Villalejlighed

Limfjordsvej 45A, 1.
2720 Vanløse

  • 7.495.000 kr. 239 m² 8 rum
  • Kontantpris 7.495.000 kr.
  • Ejerudgift 5.231 kr.
  • Boligareal 239 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde en helt igennem skøn villalejlighed til salg. Ejendommen er beliggende i eftertragtet villakvarter i Vanløse, i vel nok en af de flotteste ejendomme i området. Lejligheden er beliggende på 1. & 2. sal i en bevaringsværdig herskabsvilla opført i 1926. Ejendommen har alle de klassiske, smukke detaljer, der kendetegner denne ejendomstype.  Beliggenheden er helt i top, da man har kort afstand til Jernbane Allé, der er Vanløses hyggelige forretningsstrøg med et bredt udvalg af specialbutikker såsom vinbarer, kaffebar/minibageri samt gode spisesteder kombineret med et bredt udvalg af dagligdagsbutikker. Dette suppleres med de mange indkøbsmuligheder på Godthåbsvej, ligesom der er gode s-togsforbindelser samt Metro fra Grøndal og Flintholm station.
 
Lige fra man ankommer til ejendommen, mødes man af den charme og atmosfære, som omgiver både kvarteret og ejendommen. Man bydes indefor i en smuk herskabelig "hall" hvorfra der er opgang til lejligheden, der rummer al den plads en stor børnefamilie kan have behov for. Blandt andet kan nævnes en dejlig stor opholdsstue med plads til store sociale arrangementer. Stuen ligger en suite til endnu en stue eller soveværelse. Fra opholdsstuen er der udgang til en dejlig sydvestvendt terrasse, hvor sommeren kan nydes. Terrassen er privat i forhold til naboerne og der er et flot kig udover haven herfra. Derudover rummer lejligheden på denne etage et dejligt køkken/alrum med god spiseplads samt ikke mindre end 3 badeværelser, alle med bruseafsnit. Der er desuden 3 eller 4 værelser på denne etage, alt efter ønske og behov. 2. sal er indrettet som en særskilt lejlighed med køkken i åben forbindelse til mindre stue samt et værelse. Det ene badeværelse ligger lige nedenfor trappen, så her er muligheden for at have en helt adskilt teenage afdeling.
 
Ejendommen er beliggende på en 975 m2 stor grund. Forhaven deles mellem de respektive lejligheder mens baghaven er opdelt således at hver lejlighed har brugsret til eget haveareal. Haven er ikke opdelt fysisk men kan opdeles såfremt en af parterne ønsker det. I kælderen er der et fælles rum, velegnet til opmagasinering, samt et disponibelt rum tilhørende denne lejlighed.
 
Alt i alt en virkelig dejlig ejendom og bolig, der henvender sig til køberne der har et ønske om meget plads og samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med arkitektur eller beliggenhed.
Boligfakta
Type Villalejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1926
Ombygget 1986
Etage 1.
Rum 8
Bad 3
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 239 m²
Kælder 66 m²
Grundareal 975 m²
Økonomi
Kontantpris 7.495.000 kr.
Ejerudgift 5.231 kr.
Finansiering
Udbetaling 375.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 41.617 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 33.801 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Par kigger på telefon sammen

Hvor meget kan du mon købe bolig for?

Prøv BoligSkøn og få en idé om prislejet på din egen bolig med det samme - også selvom du bare kigger på boliger for sjov

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 661.831
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Grøndal

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Grøndal
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Kilde: baseret på brugerstemmer
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Vanløse

Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Dybendalsvej 73, 2. tv., 2720 Vanløse

69 m² 2 rum
Solgt oktober 2024
Lejlighed
Solgt

Himmerlandsvej 17, st.. th., 2720 Vanløse

55 m² 2 rum
Solgt september 2024
Lejlighed
Solgt

Ålekistevej 108A, 4. th., 2720 Vanløse

48 m² 2 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Dybendalsvej 73, 2. th., 2720 Vanløse

73 m² 3 rum