Bagergade 17B
3700 Rønne

  • 2.995.000 kr. 330 m² 9 rum
  • Kontantpris 2.995.000 kr.
  • Ejerudgift 4.290 kr.
  • Boligareal 330 m²
  • Rum 9
  • Energimærke

Charmerende og smuk lejlighed i hyggelige Rønne

Velkommen til denne helt unikke, historiske ejendom på 330 kvm fra 1849 på Bagergade 17B i Rønne. Bygningen har en lang og spændende historie og har blandt andet tidligere været et konsulat, hvilket fortsat giver mulighed for at have erhverv.
 
Som I træder indenfor ad det herskabelige trappeparti og repos, vil I mærke den særlige stemning, som lejlighedens høje placering tilfører med sit fantastiske lysindfald fra morgen til aften. Herfra træder I ind i den første del af boligen, som består af tre stuer og fire værelser foruden et badeværelse med badekar samt originalt snedkerkøkken og et gæstetoilet.
 
I stuerne mødes I med et væld af charmerende detaljer som høje paneler, udskårne dørkarme med fyldningsdøre og imponerende flotte stuk- og loftsdekorationer, som samlet giver indtryk af noget helt unikt.
 
Lejligheden er renoveret løbende indenfor de seneste 15år, hvor der blandt andet er kommet nyt tag på hele huset og lavetåbning mellem køkkenet og et lille serveringsrum, så I får et skønt, stort rum med siddepladser og mange, generøse vinduer. Særligt betagende er det at nyde de mange smukke aftenhimle og udsigten over byens tageåret rundt fra køkkenets hyggekrog.
 
I lejlighedens anden afdeling byder planløsningen på et disponibelt køkkenrum med Hasle-klinker, et bryggers/vaskerum og et badeværelse i stueplan.
 
Ovenpå er et stort disponibelt rum opdelt i to lokaler, det ene med indbygget vægreol og det andet med et lille ekstra rum. Denne afdeling af ejendommen kan også benyttes som en lejlighed for sig selv eller anvendes til erhverv.
 
I haven får I en fredfyldt oase med grønne områder, solrige gårdmiljøer og flinke naboer.
 
Huset ligger i den hyggelige, gamle bydel, og samtidig ligger lejligheden centralt i forhold til Rønne Børneasyl, privatskolen og dagligvareindkøb samt biogra og teater. Desuden er der kort vej til både skov og strand.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke D
Byggeår 1849
Ombygget 2012
Rum 9
Plan 1
Boligareal 330 m²
Kælder 19 m²
Loftsrum 78 m²
Grundareal 619 m²
Økonomi
Kontantpris 2.995.000 kr.
Ejerudgift 4.290 kr.
Finansiering
Udbetaling 150.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.969 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.687 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 39.545
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Rønne

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Rønne
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Masser af sportsaktiviteter
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.