Østergade 34, Lohals
5953 Tranekær

  • 1.995.000 kr. 122 m² 3 rum
  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 1.323 kr.
  • Boligareal 122 m²
  • Grundareal 690 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

Unikt liebhaveri i Lohals - Skal du eje din egen kirke?

Drømmer du om at eje din helt egen kirke? Så har du nu muligheden for at realisere dine drømme i denne usædvanligt unikke ejendom, der kun meget sjældent udbydes. I perioden 2017-2018 blev ejendommen omdannet fra kirkerum til beboelse og gennemgribende moderniseret, hvilket i al tydelighed afspejler sig inde i boligen, hvor man med respekt for den oprindelige stil har frembragt et hjem i en klasse for sig.
 
Det er først og fremmest det imponerende opholdsrum, der stjæler opmærksomheden. Her bidrager den markante loftshøjde til en fantastisk akustik, mens talerstolen blot erén ud af en lang række aktiver, der kan fremhæves. Dagslyset får frit spil gennem vinduespartierne i glasbyggesten, og det sorte, velkomponerede Invita-køkken står i flot kontrast til den lyse og luftige atmosfære, der hersker. Køkkenet toner frem i en minimalistisk, nordisk stil med en smal, hvid Corian-bordplade. Det er udstyret med veludvalgte hårde hvidevarer, heriblandt en pyrolyseovn samt Miele-opvaskemaskine og-køleskab, der fornemt er integreret bag fronterne. Over induktionskogezonen svæver desuden en elegant, frithængende emfang.
 
Generelt er de oprindelige karakteristika i perfekt samspil med moderne komfort, hvilket også gør sig gældende for de to værelser og badeværelset med regnbruser.
 
En smuk gårdsplads omslutter ejendommen, der fungerer som et pragtfuldt opholdssted for talrige hyggestunder underåben himmelåret rundt. Bag den lave hæk er der udsyn tilåbne marklandskaber.
 
Lohals er en hyggelig havneby, der giver dig gode muligheder for at nyde naturen til vands ved de lækre badestrande eller til lands under trækronerne i Vestre Stigtehave. Samtidig byder byen på flere spisesteder, bager, indkøb og benzintank.
 
Et hjem, der skal opleves. Kontakt os for at høre nærmere og bestille en fremvisning!
Boligfakta
Type Villa / Fritidsbolig
Energimærke E
Byggeår 1959
Ombygget 2018
Rum 3
Plan 1
Boligareal 122 m²
Grundareal 690 m²
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 1.323 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.232 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.988 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 12.316
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 24,57‰
Kirkeskat 1,14%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lohals og Hou

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lohals og Hou
Skøn natur
Fred og ro
Godt naboskab

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.