisystemer der leder både børn og voksne sikket rundt i byen. Grundene er en del af en større udstykning, som anlægges med respekt for den eksisterende natur og med store grønne arealer.

På grundene i Regstrup kan du bygge dit personlige drømmehus, hvor du og din familie kan bo trygt og godt i et fantastisk nærmiljø.

Regstrup er en hyggelig stationsby i udvikling og har alt, hvad man har brug for i hverdagen som bl.a. supermarked, masser af daginstitutionstilbud, ny renoveret skole til 9. kl, et rigt idræts- og foreningsliv, sportshal, lægehus, DSB station på Nordvestbanen mellem København og Kalundborg. Togturen fra den lokale station til Holbæk Station tager kun lidt over fem minutter, og med bil kan en tur til Roskilde klares på en halv time og turen til København på kun 45 min. Holbæks nye Sportsby ligger kun 5 km. fra ejendommen.. Alt hvad der skal til for at få en by til at fungere og alt sammen indenfor 5 min. I Regstrup kan du altså klare alle de daglige indkøb, eller alternativt kan du stoppe i Holbæk Megacenter på vejen hjem. Yderligere er der kun ca. 10 min. kørsel til Holbæk centrum med cafémiljø og et væld af specialbutikker. Holbæk har endvidere et særdeles hyggeligt havnemiljø ved Orø-færgen og et spændende kulturliv med aktivt teater og biograf mv samt et hav af forskellige idrætsfaciliteter. Den aktive børnefamilie vil i høj grad kunne få opfyldtønsket om at bo mellem land og by, hvor transport, natur, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er optimale.

3 boliger til salg

2- plans rækkehuse på Jernvænget - centralt i Holbæk
4300 Holbæk

2.820.000 - 3.100.000 kr. 102-113 m²

Spændende nye og super velindrettet 2-plans rækkehuse med fine detaljer vil nu begynde at skyde i vejret på Jernvænget i hjertet af Holbæk, da Skyttens Vej er solgt på rekord tid.

Rækkehusene på Jernvænget er 2.etape af en større bebyggelse på byens gamle Jernstøberigrund. Beliggenheden er helt perfekt- tæt på det hele i Holbæk- et"stenkast" fra fjorden, nær centrum, Sportsbyen, havnen med badestrand samt skoven og stationen. I gåafstand finder du Slotscentret med Kvickly samt Holbæks hyggelige hovedgade, hvor du kan gå i en af de mange specialbutikker.

Årligt varmeforbrug 2.175 jf. energimærke 17.08.2022 Elpris kr. 2,38 kWh

Moderne arkitektur& rene, indvendige linjer. Udefra præsenterer rækkehusene sig smukt i en moderne arkitektur med minimal vedligeholdelse, franske altaner samt store, flotte vinduespartier. Der er en flot gennemgående stil i alle husene- både køkken, badeværelser, soveværelser og entré har lyst, stilrent HTH-inventar, og smukke lamelparketgulve i ask står i flot kontrast til de hvide flader. Samtlige hårde hvidevarer er fra AEG- det giver jer påén gang masser af moderne komfort, og samtidig skabes en flot helhed. I boligerne er der loft til kip på 1. salen og 2 hyggelige hemse. Ligeledes er der gulvvarme i både stueplan og på 1. salen og i stueplanet en lofthøjde på 2.50. 2.etape på Jernvænget opføres i 3 forskellige typer. Nærmere beskrevet rummer stueplanet et lækkertåbent og stilrent køkken i forbindelse med en lys, indretningsvenlig stue som naturligt sætter scenen for familiesamværet. Fra stuen er der udgang til terrassen og den lille, overskuelige have. Stueplanet rummer lækkert badeværelse med separat bruseniche og flot væghængt toilet. Endvidere lys entre somåbner op mod stue og køkken og med indbygget teknikvæg. Trappen til 1. salen er placeret i stuen, hvor der under trappen vil være indrettet et depotrum til teknik og opbevaring. De suverænt gode lysforhold fortsætter på førstesalen, som er praktisk indrettet med en repos, hvorfra der er forbindelse til boligens andet badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskemaskine og tørretumbler. På 1. salene er der som sagt 2 rigtige fine hemse, lækkert soveværelse med walk-in, i den ene boligtype samt yderligere 2-3 gode værelser, alt afhængig af boligtype. Der er i alle boliger mulighed for tilvalg. bl.a. kan der tilvælges flere vinduer, opgradering af hvidevare pakke mv.

Flotte udearealer med et minimum af vedligehold. De smukke udearealer består af en indbydende, ugeneret baghave med både en skøn fliseterrasse og græsplæne omkranset af hæk samt et godt udhus. Forhaven anlægges med fliser og egen carport.

4 boliger til salg

16 1-plans rækkehuse på Torpet i Holbæk Vest
4300 Holbæk

2.595.000 - 2.895.000 kr. 99-100 m²

Nyt og spændende projekt med 16 1-plans rækkehuse på Torpet i Holbæk Vestby, boligerne er til indflytning 1.11.2022.

Årligt varmeforbrug kr. 5.300 jf. energimærke 04-10-2022

Alle boligerne har et boligareal på 99 m² med 6m² integreret udhus samt egen syd- eller vestvendt have. Boligerne hænger sammen 2 og 2 så alle kan gå rundt om sin egen bolig. Store vinduespartier og gennemgående lys er prioriteret hele vejen igennem boligerne, så de har et rigtig dejligt lysindfald. Boligerne byder på: Entre med plads til skabe. Flot badeværelse med grå flise i brusenichen og på gulvet og med plads forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen bliver du ledt videre indtil et dejligt stort åbent køkken i forbindelse med vinkelstue. Desuden byder boligen på 2 rigtig rummelige værelser og med mulighed for etablering af et 3. værelse i en del af stuen, såfremt der er behov for dette. Alle elementer i boliger er fra HTH, og boligen opvarmes med luft til vand varmepumpe med gulvvarme i hele boligen.

I udstykningen bliver der endvidere opført 2 store skure af hver 35 m² til fælles brug, der etableres et dejligt grønt område med en lille legeplads samt fælles parkeringsområder med nummerede pladser, som er forberedt til installering af el-ladestander. Udstykningen liger lige overfor et dejligt stor grønt område med sø og direkte adgang til Holbæks nye dyrehave.

Området i Holbæk Vestby som boligerne opføres i, byder på flere skønne grønne områder med søer og direkte adgang til stier, som leder både til knud- og Torbenlundsskoven samt naturskolen - den del af Holbæks nye Dyrehave. Der er ligeledes stier mod flere af byens skoler, gymnasier og ikke mindst byens faciliteter. Der er cykelafstand til skole og blot få hundrede meter til nærmeste børnehave. Pendler I, kan I gå til bussen eller cykle til toget på godt fem minutter, og i bil nås motorvejen endnu hurtigere. Endvidere ligger Holbæks Sportsby kun 900 m. fra udstykningen, så alle dagligdagens faciliteter findes lige udenfor døren. Lad os byde på en fremvisning af disse flotte og nye boliger i et godt kvarter.

Kontakt danbolig Holbæk- Henrik Larsen og aftal en fremvisning.

6 boliger til salg

Bydammen

SKØNNE LYSE EJERLEJLIGHEDER PÅ CENTRAL PLACERING I BALLERUP BYMIDTE. Shopping, kultur, grønne områder, offentlig transport og skoler. Alt er inden for gåafstand. 77 arkitekttegnede lejligheder er nu opført med direkte udgang til egen altan eller terrasse, elevator og skønne fællesarealer med legeplads og grøn gård. Her får man et vedligeholdelsesfrit hjem med alle de bekvemmeligheder en moderne bolig tilbyder. Med store lyse vinduespartier, trækkes masser af dagslys indenfor. Boligerne bliver opført i enkel, lyst og nordisk design, med køkkener i rene linjer fra HTH og gulve i egetræs lamelparket. Bydammen opføres med to- tre- og fireværelses lejligheder nær Ballerup Station, hvorfra der kører tog til København. København kan nås på 30 minutter. Udover nem adgang til offentlig transport, er der mulighed for køb af en p-plads i ejendommens kælder. Her vil der ligeledes være depotrum til alle boliger samt mulighed for at parkere sin cykel i tørvejr indendørs. Alle lejlighederne har direkte adgang til Udearealer, terrasse eller altan- der er desuden flere fælles tagterrasser i som beboerne kan benytte sig af. Det spændende byggeri tegnet af den anerkendte tegnestue Arkitema Architects, der siden 1969 har været toneangivende inden for nordisk design og bygningstradition.

Rullestenen
4000 Roskilde

4.045.000 - 4.099.000 kr. 116-121 m²

Rullestenen er for dig, som ønsker at bo på en anden måde, end du gør nu. Hvor kultur og fællesskab bringes ind i hverdagen. For dig, som gerne vil bo bæredygtigt - uden at gå på kompromis med livskvaliteten. I Rullestenen bor man blot smartere, til gavn for miljøet og dig. Hvis værdier som økologisk fællesspisning, fællesskab, delebiler mv. tiltaler dig, så skal du læse videre her.... Det handler om værdien i at bo mere kompakt og dermed nyde livet - lettere. At få mere tid til dig og dine interesser. Til familien og meningsfulde fællesskaber med andre. Bofællesskabet består af 47 private ejerboliger samt et stort fælleshus og opføres i den nye, mangfoldige bydel ’Musicon’ i Roskilde. Som bofælle i Rullestenen har du din egen private bolig med terrasse, altan eller have. Selvom fællesskabet er i fokus, skal det være muligt at trække sig tilbage til det private rum, med tid til ro og selvfordybelse. Her kan man prioritere familie, venner og sig selv, ikke mindst. Fælleshuset på 510 m2 kommer til at indeholde blandt andet spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fællesvaskeri, tv-stue, atelier, kontorfællesskab, multirum, samt gæste- og teenageværelser. Der vil blive etableret et solcelleanlæg på fælleshusets tag der forsyner fælleshuset med strøm i hverdagen. Flere steder i bebyggelsen vil der blive opsamlet regnvand i regnvandstønder, som bl.a. kan anvendes til cykelvask eller vanding af højbede med krydderurter og grøntsager, hvis bofællesskabet etablerer disse. Boligen indeholder: Entre med alkove/garderobe, badeværelse med bruseniche og plads til eventuel vaskesøjle, teknikrum samt rummelig opholdsstue med åbent køkken.

2 boliger til salg

Hørretvænget, Mårslet

Billeder på vej

Skæring Fælled
8250 Egå

2.995.000 - 3.995.000 kr. 96-118 m²

Skæring Fælled har i over 30 år huset havecentret Plantorama, som i 2019 flyttede længere mod nord i Skæring. Med de nye arkitekttegnede rækkehuse får området nyt liv med familie fællesskaber i fuldt flor – og naturens elementer er stadig i fokus.

De 60 rækkehuse er tegnet af det prisvindende arkitektfirma CEBRA. Intet er overladt til tilfældighederne, og der er gennemtænkte løsninger inde og ude med særligt fokus på optimale indretninger, god funktionalitet samt attraktive uderum.

Mellem de nye rækkehuse i Skæring Fælled er der anlagt stier med bænke, som fungerer som opholdsarealer. Stierne er beplantede i forlængelse af haverne, og på de tværgående opholdsstier kan nabolagets børn lege, og forældre kan komme hinanden nærmere. Belysning af stierne sikrer, at det er trygt for børnene at lege med kammeraterne i nabolaget, når solen går ned.

3 boliger til salg

Skovvang

Velkommen til disse sprit nye og lækre boliger på Skovvang - som er opført i 2022.

Boligerne er på 104 m² i ét plan og vil med deres gode beliggenhed midt i Ejby by, helt sikkert kunne sætte nogle fine rammer for hverdagen - uanset om man er senior eller børnefamilie.

I alle boliger er der gulvvarme overalt og de opvarmes med varmepumpe.
I alle boligerne er der en god loftshøjde og særligt i alrum/stue, hvor der er akustiklofter i gips med ca. 15 graders hældning. Boligerne opføres i mursten, har vinduer i træ/alu samt tagrender og nedløbsrør i zink, så vedligeholdelsen er minimal.

Husets hjerte er uden tvivl det store fællesrum med køkkenet fra Nettoline, stue og alrum i ét. Boligerne indeholder udover det store, lyse køkken/alrum og stue, to gode, og rummelige værelser samt to badeværelser.

Kendetegnet for dem alle er, at de opføres i en rigtig god kvalitet og alle boliger har eget udhus, brugsret til egen p-plads (forberedt til installation til el-bil) samt naturligvis egen, privat have med flisebelagt terrasse, sået græs bøgehæk i skel.

I Ejby er der højt til himlen og masser af skøn natur inden for kort afstand - f.eks. Ejbyskoven, Køge Ås og Køge Å-stien. Og så er man kun et par kilometer fra golfbanerne Harekær og Skovbo. Fra Skovvang er der gå-afstand til Ejby skole, flere børnehaver og idrætsforeningen samt til de lokale indkøbsmuligheder i Ejby, hvor der findes både en Spar og en Fakta - og der er kun 5 minutters køretur til Rema1000 og Netto i Vemmedrup og Bjæverskov.

Desuden er der kun små 10 minutters kørsel fra Ejby til den hyggeligste handelsby Køge der - hvis du ikke kender Køge i forvejen - helt sikkert bliver en af dine favoritter. Her er både Nordisk Film biograf, masser af butikker, lækre cafeer og restauranter og torvedag hver onsdag og lørdag. Fra Skovvang er der samtidig kun få minutters kørsel til motorvej, uanset om man skal mod nord, syd eller vest og der er gode busforbindelser til både Køge, Solrød og Borup.

Boligerne er klar til indflytning.

Kanaltårnene

Med kajkanten få skridt fra gadedøren er beliggenheden perfekt for sejlsportsentusiasten, kajakroeren eller dig, der bare holder af den friske havluft og solens farvespil i vandoverfladen. Samtidig er beliggenheden utrolig central - lige ved kanalen til Vejle Lystbådehavn. Der er kun ca. 600 m til yderst fine indkøbsmuligheder, ligesom stationen kan nås på en hurtig gåtur på ca. 12 min. Kanaltårnene er opført i 13 etager med store og flotte glaspartier, nogle på over 3 meters bredde. Disse er med til at sikre, at de skønne sol- og udsigtsforhold udnyttes til fulde. Der bliver mulighed for at vælge imellem placering og seks forskellige størrelser fra 85m2 til 169m2, alle praktisk indrettet i ét plan. Standarden er høj med eksempelvis egeparketgulve, integrerede hvidevarer, Silestone bordplade og meget andet. Fælles for alle lejlighederne er den gennemtænkte indretning med store lyse rum med masser af moderne komfort og lækre kvalitetsmaterialer kombineret med rene linjer og stilrent design helt ned til mindste detalje. Udsigten fra boligerne er intet mindre end formidabel. Selv de nederste lejligheder bliver ikke snydt for et smukt udsyn, da de ligger flot hævet over vandkanten. Store vinduespartier inviterer dagslyset indenfor og åbner op mod havnen, fjorden, de grønklædte bakker og Vejle centrum. Et flottere bagtæppe for hverdagens udfoldelser er svær at finde. Alle visualiseringerne er tilfældigt valgt fra lejlighederne og passer nødvendigvis ikke til nærværende salgsopstilling - Ret til ændringer forbeholdes. Se meget mere og få udførlig information på www.Kanaltårnene.dk
Facade

Mørdrup lejlighederne

Kom til åbent hus hver søndag kl. 13-14 i vores salgsvogn på Erna Hagemanns Vej i Espergærde. De 37 lejligheder fordeler sig på de fire punkthuse i 2-3 etager, med erhverv i stueplan i tre af husene. Der er elevator til alle boligerne. Lejlighederne, i varierende typer og størrelser, har alle hvide, stilrene køkkener fra HTH med overskabe og brede skuffe-moduler. Her er plads til både hverdagens travle gøremål og lidt mere langsom nydelse i weekenden. De elegante hårde hvidevarer er fra Siemens og de lækre badeværelser er udstyret med flot sanitet. Alle lejligheder har overdækkede altaner med lys og luft- og udsigt ud over de grønne parklignende oaser omkring og imellem punkthusene. Læs mere på Mørdruplejlighederne.dk: http://mørdruplejlighederne.dk” target= Mørdruplejlighederne fordeler sig på fire enkeltstående punkthuse med hvidpudsede facader, zinktage og mahognivinduer. Husene er roterede i forhold til hinanden og udnytter dermed grunden optimalt og giver alle den bedst mulige udsigt fra boligerne. Desuden vil tre af husene rumme erhverv med lægepraksis, dyrlæge, køreskole og ejendomsmægler- alt sammen med til at skabe tryghed og liv i området. Arkitekturen blander sig med Espergærdes eksisterende bygningsmasse med sine asymmetriske saddeltage, som et skulpturelt og karaktérfyldt element. De hvidpudsede facader tilpasser naturligt og stilfærdigt sine omgivelser og refererer arkitektonisk til Mørdrup Kirke og Den Hvide By, som blev tegnet af arkitekt Per Christiansen i 1960- og 70erne. Gedigne kvaliteter og overflader overalt gør de lyse rum nemme og indbydende at indrette, ligesom de overdækkede altaner tilfører boligerne et ekstra møblérbart uderum. Til de øverste lejligheder er der desuden læfyldte tagterrasser, som giver oplevelsen af et privat gårdrum, med et lille aflukke til havehynder etc. Det lille gamle fiskerleje i Nordsjælland har gennem årene vokset sig til en idyllisk perle! 'Den bedste by i Nordsjælland', lyder det ofte. Espergærde er både en hyggelig og inspirerende by at besøge- og et smukt og trygt sted at bo. Placeringen langs Øresunds kyst med lystbådehavn, badestrand, små museer og afslappende caféliv, har for længst gjort byen til et yndet udflugtsmål og et skønt sted at slå rødder. Her er både gymnasium, skoler og masser af sports- og fritidsfaciliteter, ligesom Kystbanetoget kører til København på under 30 minutter og Helsingør kan nås på et øjeblik. Mørdruplejlighederne er nabo til det populære Espergærde Centret og Espergærde Station, og kan dermed ikke være mere centralt placeret, når hverdagene skal fungere og fridagene skal have lidt ekstra finesse. Arkitekturen blander sig med Espergærdes eksisterende bygningsmasse med sine asymmetriske saddeltage, som et skulpturelt og karaktérfyldt element. De hvidpudsede facader tilpasser naturligt og stilfærdigt sine omgivelser og refererer arkitektonisk til Mørdrup Kirke og Den Hvide By, som blev tegnet af arkitekt Per Christiansen i 1960- og 70erne.
Billeder på vej

Ørskovhaven
7400 Herning

2.330.000 - 2.430.000 kr. 110 m²

Rækkehusene på Ørskovhaven i Snejbjerg, er en ny udstykning på marken for enden af Gl. Ørskovvej. Rækkehusene bliver opført på en attraktiv placering i Snejbjerg.

Fra rækkehusene er der kun ti minutter i bil ind til Herning centrum med alle specialbutikkerne, kultur- og cafeliv. Derudover er der fra rækkehusene få minutters kørsel til motorvejen, som kan lede dig videre rundt i Jylland. I cykelafstand fra husene ligger det nye Regionshospital Gødstrup.

Byggeprojektet består af flere rækkehuse i forskellige størrelser, der bliver placeret i mindre klynger, hvilket skaber rolige og harmoniske omgivelser. Moderne og arkitekttegnede rækkehuse, der bygges i topkvalitet af kvalitetssikre byggematerialer.

Rækkehusene kan b.la. tilbyde træterrasse, lav energiramme, minimal vedligeholdelse, automatiske ovenlysvinduer. Endvidere har rækkehusene et bæredygtigt fokus, hvor der er taget stilling til materialer, indeklima og en bæredygtig byggeproces.

Et godt samarbejde med Svane Køkkenet i Holstebro, kræser for detaljerne og leverer det bedste i dansk design af køkkener og bad.

Der er mulighed for at vælge imellem tre størrelser af rækkehuse fra 110 kvm, 121 kvm og 132 kvm. Alle størrelserne har tilhørende carport med redskabsskur.

Personlige ønsker og valg, er også en mulighed. Dette kræver blot en personlig samtale med vores kompetente projektleder.

2 boliger til salg

Fuglsangalle FINK
7400 Herning

4.295.000 - 4.995.000 kr. 129-150 m²

2 boliger til salg

Helstrupbakken
7400 Herning

4.295.000 kr. 166 m²

1 bolig til salg

166 m²
Billeder på vej

Egelyst
7430 Ikast

2.645.000 kr. 124 m²

2 boliger til salg

124 m²
Billeder på vej

Åbjergvænget
7480 Vildbjerg

2.195.000 - 2.295.000 kr. 110-121 m²

2 boliger til salg

110-121 m²
Billeder på vej

Skibby - Havholmgårdsvej nr. 29, 31, 33 og 35 (dobbelthuse)
4050 Skibby

3.395.000 kr. 132 m²

Disse halve dobbeltvillaer opføres direkte til bygrænsen i den herlige købstad, Skibby, midt i en større udstykning, hvor bl.a. individuelle villaer er under opførelse, tæt/lav rækkehuse/andelsboliger skal opføres, og så disse skønne halve dobbeltvillaer med egen carport/udhus og skøn vestvendt overkommelig have. Der er kun 1½ km. ned til den naturskønne Selsø, som er forbunden med Roskilde Fjord, og så er her i øvrigt alt hvad de fleste, ung som gammel og dem midt imellem, behøver i sin hverdag, lige fra indkøb, skoler, institutioner oma. Og via den nye, og nu gratis, Kronprinsesse Marys bro, så er der kun tre kvarters kørsel ind til København.

4 boliger til salg

Skibby - Havholmgårdsvej rækkehuse nr. 8-56 (lige numre) - 25 stk.
4050 Skibby

2.995.000 - 3.995.000 kr. 115-132 m²

100% energirigtigt rækkehus fra Klimahuse A/S. Projektsalg. Når du køber et Klimahus som dette, så har du allerede investeret stort i den grønne omstilling. Mange typehus firmaer opkræver nemt ekstra kr. 150.000 eller mere for den helt rigtige energiløsning i dit kommende nyopførte rækkehus, men her får du både et luft/luft varme anlæg med bl.a. komfort varme i klinkegulvene, Nilan varmepumpe og 2 kwh solcelleanlæg med i købesummen. Dette rækkehus opføres direkte til bygrænsen i den herlige købstad, Skibby, midt i en større udstykning, hvor bl.a. individuelle villaer er under opførelse, tæt/lav rækkehuse og dobbelthuse.

25 boliger til salg

115-132 m²
Billeder på vej

Skibby - dobbelthuse

Sjelborghuse

Udstykning af 12 sommerhusgrunde i Sjelborg. Der er allerede solgt 5 stk. til sælgerne.

Havneøen 12
7100 Vejle

5.875.000 - 6.295.000 kr. 149-160 m²

Velkommen til nyopførelsen af de absolut sidste ejerlejligheder på det yderst attraktive område Havneøen i Vejle, som er direkte nabo til Vejle Fjord og Fjordenhus. De sidste 9 ejerlejligheder opføres nu, og kan erhverves som projektsalg, hvor du lige nu bla. kan få medindflydelse på udvalgte materialevalg og farver.
I Havneøen 12 vil man blive mødt af imponerende udsigtsforhold, gennemtænkt boligindretning og fantastiske overdækkede terrasseforhold – både mod hhv. syd/øst eller syd/vest, og hvor alle lejligheder får sol på terrassen hen over dagen.
Beliggenheden er svær at finde bedre end lige her, i den nye havnebydel - helt tæt på by og fjord. Havneøen er et eksklusivt område, hvor Havneøen 12 afslutter byggeriet, og hvor I både er meget tæt på indre by, og på samme tid bliver beriget med en helt fantastisk udsigt over Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovarealer. Centrum ligger i gåafstand og bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af shoppingmuligheder.

I får de bedste forudsætninger til at kunne nyde de suveræne omgivelser og stemningen samt miljøet ved havnen, lystbådehavnen, Kajakøen og Roklubben. Derudover er der gåafstand langs fjorden til både Dyrehaven, stranden og Skyttehuset med dens fine park.
Vil I nyde et måltid ude, er det ligeledes værd at besøge restaurant Remouladen og den anmelderroste og eksklusive Restaurant Lyst. Endelig er der nyopført hotel på Havneøen med Skybar, åben for alle, og ENZO & C, en italiensk café og familierestaurant i stueplan lige ud til kanalen af den store brostensbelagte plads ved Fjordenhus.
Som beboer får I egen parkeringsplads i aflåst parkeringskælder med nem adgang til elevator op til jeres lejlighed, mens jeres gæster kan parkere i det arkitektoniske parkeringshus, lige ved siden af Havneøen. Det bliver ikke lettere.
Det er kvaliteten, vandet og det grønne der gør forskellen

5 boliger til salg

Teglgaarden
8000 Aarhus C

3.980.000 - 6.650.000 kr. 96-160 m²

“Det bedste af det hele!” Sådan kan man ganske simpelt beskrive, hvad du får med en lejlighed i Teglgården.

Det er et fællesskabsorienteret kvalitetsbyggeri med bæredygtige tiltag. Det er tæt på byen og alt det, den har at byde på. Og det er tæt på naturen – den grønne såvel som den blå.

Teglgården er designet af den danske arkitektvirksomhed Vandkunsten. Der er 37 lækre ejerboliger i Teglgården i størrelserne 46 -160 m2 på to til seks værelser.

Teglgården er en del af det nye kvarter, Trælasten, der på sin helt egen komplekst sammensatte og velgennemtænkte facon bliver en vigtig samlende brik i det skønne og mangeartede puslespil, vi kalder Aarhus. Trælasten tager højde for de omgivelser, den kantede puslespilsbrik lægges ned midt i. Den spiller sine naboer bedre og danner samtidig rammen om den bedst mulige virkelighed, for de mennesker, der vælger at lade deres liv folde sig ud her. På kanten af naturen midt i byen.

Fællesskab er et af nøgleordene for Trælasten. Og det er altafgørende, at det bliver mere end bare et ord. Det betyder, at forholdet til fællesskabet er tænkt ind i alle detaljer i arkitektur, indretning, byplanlægning og faciliteter. Teglgården rummer en tagterrasse, som deles mellem de 37 ejerlejligheder, hvor et fælleskøkken og orangeri står til rådighed. Her er der mulighed for at opsøge det fællesskab, der opstår når, når man passer en urban have sammen, laver mad til fællesspisning eller hvad beboerne beslutter sig for at prioritere.

På cykel ligger det meste af Aarhus indenfor kort afstand. Til fods når du gågaden på 10 minutter, lige som resten af byens shopping og cafeliv ligger indenfor gåafstand. Uddannelsesinstitutionerne kan nås til fods, på cykel og via de gode busforbindelser.

Her kan du bo i hjertet af Aarhus med det grønne lige om hjørnet.

3 boliger til salg

Svinget - Nye
8200 Aarhus N

7.000.000 kr. 197 m²

SVINGET
Svinget er tegnet af C.F Møller Architects, der har været involveret i design af boligerne siden etapens spæde start. Byggeriet kommer til at bestå af 62 boliger, et nyt fælleshus til Nyes beboere og den lokale
købmand NYMA.

Sammen med nabobebyggelsen Sneglehusene, udformet af arkitekt firmaet BIG, danner planen en spiralformet bevægelse ind mod det fælles gårdrum og det store regnvandsbassin Sneglehussøen.

Kvarteret indeholder lejligheder i både 1 og 2 plan i varierende størrelser fra 46 m² til 197 m². Ligesom i Sneglehusene vil man opleve, at der er forskelligheder i boligernes individuelle udtryk. Blandt andet er standardloftshøjden 2,6 meter, men flere af boligerne strækker sig helt op til 3,8 meter i højden. En kvalitet, man normalt kun finder i gamle herskabslejligheder.

NYE
Svinget ligger i Nye, smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd, omkranset af mark og skov.

Mod nord/øst ligger nabobyerne Elev og Lystrup, adskilt fra Nye af åben natur. Mod vest afgrænses byen af Lisbjerg Skov og Lisbjerg Bæk, som vil blive et rekreativt område hvor Nyes beboere kan færdes frit.

Boligerne kombinerer det bedste fra den tætte midtby med det bedste fra forstaden i et grønt og aktivt byliv. Nye udspringer fra et ønske om at tænke og leve anderledes, bevidst og bæredygtigt. Kerneværdier som liv, variation og balance er en bærende del af byens identitet.

KONTAKT OS
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på 86 10 86 66 eller aarhus-nord@danbolig.dk

1 bolig til salg

Blomsterrækkerne - Etape II
8381 Tilst

9.195 - 12.498 kr./md. 80-114 m²


Velkommen i de skønne 3V rækkehuse med skønne haver og parkering lige udenfor døren. Her får du en virkelig skøn bolig med 2 store værelser samt et lækkert badeværelse på 1. sal. Stueplan byder på bryggers, gæstetoilet, god entre og stor stue/køkken/alrum i ét. Herfra direkte udgang til have og terrasse.

Udvalgte boliger er med solceller, der er gratis gardinpakke, private haver med hegn/hæk for større privatliv og hyggekroge, bedre udnyttede entre, forberedt til elbil, samt værktøjspakke med relevant værktøj samt en græsslåmaskine. Desuden er husdyr som udgangspunkt tilladt.

Disse boliger er klar til indflytning og leveres med garderobeskabe, fuld gardinpakke og redskaber - alt hvad du behøver for at føle dig hjemme fra dag ét. Disse boliger SKAL opleves

Vi tilbyder også gode parkeringsforhold, med 1-2 p-pladser til hver bolig. Desuden giver vi gratis husleje i flyttemåneden, så du undgår dobbelt husleje. Du kan altså flytte ind og bo gratis i den første mdr.

Boligerne er beliggende i nyt populært boligområde nær Aarhus. Her er gode offentlige trafikforbindelser, optimale indkøbsmuligheder og 3 km til Skejby Sygehus. Rema 1000 og Fitness World er åbnet og er i kort gåafstand fra boligen. Du får gode parkeringsforhold, terrasse på begge sider og en have med fliser og græs.

Fælles for rækkehusene er den moderne nordiske indretningsstil, der ses ved den lyse og indbydende indretning med små fine detaljer, som man normalt ikke ser i udlejningsboliger. Alle boligerne kommer med en ekstra loftshøjde på 2,70 meter. Dette giver boligerne en utrolig rummelighed. Der er ligeledes komplet hvidevarepakke fra henholdsvis Siemens, Voss Thermex. Køkkenet er fra JKE Design. Til opbevaring forefindes både depotrum under trappen og skur med indlagt strøm.

OBS: Ved indgåelse af lejekontrakt opkræves kun 1. måneds husleje. Ca. 1 mdr. før ikrafttrædelse opkræves forudbetalt husleje og depositum.

2 boliger til leje

Stue

Mossø Bakke
8660 Skanderborg

3.898.000 - 3.998.000 kr. 135 m²

Se også: mossoebakke.dk

Midt i Søhøjlandets storslåede, kuperede natur kun 23 minutters kørsel fra Aarhus C, ligger den lille stationsby Alken ved bredden af Mossø. Her opføres i 2023 på en bakketop med sø-kig Landsbyfællesskabet Mossø Bakke. Med fire forskellige arkitekttegnede boligtyper og størrelser, danner Mossø Bakke rammen for et fællesskab tæt på naturen, som rækker på tværs af familieformer, alder og ståsted i livet. Det er med Mossø Bakke visionen at kombinere rammerne i et klassisk villakvarter med socialiteten i et moderne landsbyfællesskab.

Bebyggelsen vikler sig også ind i "det gamle Alken", som er et mylder af landsbyboere med virkelyst, initiativ og drive. Fra dag ét har Mossø Bakke glæde af den frivilligt drevne købmand, bageriet og cafeen samt landsbyens hjerte - Mejeriet.

Med sin geografiske placering midt i Søhøjlandets fantastiske natur og kun 23 minutters kørsel til Aarhus C får man det bedste fra 2 verdener: Stor natur lige udenfor døren, et levende og hyggeligt landsbyliv og Aarhus indenfor kort rækkevidde. I kort gåafstand fra Mossø Bakke er lille togstation med direkte forbindelse til Aarhus. Centrum af Silkeborg og Horsens kan nås på under 30 min. og Skanderborg ligger blot 5 minutters kørsel væk. I 10 minutters cykelafstand ligger Bjedstrup Skole: https://bjedstrupskole.aula.dk/

25 BOLIGER - 4 FORSKELLIGE BOLIGTYPER:
I Mossø Bakke er der 4 forskellige boligtyper: 1-plans minivillaer på 110 m2, 1-plans minivilla på 125 m2, og Byhus Øst og Vest i 2-plan på 135 m2. Boligerne sælges med indflydelse på udvalgte materialer indvendigt samt køkken og bad. Desuden findes der en alternativ indretningsplan for hver bolig, som du kan vælge til eller fra.

Boligerne er holdt i en enkel, lys og imødekommende nordisk stil med lyse trægulve, store vindues partier, bæredygtige materialer og fokus på enkelthed. Alle boliger har store lyse køkken/alrum og stuer med kig ud i Søhøjlandet. I flere boliger er der desuden mulighed for at tilføje en eller flere hemse. Mangler man et gæsteværelse, så kan dette lånes i fælleshuset.

2 boliger til salg

Set udefra

StudioHouse
8220 Brabrand

5.495 - 8.495 kr./md. 41-76 m²

Vi afholder Åbent hus i vores prøvebolig hver søndag fra kl. 11:45 - 12:15, samt hver onsdag 17:00 - 17:30

Adressen er: Elna Munchs Gade

Toplækre boliger i Aarhus

Ved Ringvejen ikke langt fra Aarhus C, er en helt ny urban, pulserende og attraktiv bydel ved at tage form, og i STUDIOHOUSE har studie- og ungdomslivet de helt perfekte rammer.

Skal du nå at have en af de attraktive lejligheder i StudioHouse?

4 boliger til leje

Zebra House 2
8220 Brabrand

6.398 - 7.998 kr./md. 62-87 m²

VI AFHOLDER ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 12:30-13:00 SAMT HVER ONSDAG 16:30-17:00

Velkommen til Zebra House II!

2/3 af de skønne 76 lejligheder allerede er udlejet, men vi har stadig nogle rigtigt lækre lejligheder tilbage.

Her får du lyse, rummelige lejligheder med en tidløs, nordisk indretning. Her er trægulve, køkken fra Invita, en komplet hvidevarepakke fra Electrolux, samt store badeværelser med gulvvarme. Alle lejlighederne har enten altan eller terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes og hvor morgenkaffen smager dét bedre.

Zebra House II består af 2 bygninger med et fantastisk skønt gårdrum.

Fakta om lejeboligerne i Zebra House II:

• Velindrettede 1,2, 3 og 4-værelses lejligheder.
• 35 til 93 kvadratmeter
• Altan eller terrasse
• Elevator
• Køkken fra Invita
• Komplet hvidevarepakke fra Electrolux
• Gulvvarme på badeværelset
• Depotrum og cykelparkering i kælderen
• Gratis parkering
• Indflytning efter aftale.

Zebra House II ligger højt placeret med udsigt over den store bypark, der breder sig over et område på størrelse med 27 fodboldbaner og skaber en skøn, grøn kile gennem bydelen. Derudover byder Det Nye Gellerup på Street Food Marked, Blixens, lækre cafeer, restauranter, legepladser, bålhytter, festpavillon, nyt bibliotek, forsamlingshus, udendørs biograf, klatreklub og meget, meget mere.

Overfor Zebra House II bygges der en helt ny moderne folkeskole.

Du har altså alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Samtidig er der kun fire kilometer ind til Aarhus midtby med shopping, restauranter, cafélivet langs åen, koncerter og kunstudstillinger.

Se planer og priser her: https://zebrahouseaarhus.dk/planer-og-priser-etape-2/

Læs mere om Zebra House II her: https://zebrahouseaarhus.dk

4 boliger til leje

Årslev Vænge
8220 Brabrand

2.200.000 - 2.500.000 kr. 0 m²

6 boliger til salg

Langvad Bakker
8670 Låsby

995.000 - 3.345.000 kr. 0-150 m²

Drømmer I om at bo i grønne omgivelser med smuk udsigt over enge, marker og skove?

Så skal I flytte til det naturskønne byområde Langvad Bakker, der i de kommende år tager form i udkanten af den østjyske by Låsby vest for Aarhus.

Byområdet etableres nordvest for byen og får omkring 250 boliger, der kommer til at ligge smukt rundt om en sø. Det kuperede område har højdeforskelle på op til 20 meter, hvilket gør byområdet unikt både i Østjylland og resten af Danmark.

Låsbys centrale placering i Østjylland gør, at Langvad Bakker er perfekt, uanset hvor I arbejder. Aarhus kan nås på 25 minutter, og der er kun 15 minutters kørsel til Silkeborg. Samtidig ligger motorvejsafkørslen få minutter fra Langvad Bakker. Der er desuden jævnlige busforbindelser både mod både øst og vest.

Man ankommer til Langvad Bakker via byens historiske centrum imellem kirken og kroen. Det er en del af planen, at det charmerende kirketorv opdateres i forbindelse med udviklingen af området, så koblingen med resten af Låsby bliver central.

Til børnefamilier får Langvad Bakker sin egen daginstitution, der kommer til at ligge i nærhed af den eksisterende Viften Børnehave.

Fra Langvad Bakker etableres der desuden en række stier, der forbindes med Låsbys eksisterende stinet og gør det trygt og sikkert at gå eller cykle til skole, sportshal, friluftsbad, tennisbaner og det rekreative område omkring Låsby Søpark.

11 boliger til salg

Neptunvænget, 6710

Billeder på vej

Trebiens Alle, 4330 Hvalsø

Lavenergihuse i 1 plan i Hvalsø
4330 Hvalsø

2.450.000 - 2.795.000 kr. 81-98 m²

Helt energirigtige Klimahuse

På den gamle ”Skovgården” opføres nu 1. etape af 34 top lavenergi rækkehuse. Boligerne opføres i 3 størrelser, type 85, 105 og 115 m², med de helt rigtige kvalitets- og energiløsninger. Bl.a. solceller skjult i tagkonstruktionen tilkoblet Nilans varmepumpe med mekanisk ventilationsanlæg og varmegenvinding.

I denne energikrisetid fås ikke meget bedre energiløsning, glem alt om gas og olie, og tænk kun i
minimal el-udgift.

6 boliger til salg

Degnejorden, 4320 Lejre
4320 Lejre

2.495.000 - 4.795.000 kr. 65-130 m²

Fa minutter fra indkøb og Lejre Station, hvor toget kører direkte til København, finder I Degnejorden.

Det nye område vil bestå af klynger af boliger, hvor en stor del primært vil henvende sig til seniorer, mens et andet område målrettes forskellige generationer.

Fælles for dem alle er, at boligerne bygges under hensyn til områdets natur og biodiversitet i overensstemmelse med FN´s verdensmål om at bygge bæredygtigt og energibesparende.

På fællesarealerne vil der eksempelvis være drivhuse, insekthoteller, nyttehaver og bålpladser.

Bebyggelsen er placeret i klynger, der giver plads til landskabet mellem dem og der er forskydninger i bygningernes plan og højde, så de placeres så hensynsfuldt som muligt i forhold til terrænet, naturen og naboerne.

8 boliger til salg

Vesterlund

Billeder på vej

Sønderparken, Bramming
6740 Bramming

2.610.000 kr. 119 m²

1 bolig til salg

119 m²
Billeder på vej

Biblioteksparken
8000 Aarhus C

9.900 - 15.495 kr./md. 64-125 m²

Biblioteksparken omkranser Aarhus’ tidligere Hovedbibliotek med fire nye bygninger og i alt 85 skønne lejeboliger.

Her finder du lejligheder fra 64 til 151 kvadratmeter og fra 1. til 5. sal – de fleste lejligheder med egen altan og adgang til fælles tagterrasse med udsigt over smilets by. Lejlighederne er udstyret med blandt andet smukke, matlakerede egeparketgulve, elegante køkkener fra Rotpunkt, hårde hvidevarer fra Siemens og badeværelse med Grohe-armaturer, ligesom der er dørtelefon med video og elevator i alle bygninger.

Du befinder dig midt i Aarhus. Med Mølleparken, Voxhall, Vestergade og Møllestien som nogle af de nærmeste naboer. Og med “alt andet” blot få minutter væk.

Her er der plads til at være sig selv, plads til at dele og plads til at leve.

Det er muligt at leje en parkeringsplads.

Kontakt os for en fremvisning.

4 boliger til leje

Risskov Brynet
8240 Risskov

8.895 - 15.995 kr./md. 54-127 m²

Broloftet og Vindrosen er beliggende i det nye område, Risskov Brynet, der er tæt på alle Aarhus' mange muligheder og tilbud. I Risskov Brynet er man blot en 10 minutters cykeltur fra Aarhus C og universitetet. Lige uden for døren er der ligeledes et utal af muligheder med offentlig transport, der kører mange gange hver time. Ydermere byder vi husdyr velkommen med et smil.

Risskov Brynet har meget at byde på, og det inkluderer blandt andet en prisbelønnet, italiensk pizzarestaurant og to dagligvarebutikker i form af Meny og Netto - alt dette blot 50 meter fra ejendommen. Er man til en løbetur i skoven eller et dyp i havet, har man god mulighed for dette, da begge dele ligger blot et stenkast fra Risskov Brynet.

Alle lejligheder blev opført i 2019 og de har derfor alt, hvad man har brug for. Der er altså både opvaskemaskine, vaskesøjle eller kombi vaske-tørremaskine, gulvvarme og altan eller terrasse, så man slet ikke skal gå på kompromis. Værelserne er rummelige og har desuden indbyggede skabe. Lejlighederne har ligeledes depotrum i kælderen, hvor der også er aflåst cykelparkering og mulighed for leje af egen p-plads i aflåst kælder for blot 475 kr. pr. måned.

Som lejer i Risskov Brynet er indflytningsprisen billig, idet man kun skal betale to måneders husleje i depositum og dermed ikke skal betale en krone i forudbetalt husleje.

Lyder det som noget for dig? Giv os besked her i indbakken hvis du ønsker et nærmere kig på boligerne.

5 boliger til leje

Klitgårdshave
8240 Risskov

7.795 - 7.995 kr./md. 64-67 m²

KLITGÅRDSHAVE

Klitgårdshave består af 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger med gode planløsninger og kvalitetsmaterialer – for studerende, singler og børnefamilier! Et hyggeligt og dejligt kvarter.

Lejlighederne der blev opført i 2020 er tegnet af Sahl Arkitekter A/S. Køkken- og badeelementerne er fra HTH, dertil er der fuld hårde hvidevarer pakke fra Electrulux og Hansgrohe armaturer.

Omkring boligerne er der dejlige grønne arealer og et hyggeligt fælles gårdmiljø. Som beboer får du også adgang til en stor tagterrasse, hvor livet kan nydes – måske i fællesskab med dine mange gode naboer. Dertil er der gratis parkering ved ejendommen samt cykelparkering i kælderen.

Kontakt os i dag for en fremvisning! Vi glæder os til at byde dig velkommen.

3 boliger til leje

Lisbjerg
8200 Aarhus N

9.445 kr./md. 92 m²

LISBJERG – MADE IN AARHUS

Fantastisk, roligt område tæt på naturen og med udsigt over Aarhus Bugten. Her kan du nyde at have højt til loftet og luft omkring dig. Med nem adgang til Letbanen er du kun 18 min fra at stå midt i Aarhus pulserende liv. Her får du det hele kombineret. Er du studerende, den lille børnefamilie eller parret uden børn, så kan dette være noget for dig.

Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her finder du 97 lejligheder og 118 rækkehuse som er tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

Lisbjerg – Made in Aarhus byder på 2-5 værelses lejligheder fra kr. 7.700 og rækkehuse i 1 eller 2 plan fra 9.100 med lækkert interiør og egen altan eller terrasse. Boligerne besidder smukke, matlakerede egetræsgulve. HTH-køkken med hvide låger og sorte greb på underskabene. Click-push-overskabe. Kvalitetshvidevarer. Gulvvarme på badeværelset og gode værelser til hele familien.

Lejeboligerne og rækkehusene er beliggende i et hyggeligt fælleskvarter, tæt på Aarhus og Lisbjerg Bygade, med naturen som nabo – og en enestående udsigt over bakker, havnen og havet.

Vi afholder åbent hus hver torsdag fra kl. 15-16 med tilmelding.

Det er muligt at leje en parkeringsplads for kr. 200,-.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN.

//

Only 18 min. from Aarhus, between green hills is Lisbjerg overlooking Aarhus City. Here, 97 new apartments and 118 townhouses designed by Lendager Group are built with several upcycled materials from Aarhus and the surrounding area, hence the name, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

Lisbjerg – Made in Aarhus offers 2-5 bedroom apartments from DKK 7.700 and townhouses in 1 or 2 levels from 9.100 with brand new, delicious interiors and their own balcony or terrace.

The homes possess beautiful, matt lacquered oak floors. HTH kitchen with white doors and black handles on the base cabinets. Click-push cupboards. Quality appliances. Floor heating in the bathroom and good rooms for the whole family.

Here you get a brand new rental home in a cozy common neighborhood, close to Aarhus and Lisbjerg Bygade, with nature as a neighbor - and a unique view of hills, the harbor and the sea.

We have an open house every Thursday from 15-16 with registration.

NOTE! The pictures are from our test home in the living room and this apartment is on the 1st floor, but the floor plan is accurate.

WE LOOK FORWARD TO WELCOMING YOU.

1 bolig til leje

Nicolinehus Nord

NICOLINEHUS

Her er kvalitet helt ned i hver enkelt detalje. Både bygning og materialer er en oplevelse i sammensætninger af modsætninger, der understreger Nicolinehus’ unikke kombination af by og hav. Af inde og ude. Af ro og intimitet. Af liv og udsyn. Velkommen til.

Med sin unikke placering, kommer Nicolinehus til at blive omdrejningspunkt for hele Aarhus Ø. Med frit udsyn til alle verdenshjørner og de enestående omgivelser: Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådehavn og den historiske midtby. Med liv og aktivitet i nærmiljøet. Nicolinehus bliver hjertet i Aarhus Ø.
Et hjem, en destination, et naturligt omdrejningspunkt designet fra inderst til yderst. Nicolinehus har faciliteter af en anden verden.

Desuden kommer der markedshallen fyldt med specialbutikker, så man har alt hvad man har brug for, lige ude foran døren. Kaffebar, sushi, frisør, restaurant, en stor Føtex food, blomsterhandler, apotek, vinhandler, fitness i kælderen og ikke mindst skybaren. Derudover får du også en stor fælles tagterrasse.

Tankerne omkring projektet Nicolinehus, har været at skabe rum og plads til fællesfaciliteter for de heldige der bliver beboere i dette fantastiske byggeri. Aarhus Ø er som ung bydel i kraftig udvikling. Strand, vand, markant arkitektur, specialbutikker, Lystbådehavn, dykkerzone, urtehave, havnebad, teater, kabelbane til vandsport og meget mere. Alt sammen ansigt til ansigt med Aarhus' gamle midtby med Latinerkvarteret, shopping, caféer, restauranter og essensen af det gode byliv.

Depotrum til hver lejlighed medfølger
Mulighed for at leje p-plads
Miele Hårde hvidevare
Gulvvarme i hele boligen
Køkken fra Invita

Nicolinehus er by, hav, liv - tættere på Aarhus, tættere på skoven, tættere på de dage, man husker hele sit liv. Fordi du lige her er tættere på og kan tage del i det hele.

Der tages forbehold for energimærke, da dette ikke foreligger endnu.

Kontakt os i dag for en fremvisning! Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Saltholmsgade
8000 Aarhus C

8.445 kr./md. 51 m²

Velkommen til Saltholmsgade.

Her finder du 1 til 4-værelses lejligheder i projektet.

På Saltholmsgade i hjertet af Aarhus - mellem Botanisk Have og Vesterbrogade - finder du 136 lejelejligheder frem mellem charmerende, gamle bygninger og grønne oaser.

Lejelejligheder er placeret midt i en unik bydel, der med sine brostensbelagte gader, skæve trapper og snørklede kviste emmer af liv og sjæl. Med en lejelejlighed på Saltholmsgade, Æbeløgade eller Møllevejen får du både Botanisk Have og Den Gamle By som din baghave. I denne lejlighed har du to gode værelser og et køkkenalrum, hvilket gør den til en god delevenlig lejlighed.

Lejelejlighederne er tegnet af CEBRA-arkitekterne og er bygget med kvalitet som rettesnor. Lejelejlighederne er bl.a. udstyret med køkkener fra Svane Køkkenet, som er en nyfortolkning af det grebsløse hvide køkken. Her er kælet for detaljerne i form af ekstra dybe skuffer med soft luk og fuldt udtræk, 20 mm bordplade og underlimet sort vask, der matcher det sorte armatur. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, elevator til din indgangsdør, skønne altaner, smukke egetræsgulve med gulvvarme og flotte badeværelser.

Det er muligt at leje en parkeringsplads tæt på din nye lejelejlighed. Her kan du vælge mellem en plads på gaden eller en plads i en parkeringskælder.
På terræn koster en parkeringsplads 750 ,- pr. måned og i parkeringskælderen koster en parkeringsplads 1.000 ,- pr. måned.
Har du el-bil kan du leje en parkeringsplads for 1.200 ,- pr. måned (vær opmærksom på, at der kun er begrænsede parkeringspladser med el-stik).

Vi glæder os til at byde dig VELKOMMEN

Vi får løbende genudlejninger på Saltholmsgade, og du kan altid holde dig opdateret på vores hjemmeside www.saltholmsgade.dk under boligvælger.

Kontakt os for yderligere information.

1 bolig til leje

Teglgården - Studio

BO MINDRE OG FÅ PLADS TIL MERE
Teglgårdens studio-lejligheder er et small living koncept skabt til alle, der drømmer om at downsize hverdagen. Her får du en flot, nybygget lejlighed midt i Trælasten og i et byggeri med bæredygtige tiltag med plads til fællesskab, naboskab og nærvær.

1-værelseslejlighederne er indrettet med fleksible multimøbler, der samler flere funktioner i ét og udnytter hver eneste kvadratmeter. Det giver en overraskende rummelighed trods et lille areal. Og så kan du bo mindre og få plads til mere af det, der betyder noget for dig – plads til at opleve, plads til at rejse, plads til at nyde livet, naturen og byen.

SMALL LIVING MED FLEKSIBELT MULTIMØBEL
Hjertet i dit nye studio er det fleksible multimøbel fra Stykka.
Med det får du et multimøbel, der kan bruges som sofa eller forvandles til en seng, omkranset af skabe, hylder og gennemtænkt opbevaring fra gulv til loft samlet i ét møbel.

KØKKEN OG BADEVÆRELSE MED RUM TIL HVERDAGEN
Her er småt og godt, fordi god mad og et bad ikke kræver en balsal, når blot pladsen er udnyttet optimalt.

Derfor er køkkenet i vores studios pladsoptimerede med grebsfrie låger, keramisk kogeø, indbygget ovn og et køleskab, så bordpladsen er så stor som muligt og fri til madlavning.

Badeværelset har det, du skal bruge. Hverken mere eller mindre. Et hygiejnisk væghængt toilet frigiver gulvplads, der er integreret skab under vasken med skuffer og opbevaring, og brusekabinen har glasdør, så lyset kommer ind, og rummet virker større.

Lejligheden har desuden lyse, behagelige trægulve med gulvvarme

Forventet indflytning 04.12.2023.

UNITY
8200 Aarhus N

5.300 - 16.000 kr./md. 29-93 m²

Nyopførte lejelejligheder i Aarhus

EN NY MÅDE AT LEVE PÅ I SMILETS BY

I de kommende 1-, 2- og 3-værelses lejelejligheder nær Aarhus centrum, der varierer i størrelser fra 29 m2 helt op til 94 m2, er der kræset for detaljerne. Alle lejligheder har et tidløst køkken med opvaskemaskine og stålbordplade, stort badeværelse med gulvvarme, privat altan eller terrasse - og meget mere.

De elegante lejelejligheder i høj kvalitet er fuldt møblerede i samarbejde med det britiske design studio, Tom Dixon og klar til indflytning i august, 2023.

Som lejer hos UNITY Aarhus har du direkte adgang til en bred vifte af attraktive faciliteter, lige udenfor din dør:
• Fitness med yogarum
• Udendørs træningsfaciliteter samt løbe-og multiboldbane
• 7 store tagterrasser, hvoraf to har udendørs bruser og sauna
• Café og loungeområder
• Fælles køkkener og vaskefaciliteter
• Co-working og mini-biograf

Vi afholder åbent hus hver:
Torsdag 16:00 - 17:00

Vi glæder os til at byde dig VELKOMMEN.

Kontakt os på tlf. 86 17 47 00 for yderligere information eller for en fremvisning.

7 boliger til leje

Teglgården - Virke
8000 Aarhus C

11.150 - 11.750 kr./md. 74-84 m²

Virke er boliger med fællesskab for alle over 50 år uden hjemmeboende børn, der ønsker at bo og leve bæredygtigt. I Virke bliver du del af et aktivt hverdagsfællesskab med god plads til at leve livet og masser af muligheder for at gøre ting sammen.

Det er ikke tilfældigt, at Virke starter med Vi. I Virke er der rigtig mange muligheder for at dyrke fælles interesser og skabe en inspirerende hverdag sammen.

Lige nu opføres Virke-Teglgården i Aarhus med 34 byboliger. Beboerne i Virke-Teglgården deler et skønt alrum med spisekøkken, terrasse og byhave. Herudover er der adgang til et værksted for håndværk og kreativt arbejde og dyrkningsfaciliteter i det grønne område ved Aarhus Å.

2 boliger til leje

Bodilhaven
5200 Odense V

7.700 - 10.050 kr./md. 56-79 m²

Velkommen i Bodilhaven

I det tidligere kaserneområde ved Rismarksvej i Odense – tæt på smuk natur og nogle af Danmarks mest værdifulde kulturskatte – opfører vi fællesskabet Bodilhaven. Opførelsen af Bodilhaven er skudt i gang og i starten af 2023, slår vi dørene op for 69 moderne lejeboliger. Ligesom i vores andre fællesskaber, er livet i Bodilhaven noget ret særligt. Her er det nemlig de mange fællesfaciliteter og den store, fælles atriumhave, der sætter rammerne for en fri og aktiv hverdag – og et naboskab ud over det sædvanlige.

I Bodilhaven findes der 2-værelses boliger og 3-værelses boliger. Vi kalder de 2-værelses for Type A og de 3-værelses for Type B.
Både Type A og Type B har forskellige variationer. Disse variationer består hovedsageligt i størrelsen på altanen/terrassen, placeringen af vinduerne og enkelte kvadratmeter afvigelser.
Alle boligerne er moderne og lyse med store vinduespartier. Bor du på 1. eller 2. sal får du din egen, private altan og i stuen får du en privat terrasse.

6 boliger til leje

Bodilhaven - Agorahaverne

Cikoriehaven
2640 Hedehusene

2.675.000 - 2.975.000 kr. 86-94 m²

Gør som den solelskende Cikorieblomst, der følger solens gang over himlen, og nyd livet på din egen altan eller terrasse.
I Cikoriehaven er der lys, luft og nærhed til de mange ugenerede naturområder og det trygge fællesskab.

Lejlighedslivet i Cikoriehaven er et begivenhedsrigt liv midt imellem grøn natur og spændende by. Du bliver en del af Nærheden, der har sat rammerne for et nemt hverdagsliv med indkøb, skole, legepladser og station. Og ikke mindst bydelens stærke fællesskaber, der driver kulturlivet, sportsforeninger og sociale begivenheder. Den attraktive beliggenhed bliver yderligere forstærket af den korte distance til København, de få kilometer til RUC og Roskilde samt de nærtliggende naturområder, der indbyder til sportsaktiviteter og løbeture.

Cikoriehaven består af tre typer huse: Etageboliger, punkthuse og rækkehuse. De tre boligtypers facade får hver sin farve tegl. Det giver hver boligtype sin egen identitet, og hele Cikoriehaven får et smukt farvespil. Etageboligerne holdes i røde tegl, punkthusene bliver gule og rækkehusene får mørke, brunlige tegl.

I Cikoriehaven er du en del af et fællesskab. De forskellige boliger omgiver den grønne midte, hvor alle kan mødes i det store fælleshus. Lejlighederne indrettes, så køkken eller stue ligger i åben forbindelse til en skøn altan eller en terrasse i stueetagen.

Der er naturligvis gulvvarme i alle rum. Hver lejlighed har badeværelse med vaskesøjle og depotrum integreret i boligen. De forskellige bygninger bindes sammen af det store, grønne fællesområde med udekøkken, legeplads og blomstrende biodiversitet.

Der er rigelig plads til de små i Cikoriehaven. Her kan familien slå rødder og nyde godt af et nemt hverdagsliv, hvor alt findes i nærmiljøet. Der kan købes ind lige rundt om hjørnet, og både store og små kan afleveres i den lokale, nyåbnede skole og daginstitution i midten af Nærheden. Skolen bliver en central og lokal bygning i bydelen, som styrker det sociale fællesskab. Der vil ikke gå længe, før I kender mange af de andre familier i den nye bydel. Noget af det bedste ved Cikoriehaven og bydelen Nærheden er de trygge og børnevenlige omgivelser. Her kan fællesskabet virkelig mærkes.

11 boliger til salg

Hermanhaven, Næstved

HERMANHAVEN - SENIORBOLIG 50+ UDEN HJEMMEBOENDE BØRN

Fællesskabets hjerte er den store overdækkede atriumhave. Her er det ikke kun det gode naboskab, der gror og vokser – og du vil opleve, at det er noget helt særligt at have en stor, rolig oase i direkte forlængelse af din private bolig. I den overdækkede have er det muligt at nyde naturen året rundt – her er der nemlig altid læ og et mildt klima. I årets køligste måneder, er der ca. 10 grader varmere end ude i det fri – så du og dine naboer kan have glæde af haven og en sæson, markant længere end normalt.

Atriumhaven har stor betydning for hverdagen og aktiviteterne i Hermanhaven. Og dens godt 1.200 kvm byder på mere end køkkenbede og træer. Her finder du også en række fællesfaciliteter, som danner rammen om både socialt samvær og personlig fordybelse. I haven finder du blandt andet et fælles værksted og hobbyrum. Der er også en petanquebane, hvor du og dine naboer kan mødes over et spil. Vil du hellere læse en bog eller sidde lidt i ro, er der flere stille kroge, hvor du nemt kan nyde lidt fred i det grønne.

Velkommen til Hermanhaven

Kanalgaden
2620 Albertslund

10.900 - 12.200 kr./md. 89-93 m²

Kanalgaden er for voksne uden hjemmeboende børn

”Kanalgaden” er centralt beliggende i Albertslund og omgivet af en smuk kanal med Opstandelseskirken som nabo.

Lige rundt om hjørnet ligger Albertslund Centrum med Føtex, Normal, blomsterhandlere, tøjbutikker, optikere og et stort frugt- og grøntmarked. I absolut nærområde ligger desuden biblioteket, rådhuset med sit store vandbassin og spillestedet Forbrændingen og MusikTeatret.

3 boliger til leje

Tagterasse

Kernehusene Helsinge

Kernen i det gode familieliv

Lige nord for Helsinge, blot få minutter fra bymidten, finder du Kernehusene. Et grønt og moderne rækkehuskvarter, midt i Helsinges nye bydel, Troldebakkerne. I Kernehusene går det gode familieliv hånd i hånd med hverdagens praktik. Og der er gode rammer for både privatlivet, det aktive naboskab og for fælles, gode oplevelser.

Gode rammer for hele familien

Som beboer i Kernehusene får du et etplans rækkehus med lyse, velindrettede rum, der skaber gode rammer for hele familien. Også i en travl hverdag, hvor det praktiske er i førersædet. I forlængelse af din bolig finder du eksempelvis både egen private parkeringsplads og et grønt for-areal med god plads til leg - eller til at samles om aftensmaden i de varme måneder. Her kan inde- og udeliv smelte sammen i trygge rammer for både voksne og børn.

En landsby i byen

Selvom din bolig i Kernehusene er et moderne, nyopført rækkehus, kan vi sagtens love dig et nabolag med masser af sjæl. Og du vil opleve, at livet her minder om det på en klassisk villavej. Den nye bydel, Troldebakkerne, er nemlig indrettet i mindre klynger, der sikrer ro, naboskab og tryghed. Flytter du ind i Kernehusene, bliver du beboer i en lille landsby – tæt på Helsinge by.

Kernehusene byder på 3- og 4-værelses rækkehuse fra 10.100 kr/md. Rækkehusene har en optimal planløsning med store, reelle rum, hvor loftshøjden i stuen stiger for at ende i et stort, smukt vinduesparti mod haven. Til rækkehuset får du privat indkørsel og egen p-plads og terrasse, hvor en grøn hæk og et skur skaber intimitet og privatliv ved huset. I Kernehusene får du også adgang til gæsteværelse og fælleshus med køkken og plads til fællesspisning og private fester.

Udlejningen af Kernehusene starter d. 4. september 2022, og der er indflytning fra februar 2023.

Kernehusene Slagelse
4200 Slagelse

11.700 - 11.900 kr./md. 104-106 m²

I en lukket grøn oase, tilbagetrukket fra vej og trafik finder du Kernehusene. Omgivet af høje gamle træer får du et åndehul - midt i byen. For Kernehusene ligger kun få minutter fra bymidte og station.

2 boliger til leje

Set udefra

Roberthaven
3200 Helsinge

8.950 - 12.800 kr./md. 56-82 m²

ROBERTHAVEN - SENIORBOLIG 50+ UDEN HJEMMEBOENDE BØRN

Bofællesskabet Roberthaven får adresse på Bøgeskovgårdsvej 1 – lige nord for Helsinges bymidte, og kun få minutters gang fra den nye togstation i Troldebakkerne.

I Roberthaven findes der både toværelses og treværelses boliger. Både de toværelses og de treværelses har forskellige variationer. Disse variationer består hovedsageligt i størrelsen på altanen/terrassen, placeringen af vinduerne og enkelte afvigelser i kvadratmeter. Uanset hvad du vælger, får du en lys, moderne og nybygget bolig med store vinduer. Og hvor du næsten ikke skal tænke på vedligeholdelse.

Alle boliger har enten udendørs altan eller terrasse, og et smalt for-areal, som vender ind på atriumhaven. Her er der plads til en bænk, eller et lille cafésæt af metal, hvor du har mulighed for at forlænge "udesæsonen", nyde stemningen og møde naboerne i den grønne have. Roberthaven er et seniorbofællesskab, 50+ uden hjemmeboende børn.

37 boliger til leje

Set udefra

Savannehuset
2300 København S

14.500 - 14.950 kr./md. 103-108 m²

I Savannehusets lejeboliger får du Københavns enorme, fredede naturpark som baghave. Ejendommen ligger direkte ud til Kalvebod Fælleds grønne savannelandskab få hundrede meter fra den grønne udsigtsbakke Bumlebjerg, som forvandler sig til en skøn kælkebakke om vinteren. Savannehuset består af lejligheder på 2-4 værelser i en høj kvalitet med egetræsgulve, gulvvarme i alle rum og lyse køkkener fra Invita. Lejlighederne er rummelige, gennemlyste og har adgang til en privat altan. Enkelte lejligheder har ovenikøbet to altaner. Nyd det bedste fra byen og naturen.

Ørestad indeholder det bedste fra to verdener. Den lettilgængelige metro og gode cykelstier gør det let at nyde det pulserende københavnerliv, mens bydelens nærområde også byder på caféer, indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner, legepladser og shopping. Når du trænger til ro og fordybelse, kan du trække dig tilbage til din egen naturoase og nyde godt af Fælledens uforstyrrede vildmark.

2 boliger til leje

Stue

Augusthaven, Næstved

AUGUSTHAVEN - SENIORBOLIG 50+ UDEN HJEMMEBOENDE BØRN

Fællesskabets hjerte er den store overdækkede atriumhave. Her er det ikke kun det gode naboskab, der gror og vokser – og du vil opleve, at det er noget helt særligt at have en stor, rolig oase i direkte forlængelse af din private bolig.

I den overdækkede have er det muligt at nyde naturen året rund. Her er der altid læ og et mildt klima, så du og dine naboer kan have glæde af haven og en udesæson, der er markant længere end normalt.

I havens godt 1.200 kvm finder du mere end bare køkkenbede og træer. I haven finder du blandt andet et veludstyret fælleskøkken, gæsteværelse og et fælles værksted- og hobbyrum. Der er også en petanquebane, hvor du og dine naboer kan mødes over et spil. Vil du hellere læse en bog eller sidde lidt i ro, er der flere stille kroge, hvor du nemt kan nyde lidt fred i det grønne.

Velkommen til Augusthaven

Sophushaven
4200 Slagelse

8.050 - 10.900 kr./md. 56-82 m²

SOPHUSHAVEN - SENIORBOLIG 50+ UDEN HJEMMEBOENDE BØRN

På Jørgen Nyborgs Vej 13; tæt på Slagelse centrum, indkøbsmuligheder og kultur, opfører vi nu boligfællesskabet Sophushaven. Byggeriet er så småt skudt i gang, og i starten af 2023 slår vi dørene op for endnu 70 moderne lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn.

Boligfællesskabet opføres i en lukket, grøn oase tilbagetrukket fra vej og trafik.

Sophushaven er, som de øvrige Agorahaver, kendetegnet ved et grønt fællesskab, som den 1.000 m2 store, fælles atriumhave, danner den perfekte ramme om. De mange fællesfaciliteter giver dig mulighed for en fri og aktiv hverdag – og et naboskab ud over det sædvanlige.
Det er dét, der gør livet i Sophushaven til noget ganske særligt.

26 boliger til leje

Sophushaven udefra

Sølyst Strandpark
2990 Nivå

15.900 - 19.600 kr./md. 106-121 m²

Midt i historiske omgivelser og fredet natur, med udsigt til Øresunds blå bølger, ligger Sølyst Strandparks nye liebhaver-lejeboliger nær Nivå Strand og havn. 58 nybyggede og skønne rækkehuse og lejligheder, med muligheder for at opleve og nyde det gode liv tæt på naturen. En morgentur til stranden med et dyp i det klare vand, en vandretur i den vilde og fredede natur med madkurv og frokosthygge, eller en frisk cykeltur langs vandet. Her er der plads til alle og tid til at leve livet.

20 boliger til leje

Viggohaven
4300 Holbæk

10.850 - 11.450 kr./md. 77 m²

VIGGOHAVEN - SENIORBOLIG 50+ UDEN HJEMMEBOENDE BØRN

Agorahaverne flytter til Holbæk – og vi kan næsten ikke vente. I sensommeren af 2023 slår vi nemlig dørene op for endnu et af vores grønne seniorbofællesskaber, Viggohaven, med 62 nye, moderne boliger. Bofællesskabet får adresse på Rønnebærvænget 3 (tidligere Østerled) – tæt på både naturen og den smukke Holbæk Fjord.

I Viggohaven findes der både toværelses og treværelses boliger. Vi kalder de toværelses for Type A og de treværelses for Type B. Både de toværelses og de treværelses har forskellige variationer. Disse variationer består hovedsageligt i størrelsen på altanen/terrassen, placeringen af vinduerne og enkelte afvigelser i kvadratmeter. Uanset hvad du vælger, får du en lys, moderne og nybygget bolig med store vinduer. Og hvor du næsten ikke skal tænke på vedligeholdelse. Alle boliger har enten udendørs altan eller terrasse, og et smalt for-areal, som vender ind på atriumhaven. Her er der plads til en bænk, eller et lille cafésæt af metal, hvor du har mulighed for at forlænge "udesæsonen", nyde stemningen og møde naboerne i den grønne have.

4 boliger til leje

Udefra

Vesterbrogade 54, 1.
1620 København V

5.695.000 kr. 154 m²

1 bolig til salg

154 m²
Billeder på vej

ThurinerHusene
5700 Svendborg

4.895.000 - 13.995.000 kr. 89-243 m²

34 unikke vandkantsboliger
I Svendborg ved den naturskabte lystbådehavn Gambøt, på Thurø, opføres ThurinerHusene – 34 enestående boliger lige ned til vandet og med en storslået udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav.

Opfyld drømmen om et liv i vandkanten
ThurinerHusene er smagfulde og moderne boliger, der indrettes i en klassisk nordisk stil med inspiration fra havet og den omkringliggende natur. Fra boligerne har du frit udsyn til havet, himlen og årstiderne, der skifter, og du er kun ganske få kilometer fra Svendborg bymidte.
Bo her året rundt og nyd det gode liv i hverdagen, eller lad det være et fristed i ferier og weekender. Den maritime stemning i Gambøt Lystbådehavn og den smukke beliggenhed i Svendborg samler det bedste fra både naturen, vandet og byen.

Smukt lysindfald og ugeneret havudsigt
Opholdsrummene vender mod syd og giver den bedst mulige udnyttelse af dagslyset og den storslåede udsigt. Herfra er der udgang til egen sydvendt altan eller terrasse, der har en størrelse, som gør, at den i sommerhalvåret udgør et ekstra opholdsrum i det fri. Den nordvendte ende af boligerne, ind mod den bagvedliggende skråning og de smukke gamle træer, giver plads til boligens soveværelse, bad og indgang.

Svanemærket bygggeri
ThurinerHusene opføres som Svanemærket byggeri, og boligerne lever derfor op til skrappe miljøkrav, både hvad angår materialevalg, udformning og de tekniske løsninger, der er valgt med øje for fremtidigt energiforbrug, indeklima og komfort.
Med en varierende rumfordeling og størrelser, der spænder fra ca. 90-240 m², opfylder ThurinerHusene mange typer boligdrømme for både singler, par og den lille familie. Det kan være ønsket om at flytte til noget mindre og vedligeholdelsesfrit, at bo naturskønt og bynært eller i første parket til vandet.

Det naturskønne øliv på Thurø
Den lille landfaste ø Thurø, der er forbundet med kulturbyen Svendborg via en dæmning, har en helt unik beliggenhed, som på en og samme måde er naturskøn og bynær. Med sine blot 7,5 km² er den lille sydfynske perle en del af Svendborg og hjemsted for ca. 3.500 thurinere.

Det Sydfynske Øhav er populært hos sejlere, og den lille charmerende lystbådehavn Gambøt, hvor ThurinerHusene opføres, er ingen undtagelse. Herfra kan du nemt stævne ud i egen båd, kajak eller SUP-board og udforske kyststrækningen eller de mange små omkringliggende øer. I Svendborg og omegn er der desuden rig mulighed for at dyrke det aktive fritidsliv med både golf-, tennis- og sejlklub samt et bredt udvalg af lokale sportsforeninger.

Smukke boliger tilpasset den nære natur
ThurinerHusene kommer til at ligge for foden af en lille skråning, beplantet med smukke gamle træer, og alle boligerne får en storslået udsigt ud over vandet.

Denne helt særlige beliggenhed har haft stor betydning for de arkitektoniske valg og den måde,
rummene i boligerne er disponeret på. Byggeriet bliver smukt proportioneret, så det passer ind i omgivelserne, og det er netop områdets unikke stemning, der har inspireret arkitekterne helt ned til
mindste detalje.

7 boliger til salg

Marens Gårdhaver
4600 Køge

3.595.000 - 3.650.000 kr. 120 m²

I Sjællands mest unikke udstykning samles trådene i det bæredygtige liv. I Nicolinelund lever du i pagt med naturen kun syv km fra Køge og med bare 500 m til Strøby Egedes skønne kyst.

I Nicolinelunds nye landsby, Marens Minde, går vi nu i gang med at opføre 12 skønne gårdhavehuse på godt 120 m2 fordelt på seks dobbelthuse i klassisk byggestil med hver sin lille vilde have.

Marens Gårdhaver er perfekte for de modne, der har passion for det vilde dyreliv og ønsker at gøre en forskel for biodiversiteten sammen med andre naturglade naboer. Vi svinger leen på engen, skaber nye levesteder for dyrelivet, hygger os på naturdage og festlige nabodage. Vi er fælles om delebil og haveredskaber, har fælles arbejdsdage, og sammen gør vi vores hverdag nemmere og rigere.

I Marens Gårdhaver bliver du en del af et lille landsbyfællesskab med gadekær, snoede veje, æblelunde og en stor blomstereng med søer og grøfter.

Marens Minde ligger midt i naturen mellem Tryggevælde Ådal og Strøby Egede kyst. Med kun ti minutters cykeltur til gode indkøbsmuligheder, motionscenter, bibliotek, café og meget mere.

Du får også adgang til dejlig strandhave og til landsbyens fælleshus på den charmerende Stolpegaard.

Læs mere på https://nicolinelund.dk/

2 boliger til salg