Villa

Nørrevej 3
3070 Snekkersten

  • 8.995.000 kr. 200 m² 8 rum
  • Kontantpris 8.995.000 kr.
  • Ejerudgift 7.073 kr.
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 1.130 m²
  • Rum 8
  • Energimærke

Gul drømmeoase med udsigt til Øresund

Velkommen til Det Gule Hus på Toppen af Bakken – en enestående villa beliggende på Nørrevej 3, der med sin sublime beliggenhed og fantastiske panoramaudsigt over Øresund inviterer dig ind i en verden af charme og historie. Denne smukke gule villa med sit karakteristiske røde tegltag blev oprindeligt opført i 1915 og har siden gennemgået adskillige opdateringer og renoveringer. Disse forbedringer er dog udført med stor omhu for at bevare de mange originale detaljer, der gør denne bolig helt unik.
 
Når du træder ind i villaens entré, bliver du straks mødt af en følelse af rummelighed og elegance. Entréen byder på højt til loftet og en imponerende trappe med rødt velour tæppe, der fører dig op til førstesalen. Men inden du bevæger dig derop, er der et spændende stueplan at udforske. Her finder du et lyst og rummeligt moderne køkken, som er designet med fokus på funktionalitet og æstetik. Køkkenet byder på masser af opbevaringsplads, en hyggelig spiseplads og store vinduer, der lukker masser af lys ind. Her er der plads til både hverdags middage og hyggelige måltider med familie og venner. Nær køkkenet ligger en velindrettet spisestue med lyse trægulve og mange vinduer, der giver udsigt til både haven og havet. Dette rum kan nemt anvendes som arbejdsværelse eller loungeområde, alt efter dine behov. Fra spisestuen træder du ind i en åben stue og kontor, som er opdelt af smukke brune søjler og halvvægge. Her finder du en storslået mosaik kamin, der tilføjer varme og hygge til rummet. De store gulv-til-loftdøre kan åbnes helt op, så du får en følelse af at være ét med den omkringliggende natur og den fantastiske udsigt over Øresund. Alle døre er udsmykket med smukke messing håndtag og guld detaljer, som understreger husets klassiske stil. Gæstebadeværelset på stueplan er opdateret med lækre materialer og fine tapet detaljer inspireret af William Morris, hvilket skaber en elegant og indbydende atmosfære. På førstesalen finder man fire dejlige værelser, hver med sin egen unikke charme. Det største værelse har udgang til en stor balkon med udsigt over både haven og Øresund, mens et andet værelse har sin egen altan med samme spektakulære udsigt.
 
Førstesalens badeværelse er stort og luksuriøst indrettet med marmorerede fliser, badekar, håndklædevarmer og et bidet, hvilket giver en følelse af engelsk elegance. Noget helt særligt ved denne villa er de skønne udearealer. Haven byder på mange små kroge og afslapningsområder, omkranset af blomster, der skaber en vidunderlig privat atmosfære. Der er også en stor og velholdt veranda, der giver mulighed for at nyde de varme måneder i fulde drag, samt en stenbelagt terrasse, der omgiver dele af villaen og indbyder til hyggelige stunder under åben himmel.
 
Husets beliggenhed på Nørrevej 3 giver også nem adgang til offentlig transport og motorveje, hvilket gør pendling til København eller andre nærliggende byer både hurtigt og bekvemt. Det Gule Hus på toppen af Bakken er ikke blot en bolig – det er en oase af ro og skønhed, hvor historie og placering skaber en helt speciel adresse. Her får du et hjem, der byder på utallige oplevelser og muligheder, samtidig med at du kan nyde en af de mest fantastiske udsigter, Øresund har at byde på.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1915
Ombygget 1971
Rum 8
Bad 1
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 200 m²
Kælder 64 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.130 m²
Økonomi
Kontantpris 8.995.000 kr.
Ejerudgift 7.073 kr.
Finansiering
Udbetaling 450.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 50.044 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 40.015 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 64.016
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sthens

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sthens
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 7.600.000-10.300.000 kr. på omkring 200 m2

Opret søgeagent
Villa

Nordre Strandvej 125A, 3150 Hellebæk

7.995.000 kr. 202 m² 10 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Espergærde

Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Essingen 30, 3070 Snekkersten

113 m² 4 rum
Solgt september 2024
Villa
Solgt

Mørdrupvej 116, 3060 Espergærde

203 m² 7 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Dortevej 20, Mørdrup, 3060 Espergærde

108 m² 4 rum
Solgt september 2024
Rækkehus
Solgt

Ved Bakkedraget 4A, 3060 Espergærde

70 m² 4 rum