Lejlighed

Blåfuglestræde 32, 2. 1., Nærheden
2640 Hedehusene

  • Kontantpris 2.725.000 kr.
  • Ejerudgift 2.852 kr.
  • Boligareal 87 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Lejlighed

Blåfuglestræde 32, 2. 1., Nærheden
2640 Hedehusene

  • 2.725.000 kr. 87 m² 3 rum

Nybygget i 2023 og indflytningsklar

Drømmer du om en splinterny bolig, hvor du er den først der tager alt i brug? Så er denne lejlighed måske lige noget for dig. Lejligheden er nemlig nybygget og her i ”Nærheden” har du alt, hvad du har brug for til at leve det gode liv. Her er mulighed for skønne naturoplevelser, nemme transportforbindelser til både Roskilde og København og ikke mindst gode og hyggelige rammer for hyggeligt naboskab.
 
Lejligheden indeholder: Stort lækkert køkken/alrum med direkte adgang til skøn stor solrig altan, hvor et glas vin kan nydes. Køkkenet er fra Invita og er med flotte lyse elementer. Her er 2 store værelser med dejligt lysindfald og med plads til både skabe og seng.Lækkert rummeligt badeværelse med flotte grå klinker og brus. I badeværelset er der vaskesøjle. Overalt i lejligheden er der gulvvarme.
 
Om Cikoriehaven: Cikoriehaven er et projektbyggeri bestående af 16 rækkehuse og 38 ejerlejligheder. Her finder du et fælleshus med orangeri, udekøkken og legeplads til sociale sammenkomster året rundt. Fælleshuset har faciliteter som toilet, garderobe og et veludstyret køkken. Udenfor er der grillplads og legeplads for børnene. I tilknytning til Cikoriehaven findes et P-hus med gratis parkering til jer og jeres gæster samt el-lade standere på øverste etage.
 
Om området ’Nærheden’: Nærheden er en innovativ forstad, der forener byens livlige atmosfære med forstadens ro og natur. Der er stærke fællesskaber og nem adgang til skole, indkøb, transport og natur. I 2018 flyttede de første beboere til Nærheden og i dag bor her mere end 3.000 mennesker. Nærheden er designet med fokus på fællesskaber, let adgang til dagligdagens fornødenheder og en aktiv livsstil. Broen over jernbanen og Loopet - et grønt parkstrøg - forbinder Nærheden og Hedehusene. I gåafstand finder man den innovative skole, ”Læringshuset” som tilbyder skole, SFO, klub og er designet med moderne læringsrum til fremtidens kompetencer. Indkøbsmulighederne finder du ligeledes lige rundt om hjørnet i en nyetableret dagligvarebutik.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2015
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2023
Etage 2.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 87 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 2.725.000 kr.
Ejerudgift 2.852 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 15.699 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 12.625 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Kommunen i tal
Indbyggere 57.079
Skatteprocent 24,6%
Grundskyld 6,3‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hedehusene

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hedehusene
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Mere om projektet

Cikoriehaven
2640 Hedehusene

2.675.000 - 2.875.000 kr. 86-87 m²

Gør som den solelskende Cikorieblomst, der følger solens gang over himlen, og nyd livet på din egen altan eller terrasse.
I Cikoriehaven er der lys, luft og nærhed til de mange ugenerede naturområder og det trygge fællesskab.

Lejlighedslivet i Cikoriehaven er et begivenhedsrigt liv midt imellem grøn natur og spændende by. Du bliver en del af Nærheden, der har sat rammerne for et nemt hverdagsliv med indkøb, skole, legepladser og station. Og ikke mindst bydelens stærke fællesskaber, der driver kulturlivet, sportsforeninger og sociale begivenheder. Den attraktive beliggenhed bliver yderligere forstærket af den korte distance til København, de få kilometer til RUC og Roskilde samt de nærtliggende naturområder, der indbyder til sportsaktiviteter og løbeture.

Cikoriehaven består af tre typer huse: Etageboliger, punkthuse og rækkehuse. De tre boligtypers facade får hver sin farve tegl. Det giver hver boligtype sin egen identitet, og hele Cikoriehaven får et smukt farvespil. Etageboligerne holdes i røde tegl, punkthusene bliver gule og rækkehusene får mørke, brunlige tegl.

I Cikoriehaven er du en del af et fællesskab. De forskellige boliger omgiver den grønne midte, hvor alle kan mødes i det store fælleshus. Lejlighederne indrettes, så køkken eller stue ligger i åben forbindelse til en skøn altan eller en terrasse i stueetagen.

Der er naturligvis gulvvarme i alle rum. Hver lejlighed har badeværelse med vaskesøjle og depotrum integreret i boligen. De forskellige bygninger bindes sammen af det store, grønne fællesområde med udekøkken, legeplads og blomstrende biodiversitet.

Der er rigelig plads til de små i Cikoriehaven. Her kan familien slå rødder og nyde godt af et nemt hverdagsliv, hvor alt findes i nærmiljøet. Der kan købes ind lige rundt om hjørnet, og både store og små kan afleveres i den lokale, nyåbnede skole og daginstitution i midten af Nærheden. Skolen bliver en central og lokal bygning i bydelen, som styrker det sociale fællesskab. Der vil ikke gå længe, før I kender mange af de andre familier i den nye bydel. Noget af det bedste ved Cikoriehaven og bydelen Nærheden er de trygge og børnevenlige omgivelser. Her kan fællesskabet virkelig mærkes.

5 boliger til salg

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.300.000-3.100.000 kr. på omkring 87 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Åbent hus 3. mar 10:00, kræver tilmelding
Åbent hus 6. mar 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Havnevej 18, 1. tv., 4000 Roskilde

2.495.000 kr. 81 m² 2 rum
Lejlighed

Havnevej 30, 2. th., 4000 Roskilde

2.595.000 kr. 76 m² 2 rum
Åbent hus 6. mar 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Dommervænget 12B, 2. tv., 4000 Roskilde

2.495.000 kr. 88 m² 4 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere lejligheder i Hedehusene

Seneste solgte boliger i danbolig København, Projektsalg og Udlejning

Solgt februar 2024
Lejlighed
Solgt

Blåfuglestræde 32, st.. 3., Nærheden, 2640 Hedehusene

86 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Lejlighed
Solgt

Cikoriegade 46, 2. th., Nærheden, 2640 Hedehusene

89 m² 3 rum
Solgt januar 2024
Lejlighed
Solgt

Cikoriegade 44, st.. tv., Nærheden, 2640 Hedehusene

91 m² 3 rum
Solgt december 2023
Lejlighed
Solgt

Blåfuglestræde 32, 5. 2., Nærheden, 2640 Hedehusene

86 m² 3 rum