Villa

Nørregade 1, Allinge
3770 Allinge

  • 995.000 kr. 84 m² 3 rum
  • Kontantpris 995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.263 kr.
  • Boligareal 84 m²
  • Grundareal 159 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Charmerende bindingsværkshus med gårdhave nær havnen

I hjertet af Bornholms idylliske omgivelser finder du dette charmerende bindingsværkshus, som emmer af historie og hygge. Huset er tilbagetrukket fra vejen, hvilket sikrer en helt særlig ro, når du sidder på den hyggelige terrasse foran huset og nyder den ugenerede atmosfære. Ejendommen har gennemgået en del renoveringer over de seneste tre år, hvilket gør, at den fremstår indbydende og velholdt, mens den samtidig bevarer sit oprindelige, autentiske præg.

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen i en lys og rummelig entré. Herfra føres du videre ind i et hyggeligt spisekøkken, hvor de synlige bjælker og klassiske detaljer skaber en intim og hjemlig stemning. Køkkenet er både funktionelt og charmerende og indrettet med god skabsplads samt et dejligt lysindfald fra de sprossede vinduer, der giver udsigt til den frodige gårdhave. Fra køkkenet er der adgang til et badeværelse med bruseniche samt et separat toilet med moderne el-gulvvarme, der sørger for ekstra komfort på kolde dage.

Stuen, er et lyst og indbydende opholdsrum, hvor du kan slappe af foran brændeovnen og nyde udsigten til haven gennem de store vinduer. Stuen er velindrettet og har plads til både sofaarrangement og spiseområde, hvilket gør den til et perfekt samlingspunkt for både hverdag og festlige sammenkomster.

Når du bevæger dig op på husets førstesal, kommer du til et rummeligt gennemgangsværelse, der enten kan bruges som en ekstra stue, kontor eller legerum. Herfra er der adgang til et skønt soveværelse med en indbygget skabsvæg, der sikrer rigelig opbevaringsplads. De skrå vægge og de synlige træbjælker giver værelserne en særlig charme og får dig til at føle dig hjemme i et fredfyldt og romantisk miljø.

Udenfor fortsætter den idylliske stemning i husets private gårdhave, der ligger fuldstændig ugeneret, så du kan nyde de stille stunder i fred og ro.
Træterrassen, der er anlagt med nyere træplanker, er delvist overdækket så man kan finde skygge på de varmeste sommerdage. Derudover er der flere hyggelige lækroge, hvor du kan nyde solens stråler.

Beliggenheden er ideel, da du befinder dig tæt på både havnen og byens butikker samt et væld af hyggelige spisesteder. Bornholms naturskønne omgivelser er ligeledes inden for rækkevidde, og en kort cykeltur bringer dig til den populære Sandvig Badeklub, hvor du kan bade i det krystalklare vand.

Dette bindingsværkshus kombinerer ægte charme med moderne bekvemmeligheder og tilbyder en boligoplevelse i en af Bornholms mest eftertragtede områder.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke F
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1870
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 84 m²
Grundareal 159 m²
Økonomi
Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift 1.263 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.644 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.466 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hyggeligt lokalsamfund nær havnen og med kort afstand til skov og strand.

Boligen er perfekt placeret i et hyggeligt lokalsamfund nær havnen, butikker og spisesteder. Du har Bornholms smukke natur lige uden for døren med kort afstand til både skov og strand. Den populære Sandvig Badeklub er blot en kort cykeltur væk, og dagligdagens behov dækkes nemt i nærområdet.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 39.257
Skatteprocent 26,2%
Grundskyld 10,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Allinge-Sandvig

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Allinge-Sandvig
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Bornholm - Rønne v/Ole & Martin W. Kok-Hansen

Solgt oktober 2024
Landejendom
Solgt

Skelhøjvej 4, Nyker, 3700 Rønne

280 m² 6 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Åkirkebyvej 128, Rønne, 3700 Rønne

138 m² 5 rum
Solgt oktober 2024
Fritidsbolig
Solgt

Hasle Feriepark 56, 3790 Hasle

47 m² 3 rum
Solgt oktober 2024
Villa
Solgt

Storegade 14, Hasle, 3790 Hasle

90 m² 4 rum