Lilleåvej 17, Råsted
7500 Holstebro

  • 2.865.000 kr. 234 m² 5 rum
  • Kontantpris 2.865.000 kr.
  • Ejerudgift 3.176 kr.
  • Boligareal 234 m²
  • Grundareal 2.822 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Energivenlig og funktionel villa på flot naturgrund i Råsted

På Lilleåvej 17 i Råsted finder I denne energivenlige og funktionelle villa på en fantastisk naturgrund. Her kan I glæde jer over den tætte placering til Gammel Råsted Plantage, hvor I kan gå lange ture og nyde omgivelserne, ligesom I også får ganske kort vej til Holstebro Golfklub. En lille køretur fører jer til indkøbsmuligheder, Idom-Råsted Skole og daginstitution i den nærliggende by Idom Kirkeby. Afslutningsvis møder I også Lilleå og Storå i nærområde, hvor lystfiskerne kan få god tid til at dyrke deres hobby. Boligen fremtræder i rigtig god stand og har blandt andet gennemgået en gennemgående renovering i 2012, hvor huset fik tilført en tilbygning. Derudover har villaen solcelleanlæg, Genvex-anlæg og luft til vand varmepumpe, hvilket gør, at der er utroligt lave omkostninger, og I får en bolig med et godt energimærke. Når I ankommer til den fuldmurede villa, kan I parkere bilen i garagen, der er isoleret og har el-port. Indenfor møder I 234 m 2 fordelt på et plan. Når I træder ind i entréen, finder I på højre side et badeværelse med bruseafsnit og gulvvarme, og på modsatte side ligger et værelse. Længere fremme finder I det centrale rum, hvor køkkenet og stuen ligger integreret og giver jer de bedste rammer for samvær. Herfra er der også indgang til forældresoveværelset med eget badeværelse, ligesom der fra stuen også er adgang til et bryggers og endnu en hyggelig stue. I hele hovedbygningen er der el-gulvvarme som comfortvarme. Fra den anden stue når i den nyere tilbygning, der med fordel kan anvendes til husets teenager, eller måske som liberalt erhverv. Her er der endnu et badeværelse og et skønt rum med et køkken. Udenfor breder haven sig på 2822 m 2 med en hyggelig fliseterrasse og en charmerende dam. Huset ligger på en naturgrund med beplantninger hele vejen rundt, hvilket giver en dejlig atmosfære over stedet. Kontakt os for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke A2010
Byggeår 1986
Ombygget 2011
Rum 5
Plan 1
Boligareal 234 m²
Garage 24 m²
Udhus 19 m²
Grundareal 2.822 m²
Økonomi
Kontantpris 2.865.000 kr.
Ejerudgift 3.176 kr.
Prisudvikling -3.37 %
Finansiering
Udbetaling 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.678 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.722 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 58.553
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 24,12‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Råsted

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Råsted
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"I den skønne ugenerte naturgrund og nærområderne og naturligvis inde i husets opholdsrum, med udsigt til gårdhaven og havedammen mv,,,,,,,"

Derfor flyttede vi hertil

"På grund af BOLIGENS - indretning- og mulighederne i denne; Den enestående Natur, kort til indkøb, Vesterhavet mv.........."

Sådan er kvarteret

"Et roligt område, med venlige og hjælpsomme naboer, med en god balance i alderssammensætningen. Nye tilflyttere er primært yngre mennesker, med børn."

Det viser vi vores gæster

"Husets mange muligheder for indretning-især gæsteannekset som selvstændig bolig og naturligvis solcellerne /varmepumpen, som indebærer særdeles lave omkostninger til såvel vand /varme /EL ! frugttræerne som giver en god høst af æbler, blommer og kirsebær. Havedamen med karper og fin beplantning. Og udekøkkenet."

Her handler vi

"Primært ABC i Ulfborg og Holstebro."

Hvorfor flytter vi herfra

"På grund af ændrede private forhold !"

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.