Hvad er min bolig værd?

Med danboligs BoligSkøn kan du indtaste din adresse, og få et statistisk beregnet skøn af din ejendoms værdi. Beregningen er et skøn baseret på en række forhold, herunder historiske handler, gennemsnitlige salgspriser, prisafslag, liggetider i lokalområdet, skatteprocenter, handelsdata fra skat, samt en række faktorer, som kan trække op eller ned.  

Overvejer du at sælge din bolig? 

Formålet med BoligSkøn er at give dig en forsmag på, hvad din bolig er værd. Du får en statistisk beregning, du kan bruge som indikation til en potentiel udbudspris, før du tager en beslutning. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel på værdien på BoligSkøn, og den faktiske salgspris.  

Ud over at få et indblik i hvad din egen bolig er værd, kan du også få indsigter i markedsdata. Det kan eksempelvis være ved at se salgspriser for boliger i samme område som din egen bolig. 

Du kan altså se frem til en statistisk vurdering af din ejendom, så du kan få et indblik i, hvad din bolig er værd og derfra vurdere om, det er tid til et boligsalg. danbolig står klar til at hjælpe dig med alle skridt i processen, så du kan føle dig tryg igennem hele din kommende salgsproces.