Linde Alle 28, Ø Toreby
4800 Nykøbing F

  • Kontantpris 1.725.000 kr.
  • Ejerudgift 2.386 kr.
  • Boligareal 223 m²
  • Grundareal 1.099 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Linde Alle 28, Ø Toreby
4800 Nykøbing F

  • 1.725.000 kr. 223 m² 7 rum

Stor, istandsat villa i Sundby

På en blind vej i et børnevenligt kvarter i Sundby venter denne villa på at tage imod sine næste ejere.
 
Boligen fremstår pænt istandsat, og her vil børnefamilien stortrives med fem værelser, 2 badeværelser, spisestue, opholdsstue, bryggers samt et stort køkken. 
 
Det lyse køkken alrum med sorte fliser giver adgang til den aflange fordelingsgang, som ligger med terrassedøre til begge sider, I kommer let ud under åben himmel, hvilket giver fornemmelsen af lys og luft. Køkkenet er holdt i et enkelt design, med nyere hvidt køkken med sort granit bordplader samt masser af opbevaringsplads, spiseplads og alle hvidevarer.
 
Et praktisk bryggers med direkte udgang til indkørsel, bryggers har bordplads, håndvask og installation til vaskemaskine og tørretumbler og med adgang til gæstebadeværelse.   
 
I huset er der flere velindrettede værelser til jeres rådighed. 2 gode børneværelser i stueplan, samt et stort soveværelse med dobbelte terrassedøre ud til en sydvendt rund terrasse, der afskærmes af en hæk og udgør et perfekt spot til afslapning under solens stråler på en varm sommer dag med mulighed for opførelse af udendørs køkken eller bad. 
 
Huset har en hyggelig sofastue, som ligger sammenhængende med spisestuen, hvor der er brændeovn samt trappe op til 1. sal, hvor der ligger 2 gode værelser. 
 
I huses nyere tilbygning, finder I også et stort lækkert badeværelse med dobbelt håndvask og en dobbelt bruseniche.   
 
Grunden er anlagt med stor indkørsel med plads til flere biler, samt overdækket åbent cykelskur med lukket hegn, der omkredser hele den store have. Den store dobbelt låge til haven gør det nemt at tage trailer eller cykler ind på lukket område.
 
I haven finder I hyggelige terrassemiljøer, drivhus, beplantning samt en stor græsplæne til børnene, hvor de kan tumle rundt, samt en rummelig bålplads til de hyggelige sommer aftener.   
 
I bosætter jer i et familievenligt nabolag med mange børnefamilier. Toget tager jer hurtigt til Nykøbing Falster. Huset ligger tæt på den nye Sundskole, som er ved at blive opført og flere daginstitutioner i gå afstand. I er samtidig tæt på Guldborgsundcentret, ligesom skoven og vandet er inden for jeres rækkevidde.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke C
Byggeår 1877
Ombygget 1959
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Boligareal 223 m²
Grundareal 1.099 m²
Økonomi
Kontantpris 1.725.000 kr.
Ejerudgift 2.386 kr.
Finansiering
Udbetaling 90.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.867 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.673 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Tæt på by, skov og hverdagens behov

I bosætter jer i et familievenligt nabolag med mange børnefamilier, og herfra er der hverken langt til grønne arealer, byen eller alle hverdagens fornødenheder. Toget tager jer hurtigt til Nykøbing Falster, og til fods når I nemt skole og gode pasningsmuligheder. I er samtidig tæt på Guldborgsundcentret, ligesom skoven og vandet er inden for rækkevidde.

Kommunen i tal
Indbyggere 60.310
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 32,34‰
Kirkeskat 1,16%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Toreby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Toreby
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Fred og ro
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren