Udsigt til grønne områder
Villa

Boltebjerg 10
5750 Ringe

  • 3.595.000 kr. 158 m² 6 rum
  • Kontantpris 3.595.000 kr.
  • Ejerudgift 1.685 kr.
  • Boligareal 158 m²
  • Grundareal 1.023 m²
  • Rum 6
  • Energimærke

Veldisponeret kvalitetsvilla på rolig beliggenhed

På rolig beliggenhed i Ringes nordlige del ligger denne fine 1-plans villa opført af Huscompagniet med en veldisponeret planløsning til den moderne familie, som ønsker en lys og indbydende villa. Villaen ligger med udsigt til grønt område, overfladebassin og fint kig til skovbrynet af Tykhave skov.
 
Indretningen består af entré efterfulgt af et dejligt lyst køkken-alrum med kvalitets hårde hvidevarer og mange detaljer såsom smartkomfur med app-styring og både ovn og kombiovn samt skjult viktualierum. En rummelig stue med udgang til terrasse, forældreafdeling med eget badeværelse samt en børne-/teenageafdeling med tre værelser, badeværelse og praktisk bryggers. Den velanlagte have er let at vedligeholde og omfatter en fin græsplæne med frugttræer, der strækker sig ned til et levende hegn, med marker på den anden side, samt en flot forhave med bede og flagstang – den perfekte ramme om udendørslivet. Her kan der også nydes en kop morgenkaffe på den mindre terrasse mod syd-øst. Haven ligger helt ugeneret, da den er etableret med buske i en god højde. På den fine græsplæne er der også et skur hvor halvdelen er åbent med overdækning, og er derfor oplagt som loungeområde. Derudover er der et godt hønsehus. Hele vejen rundt om huset finder du en fliseterrasse, hvoraf en del er overdækket, så du kan nyde de udendørs omgivelser uanset vejret. Hertil kommer en integreret carport, der sikrer, at bilen står i tørvejr året rundt.
 
Denne villa er et oplagt valg for familien, der ønsker at bo i fredelige omgivelser tæt på naturen uden at gå på kompromis med moderne komfort. Velkommen hjem!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 2020
Rum 6
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 158 m²
Carport 29 m²
Grundareal 1.023 m²
Økonomi
Kontantpris 3.595.000 kr.
Ejerudgift 1.685 kr.
Finansiering
Udbetaling 180.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.149 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.953 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Ringe

Ringe er en meget aktiv by, der stort set har alle faciliteter med godt erhvervs- og handelsliv, centrum med byens nye torv og caféer, stort bibliotek, ungdomshus, stort fritidscenter med 3 haller, svømmehal med varmtvandsbassin og fitnesscenter. Golfbane og et dejligt stisystem for gå-, løbe- og cykelture. Midtfyn er kendt for et meget aktivt foreningsliv, så du kan stort set dyrke alle dine interesser.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 52.282
Skatteprocent 26,1%
Grundskyld 8,5‰
Kirkeskat 1,05%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Ringe

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Ringe
Masser af sportsaktiviteter
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Tæt på byen, men med naturen i baghaven. Dejligt rolig og børnevenlig vej. Alt dagligdags aktiviteter tilgængelige i byen og hvis man vil noget mere større shoppen, så er der kort vej til både Odense og Svendborg."

Sådan er kvarteret

"Fantastisk nabolag hvor man hilser på hinanden. Der er et godt sammenhold på vejen. Man kan dele en kold øl over hækken og låne en trailer. Og hvis man vil, kan naboerne bliver dine nye bedste venner."

Det viser vi vores gæster

"Haven og udsigten over markerne og til skoven. Vores dejlige lyse køkken alrum med ovenlys vinduer. Hvis vejret er godt spise middag ude under vores overdækkede terrasse. Og vores store hyggeligt stue, som er god til spil aftener."

Her handler vi

"Rema 1000 eller SuperBrugsen."

Her slapper vi af

"I vores lounge under halvtag ved vores skur. Her kan man sidde helt privat og uforstyrret og nyde haven. Drikke en iskaffe eller en kold øl og se børnene/børnebørnene lege, imens man kan hører vinden i træerne."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi har besluttet at flytte tættere på familien i Thy. Efter vi har fået børn kan vi mærke et andet behov for at have familie tæt på. Og hvis vi kunne, tog vi både hus og naboer med. "

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

2 lignende villaer i nærheden til 3.100.000-4.100.000 kr. på omkring 158 m2

Opret søgeagent
Villa

Gl. Byvej 11, Årslev, 5792 Årslev

3.995.000 kr. 155 m² 5 rum
Nybygget indflytningsklar villa
Villa

Bøgedalsvænget 28, Bolteskov, 5750 Ringe

3.925.000 kr. 154 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Ringe

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Stationsvej 8, Årslev, 5792 Årslev

144 m² 5 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Råstruphave 1, 5854 Gislev

330 m² 10 rum
Solgt september 2024
Helårsgrund
Solgt

Linde Allé 69, 5750 Ringe

960 m²
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Dybendal 35, 5750 Ringe

109 m² 4 rum