Villa

Vindelevgård 230
7830 Vinderup

  • Kontantpris 2.495.000 kr.
  • Ejerudgift 1.689 kr.
  • Boligareal 155 m²
  • Grundareal 900 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Vindelevgård 230
7830 Vinderup

  • 2.495.000 kr. 155 m² 5 rum

Dejlig, etplansvilla på Vindelevgård

På Vindelevgårds nyeste villakvarter for enden af en stikvej finder man dette fine træhus fra 2009, som fremstår stilrent med rigtig gode løsninger. Hvor man bl.a. får gulvvarme i hele huset og genveks-anlæg.
 
Villaen er opført med 3 gode værelser og et stort soveværelse med separat bad og garderobe/walk-in-closet. Et stort køkkenalrum, hvor et dørparti kan åbnes helt op for at forene sommervejret og den fine have med spisepladsen indenfor.
 
Stuen er rummelig og med god plads til sofagruppe og evt. også en ekstra spiseplads. Der er skønt, naturligt lys via et stort sydligt vinduesparti, samt med havedør ud til terrassen mod vest. Dette, sammen med loft til kip, giver et behageligt og hyggeligt rum. Fra stuen finder man ét af de førnævnte værelser, samt et lille gangareal, som kan benyttes til hyggekrog eller til åbent kontor. Gangarealet fører til førnævnte soveværelse med egen garderobe og bad.
 
I modsatte ende af huset er et godt bryggers med god bordplads, skabsplads, vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der et badeværelse og de sidste to værelser. Der er god plads også, hvis man ønsker hjemmearbejdsplads, massørklinik, fodpleje eller lignende.
 
Udenfor er haven ganske fin og enkelt anlagt, med fokus på mindst mulig vedligehold kombineret med nyttige planter som blomme- og æbletræ, solbær, ribs og blåbær samt krydderurtehave. Der er også mulighed for at gro tomater og vindruer i drivhuset. På den fine græsplæne er der også anrettet vildmarksbede perfekt til farverige og vilde blomster, som også bier og insekter er vilde med.
 
Ejendommen har flere gode terrassearealer, som også forbindes med flisesti hele vejen rundt om huset. Der er bl.a. perfekte steder til morgensolen, men også middags- og aftensolen. Ligeledes kan der også findes skygge ved den fine havepavillon, som ligeledes er opført i træ.
 
Til ejendommen er der også en fin grus indkørsel, et godt og isoleret værksted, carport med mulighed for at oplade el-bilen samt et overdækket areal til opbevaring af haveredskaber.
 
Generelt et rigtig fint og solidt træhus med godt indeklima, en fantastisk og oplagt placering for en børnefamilie, hvor der ikke er langt til legepladser og fællesarealer samt stisystemer, der fører hen til både Vinderup hallerne, sportspladser, skole og institutioner.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2009
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 155 m²
Carport 50 m²
Drivhus 8 m²
Grundareal 900 m²
Økonomi
Kontantpris 2.495.000 kr.
Ejerudgift 1.689 kr.
Finansiering
Udbetaling 125.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 14.364 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 11.419 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det sund fornuft at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend 9.-10. marts – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Kommunen i tal
Indbyggere 58.984
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 11,5‰
Kirkeskat 1,08%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Vinderup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Vinderup
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Gode indkøbsmuligheder
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vinderup

Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Solparken 6, 7830 Vinderup

141 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Fritidsbolig
Solgt

Lerskrænten 41, Ejsingholm, 7830 Vinderup

71 m² 4 rum
Solgt februar 2024
Fritidsbolig
Solgt

Sommerstedvej 33, Hjerm, 7830 Vinderup

69 m² 3 rum
Solgt februar 2024
Villa
Solgt

Ålvej 33, Hasselholt, 7830 Vinderup

214 m² 5 rum