Fritidsbolig

Cypresvej 13, Langesø
3080 Tikøb

  • Kontantpris 4.250.000 kr.
  • Ejerudgift 2.462 kr.
  • Boligareal 70 m²
  • Grundareal 1.695 m²
  • Rum 2
Fritidsbolig

Cypresvej 13, Langesø
3080 Tikøb

  • 4.250.000 kr. 70 m² 2 rum

Moderniseret sommerhus i biodiversitetens tegn

Velkommen til dette spektakulære sommerhus, beliggende i et område, der kombinerer naturskønne omgivelser med en moderniseret og optimeret bolig.
 
Her får du en unik mulighed for at eje et frirum, hvor naturen er en integreret del af hverdagen, og adressen er en af de mest eftertragtede i området. Haven er en sand oase, der tiltrækker et rigt dyreliv, som kommer helt tæt på. Med Gurre Å løbende igennem haven og en sø med tilhørende båd lige for enden, er der rig mulighed for naturoplevelser lige uden for døren. Haven er designet med biodiversitet i tankerne, og med græs på taget kan den opnå Bolias samlede klassificering som biodynamisk have, da de resterende krav allerede er opfyldt.
 
Hovedhuset rummer en stor stue, en spisestue med åbent køkken og store indbyggede skabe med hvide spejlrefleksfronter, som spejler haven og aftenlyset og får stuen til at virke endnu større, især om aftenen. Ved siden af køkkenet findes et viktualierum med masser af plads til opbevaring af madvarer. Huset har også et nyt badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og bruser, hvorfra du kan nyde din morgenrutine med udsigt til forhaven. Fra stuen er der adgang til et dejligt soveværelse med vinduer mod haven og et ovenlysvindue, der giver mulighed for stjernekig fra sengen. Med direkte adgang til skoven skabes en følelse af at være tæt på naturen, hvilket giver en rolig og naturnær atmosfære. De mange ovenlysvinduer sikrer, at boligen er fyldt med naturligt lys året rundt, hvilket gør rummene lyse og indbydende uanset årstid. Huset er udstyret med en ny brændeovn samt wifi-forbundne alarm- og røgalarmsystemer.
 
Boligen tilbyder en usædvanlig grad af privatliv og ugeneret livsførelse, samtidig med at den er omgivet af et godt naboskab.
 
Et charmerende anneks tilbyder rigelig opbevaringsplads og er perfekt som hjemmekontor eller hyggeligt gæstehus - her er tilmed et badeværelse. Herfra kan man nyde en vidunderlig udsigt over haven og søen, hvilket skaber en idyllisk og meditativ atmosfære, der er ideel til afslapning og fordybelse.
 
Fra haven er der flere skønne udearealer, hvor du kan nyde timevis udendørs. Træterrassen ved hovedhuset er stor og velanlagt, så du kan følge solens gang i løbet af dagen og finde solrige pladser både morgen og aften. Et mindre væksthus med spirende planter pryder haven og står op ad skuret, der er perfekt til opbevaring af diverse.
 
Annekset har en mindre terrasse og plantebede bagved, ideelt for dem med grønne fingrer.
 
Sommerhuset ligger kun 7 km fra Hornbæk by og strand, hvilket gør det nemt at nyde byens mange faciliteter og den smukke kystlinje. Hornbæk byder på en fantastisk strand, en livlig havn, kulturelle oplevelser ved Hornbækhus samt et rigt byliv med butikker, caféer og restauranter.
 
For de aktive er der både sejlklub, kajakklub, vinterbade-Lauge og Hornbæk Golfklub. Lokale indkøb kan klares nemt med et røgeri, en bager og en Spar købmand blot 1,5 km væk.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Varmepumpe
Byggeår 1997
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 70 m²
Udhus 18 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 1.695 m²
Økonomi
Kontantpris 4.250.000 kr.
Ejerudgift 2.462 kr.
Finansiering
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 24.768 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.685 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 64.016
Skatteprocent 25,52%
Grundskyld 9,5‰
Kirkeskat 0,63%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tikøb

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tikøb
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Espergærde

Solgt september 2024
Villa
Solgt

Helgesvej 4, 3080 Tikøb

157 m² 4 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Teglgårdsvej 647, 2. th., 3050 Humlebæk

77 m² 3 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Teglgårdsvej 403, 2. tv., 3050 Humlebæk

66 m² 2 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Trykkerdammen 9, 3000 Helsingør

234 m² 6 rum