Vænget 34
7330 Brande

  • Kontantpris 985.000 kr.
  • Ejerudgift 1.553 kr.
  • Boligareal 100 m²
  • Grundareal 809 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Vænget 34
7330 Brande

  • 985.000 kr. 100 m² 4 rum

Familievenlig rødstensvilla nær Brande Plantage

Leder I efter nye, gode rammer om hverdagen? Så følg med til Vænget 34, hvor denne præsentable villa står klar med alt, hvad I skal bruge.
 
Planløsningen er lige iøjet, for der er tre gode værelser, fine fællesrum og en dejlig have. Dernæst er omgivelserne ideelle for en børnefamilie. Mens Brande Plantage og Dalgasskolen blot er nogle minutters gang fra adressen, har I også praktiske fornødenheder inden for den nærmeste kilometer, så ugens aktiviteter er lette at planlægge. I har gåafstand til daginstitution, indkøb samt busser, og der er smarte stiforbindelser til midtbyen. Her finder I både svømmehal og bibliotek og togstation, og så ligger I godt placeret i forhold til transportforbindelser, da motorvejen er fem minutters kørsel væk.
 
Rødstensvillaen fra 1979 er løbende moderniseret og har en rigtig fin planløsning. Hver af de 100 kvadratmeter udnyttes nemlig optimalt i boligen, lige fra I træder ind gennem hoveddøren. Fordelingsgangen giver jer overblik over værelsesafsnittet på venstre hånd, som også tæller et pænt flisebadeværelse med bruseniche. Begge rum til børnene har faste skabe og gode, indretningsvenlige størrelser. Modsatte ende af villaen forener jer i eftermiddags- og aftentimerne. Aftensmaden tilberedes i det nydelige køkken, som fordeler sig over to sider og har en hyggelig siddeplads til de hurtige måltider. Dernæst er der praktisk adgang til bryggerset med plads til vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder. Når de kulinariske udfoldelser er overstået, sætter I jer til rette i den store stue, mens ilden knitrer i brændeovnen i vinterhalvåret. Anden halvdel af rummet arrangeres oplagt med et sofamøblement, og heleåret er det fristende at rykke ud i udestuen, når solen skinner. De sortgrå gulvfliser står i flot kontrast til de hvidmalede vinduesrammer, hvor lyset falder ind fra sydvest. Sommeren får også skønne betingelser i den enkle, velholdte have.
 
Ring for en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1979
Rum 4
Plan 1
Boligareal 100 m²
Udestue 18 m²
Carport 28 m²
Grundareal 809 m²
Økonomi
Kontantpris 985.000 kr.
Ejerudgift 1.553 kr.
Finansiering
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.653 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.460 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 41.885
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 20,35‰
Kirkeskat 0,97%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Brande

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Brande
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

1 lignende villa i nærheden til 800.000-1.100.000 kr. på omkring 100 m2

Se lignende boliger
Villa

Uhre Byvej 1, 7330 Brande

1.085.000 kr. 100 m² 4 rum
Se lignende boliger
Tilmeld dig Vurderingsweekend
Tilmeld dig Vurderingsweekend

Sæt kryds i kalenderen

Nogle besøg, vil du ikke gå glip af. Deltag i efterårets store Vurderingsweekend d. 1. og 2. oktober, og få svar på, hvad din bolig er værd. Vi kommer til dig helt gratis og uforpligtende – også hvis du bare er nysgerrig.