Helårsgrund

Fællesmark 11, Udby
4300 Holbæk

  • Kontantpris
    606.000 kr.
  • Ejerudgift 906 kr.
  • Grundareal 511 m²
Helårsgrund

Fællesmark 11, Udby
4300 Holbæk

  • 606.000 kr.
    511 m²

Byg dit drømmehus og vær en del af et bæredygtigt bofællesskab med fokus på biodiversitet

Drømmer du om at bygge dit eget bæredygtige hjem i et nyt moderne bofællesskab, så har du chancen her i skønne landlige omgivelser, og stadig med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder som indkøb, skole, daginstitution, offentlig transport, fritidsaktiviteter mv. Hele området er på 6 ha. og boligerne kommer til at ligge i små bo-grupper med fælles grønt område i midten. Der opføres i alt 28 boliger i hele udstykningen, som omkranses af masser af luft, natur og grønne områder.Yderligere opføres der et fælleshus og masser af fælles grønne områder i hele udstykningen – her vil bl.a. kunne etableres en stor fælles køkkenhave og et område til afgræsning for dyr, så man har mulighed for at være delvis selvforsynende i udstykningen. Der etableres fælles parkeringsplads ved indkørslen til udstykningen, så ikke biler forstyrrer roen i udstykningen. I området anlægges stier og mindre interne veje.   Denne nye bydel ligger på Tuse Næs, som er en halvø i Isefjorden nord for Holbæk. Tuse Næs er et naturrigt område med fjorden, skove, enge og marker. Grundene ligger i udkanten af hovedbyen Udby, som ligger midt på halvøen. Her findes der bl.a. skole, børnepasningsmuligheder, idrætsfaciliteter, indkøb mv. samt det smukke område omkring Udby Kirke som ligger midt i byen.   Grundene købes separat og har grundstørrelser fra 458 - 548 m². Grundene sælges byggemodnet med betalt tilslutningsbidrag til vand, kloak og jordvarmeanlæg. Man opfører selv sin drømmebolig helt som man ønsker den indenfor lokalplanen og konceptets rammer. Dette gør at alle boligerne kan få helt forskellige karakter, hvilket giver et spændende udtryk i hele udstykningen. Fællesmark arbejder ud fra tre fokusområder: Det første omhandler at skabe plads til biodiversitet, hvor man skal bo så vidt muligt med plads til blomsterliv og insekter. Herudover skabes området ud fra et ønske om et bofællesskab, hvor man i foreningen hjælper hinanden. Samtidig er tanken, at der bliver opført flere fællesbygninger med blandt andet atelier, værksted og et gæstehus. For det tredje vil der også etableres grønne områder med fælles dyrehold og køkkenhave, som man sammen sørger for at vedligeholde.Læs mere om grundene på foreningens hjemmeside: https://faellesmark.com/
Boligfakta
Type Helårsgrund
Udbudsform Salg
Grundareal 511 m²
Økonomi
Kontantpris 606.000 kr.
Ejerudgift 906 kr.
Finansiering
Udbetaling 35.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 4.038 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 3.133 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 74.129
Skatteprocent 25,3%
Grundskyld 8,1‰
Kirkeskat 0,96%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tuse Næs

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tuse Næs
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Mere om projektet

Fællesmark
4300 Holbæk

606.000 kr. 0 m²

Drømmer du om at bygge dit eget bæredygtige hjem i et nyt moderne bofællesskab, så har du chancen her i skønne landlige omgivelser, og stadig med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder som indkøb, skole, daginstitution, offentlig transport, fritidsaktiviteter mv.

Hele området er på 6 ha. og boligerne kommer til at ligge i i små bo-grupper med fælles grønt område i midten. Der opføres i alt 28 boliger i hele udstykningen, som omkranses af masser af luft, natur og grønne områder.

Yderligere opføres der et fælleshus og masser af grønne områder i hele udstykningen - her vil bl.a. kunne etableres en stor fælles køkkenhave og et område til afgræsning for dyr, så man har mulighed for at være delvis selvforsynende i udstykningen. Der etableres fælles parkeringsplads ved indkørslen til udstykningen, så ikke biler forstyrre roen i udstykningen. I området anlægges sti og mindre interne veje.

Denne nye bydel ligger på Tuse Næs, som er en halvø i Isefjorden nord for Holbæk. Tuse Næs er et naturrigt område med fjorden, skove, enge og marker, hvor grundene ligger i udkanten af hovedbyen Udby, som ligger midt på halvøen. Det er her der bl.a. findes skole, børnepasningsmuligheder, idrætsfaciliteter, indkøb mv. samt det smukke område omkring Udby kirke som ligger midt i byen.

Grundene købes separat og har grundstørrelser fra 458-548 m². Grundene sælges byggemodnet med betalt tilslutningsbidrag til vand, kloak og jordvarmeanlæg. Man opfører selv sin drømmebolig helt som man ønsker den indenfor lokalplanen og konceptets rammer. Dette gør at alle boligerne kan få helt forskellige karakter, hvilket giver et spændende udtryk i hele udstykningen.

Fællesmark arbejder ud fra tre fokusområder. Det første omhandler at skabe plads til biodiversitet, hvor man skal bo så vidt muligt med plads til blomsterliv og insekter.
Herudover skabes området ud fra et ønske om et bofællesskab, hvor man i foreningen hjælper hinanden. Samtidig er tanken, at der vil blive opført flere fællesbygninger med blandt andet atelier, værksted og et gæstehus, hvor besøgende kan overnatte. For det tredje vil der også etableres grønne områder med fælles dyrehold og køkkenhave, som man sammen sørger for at vedligeholde.

Læs mere om grundene på foreningens hjemmeside: https://faellesmark.com/

1 bolig til salg

Seneste solgte boliger i danbolig holbæk - henrik larsen

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Springstrup 35, 4300 Holbæk

82 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Studiestræde 7F, 4300 Holbæk

106 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Wessels Have 36, 4300 Holbæk

119 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Stationsvej 12, Knabstrup, 4440 Mørkøv

137 m² 4 rum