Villa

Nationernes Alle 32
3000 Helsingør

  • Kontantpris 11.950.000 kr.
  • Ejerudgift 10.629 kr.
  • Boligareal 266 m²
  • Grundareal 802 m²
  • Rum 14
  • Energimærke
Villa

Nationernes Alle 32
3000 Helsingør

  • 11.950.000 kr. 266 m² 14 rum

Lad drømmen blive til virkelighed - ægte Liebhaveri på Nationernes Alle!

Arkitekten Rogert Møller tegnede tilbage i år 1899 disse smukke og meget særegnede huse her på Nationernes Alle, i alt 25 meget autentiske villaer. De 20 af dem er opført som små ”cottager” i forskellig arkitekturstil. Husene ser for de flestes vedkommende stadig ud som dengang, med velbevarede detaljer, flotte facader, spir og og gennemgående eventyrlig byggestil. Tilbage i 1904 kunne man leje en sådan ”strandvejsvilla” for en hel sæson for kun 1600kr., da villaerne i sin oprindelse havde tilknytning til det historiske Marienlyst Strandhotel. I dag er alle husene privatejede, men sin stadige unikke placering allerede dengang - som i dag - er Nationernes Alle fortsat Helsingørs mest eksklusive villakvarter.
 
Villa Eros som på græsk betyder "kærlighed" ligger for enden af vejen på den mest solrige grund med skønneste udsigt over Øresund. Egen havelåge med få skridt til stranden, hvorfra man med fødderne i det glinsende hav kan nyde den smukkeste udsigt fra Kronborg Slot i syd til Kullen i nord. Her på Nationernes Alle får man det hele - smukke rolige omgivelser tæt på havet og skoven i baghaven. Gåafstand til byens kulturelle centrum ved Lystbådehavnen, Marienlyst Hotel, Kulturværftet, Søfartsmuseet, Kronborg Slot og den charmerende bykerne med sine brostensbelagte gader og stræder med et væld af autentiske specialforretninger og hyggelige cafeer og restauranter. Kort sagt, her på Nordkysten får man ikke en bedre placering - ideelt til Liebhaveren og livsnyderne, der stiller høje krav til beliggenhed og kvalitet.
 
Villa Eros er et af de få store huse på vejen - med sine i alt 266 lyse og velindrettede boligkvadratmeter byder ejendommen på et hav af anvendelsesmuligheder og masser af plads til den store børnefamilie eller parret, der drømmer om en rummelig bolig med plads til hjemmekontor eller oplagt gæsteafdeling. Der er sågar mulighed for at indfri drømmen om en villa til 2 generationer. Med sin unikke beliggenhed taget i betragtning får man nogle relative lave ejerudgifter og på samme tid en velpasset og indflytningsklar ejendom. Her er brændeovne og nyt moderne gasfyr, ligesom der netop er indlagt fjernvarme i vejen, således kan man bekymringsfrit flytte ind i de mest fantastiske rammer. Omkranset af solrig have med flere hyggelige terrasser med både morgen og aftensol og med prominent indkørsel med plads til flere biler. Endvidere praktisk vaskehus med god plads til opbevaring, således bliver udenoms arealerne ikke meget bedre på disse kanter. Indenfor fortsætter den gode stemning - her er højt til loftet og sollyset strømmer ind af de buede vinduer med udsigt til vandet. Store lyse opholdsrum - 2 klassiske badeværelser, nyere tidløst køkken og mange gode soveværelser - alt efter behov får man let 6 regulere soveværelser. De 2 solrige altaner er et kapitel for sig - her finder man roen og smilet bredder sig, når man træder ud i solen og mærker varmen og fornemmer bølgen blå i baggrunden, hvor stranden åbner sig med svenskekysten i horisonten. En sjældent udsøgt perle, som bestemt bør opleves - tøv ikke med at book en fremvisning - vi vil glæde os til at vise jer denne pragtfulde ejendom.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1900
Rum 14
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 266 m²
Udhus 3 m²
Udhus 31 m²
Drivhus 8 m²
Grundareal 802 m²
Økonomi
Kontantpris 11.950.000 kr.
Ejerudgift 10.629 kr.
Finansiering
Udbetaling 600.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 68.308 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 54.554 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Kommunen i tal
Indbyggere 63.796
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Mariæ

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Mariæ
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Historiske bygninger
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Helsingør

Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Unnasvej 10, 3000 Helsingør

145 m² 5 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Højvænget 2, 3000 Helsingør

151 m² 7 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Baldersvej 3, 3000 Helsingør

122 m² 6 rum
Solgt januar 2024
Lejlighed
Solgt

Kongevejen 11, 1. tv., 3000 Helsingør

72 m² 3 rum