Før salg

Vi ved, at der er nok at holde styr på i forbindelse med et boligsalg, og derfor har vi her samlet alle de vigtigste informationer.

Salgsprocessen trin for trin

Vi giver dig det fulde overblik – fra boligvurdering til købsaftale og overdragelse af din bolig.

Før du sætter din bolig til salg, kan det være rart at få et overblik over hele processen. Den har vi kort skitseret her, så du ved, hvad du kan forvente.

Derfor skal du vælge danbolig

En af de første ting, du skal tage stilling til, er valg af ejendomsmægler. Hos danbolig bliver du altid tilknyttet en personlig mægler, som vægter relationen og samarbejdet med dig højt – og som sikrer, at du med kompetent og professionel rådgivning, der bygger på mange års erfaring, kommer trygt og fornuftigt i mål. Samtidig får du også adgang til nogle af branchens stærkeste markedsførings- og salgsværktøjer.

Hvad er min bolig værd?

Inden du tager den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske også gerne vide lidt om, hvad du kan få for din bolig.

Indtast din adresse og få et uforpligtende boligskøn af din bolig ud fra statistiske beregninger. Se også hvordan dine egne indsigter om din boligs stand, beliggenhed og energiniveau kan påvirke værdien.

Dokumentguide

I forbindelse med et boligsalg er der mange dokumenter at holde styr på, men vi hjælper dig med at få et hurtigt overblik.