Liebhaver
Villa
Nyhed!

Refshalevej 44
4930 Maribo

  • Kontantpris 6.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.703 kr.
  • Boligareal 289 m²
  • Grundareal 2.490 m²
  • Rum 10
  • Energimærke
Villa
Nyhed!

Refshalevej 44
4930 Maribo

  • 6.995.000 kr. 289 m² 10 rum

Unik ejendom, med en unik beliggenhed med udsigt til Lollands største sø, Søndersø

Området: Med beliggenheden på Refshalevej 44, fås en af Maribos bedste beliggenheder, med en helt fantastisk udsigt til Søndersø, som du kan nyde nærmest alle steder i huset.
 
Men det er ikke kun udsigten, som gør beliggenheden god. Den centrale beliggenhed gør, at du har kort afstand til alle byens gøremål såsom skole, gymnasium, indkøb, sportshal, svømmehal, tennisbaner, padeltennis baner, caféer, togstation mm.
 
Samtidig har du den skønneste natur lige uden for døren, med mulighed for lange gåture omkring søen, som bl.a. tager dig forbi Maribo domkirke. Motorvejstilkørslen ligger inden for 5 km og København nås på ca. 1,5 time.
 
Huset: Huset skiller sig ud fra byens andre huse, med hvidpudset facade, blåglaseret tegltag og blå vinduesrammer, som giver ejendommen et helt unikt udtryk.
 
Her er plads til den store familie, med et boligareal på hele 319m2 fordelt på 2 etager, samt en meget anvendelig kælder på 137m2.

Stueetagen er husets leverum, og her er plads til, at familien kan være sammen om forskellige aktiviteter. I køkken/alrummet er der plads til, at familien og gæster kan være samlet om det store spisebord, mens maden bliver lavet.
 
De 3 stuer giver mange indretningsmuligheder, til tv stue, spisestue, aktivitets stue, slyngelstue, ekstra værelser, eller hvad der er brug for.
 
Fra stuerne er der en helt fantastisk udsigt til den store have, samt til Søndersø. En udsigt som kun bliver bedre, når du træder ud på den store vestvendte terrasse.
 
Her er også plads til at have mange gæster på terrassen og plads til masser af leg, boldspil og bålhygge i haven.

I stueetagen er der også det store praktiske bryggers, med masser af skabsplads og ekstra badeværelse. Derudover er der hall ‘en, med ekstra toilet og trappe til 1. salen.
 
1. salen er husets sovesal. Her er 6 store soveværelser, hvor det ene i dag er inddraget til walk-in. 3 af værelserne har udgang til den vestvendte tagterrasse, hvor udsigten og solnedgangen kun bliver endnu bedre! På 1. salen er også husets store badeværelse.
 
Kælderen byder på en rummelig gang med skabsplads, bryggers med vaskefaciliteter, toilet og 4 disponible rum med mange muligheder. Om det skal være hjemmebiograf, bar, aktivitetsrum, træningsrum eller blot opbevaring, det er op til dig. Kun fantasien sætter grænser.
 
Sidst men ikke mindst, er der husets vinkælder med indmurede hylder, så der er plads til vinsamlingen.
 
Her får du et hus uden sammenligning med en helt unik beliggenhed!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1940
Ombygget 1946
Rum 10
Bad 1
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 289 m²
Kælder 137 m²
Erhverv 30 m²
Carport 25 m²
Grundareal 2.490 m²
Økonomi
Kontantpris 6.995.000 kr.
Ejerudgift 6.703 kr.
Finansiering
Udbetaling 350.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 40.329 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 31.780 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 39.632
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 17,4‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Maribo Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Maribo Domsogn
Skøn natur
Historiske bygninger
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"I stuen med udsigt over søen og haven fra sofaen. Hyggekrogen ved vinduet i aktivitetsrummet. I haven der er dejlig afskærmet og samtidig indbyder til ro med masser af dyreliv. "

Derfor flyttede vi hertil

"Fantastisk beliggenhed. Mod søen er der ro, idyl, natur, skov og vand og rig mulighed for privatliv i den dejlige lukkede have. Samtidig er man kun en gåtur fra skole, butikker, indkøb og centrum. Huset rummer mange muligheder og var for en stor familie som os med fire børn i alle aldre - ideelt. "

Sådan er kvarteret

"Dejligt naturområde lige om hjørnet. Gå afstand til søen, kajakklubben, legeplads, Revshale mose, golfbanen, lyst bådehavn, Domkirken, international skole, privatskole, folkeskole, børnehaver, vuggestuer og byen. Roligt område. Alle kender alle. Der er Nabohjælp i området. "

Det viser vi vores gæster

"UDSIGTEN til natur og vand. Den lukkede have der rummer både bøg, eg, lind, kastanje, graner, frugttræer. Hyggekrogen ved det store vinduesparti i aktivitetsrum. Terrassen hvor man kan nyde både sol -og regnvejrsdage. Udendørs fadølsanlæg. Vinkælderen. Hvordan huset kan fungere som samlingspunkt. "

Her handler vi

"Rema, Netto, Super Brugsen, Meny, Lidl. Alle butikker er i gå –og cykelafstand. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Da vores ældste barn er flyttet hjemmefra og vores næstældste snart er på vej føler vi, at huset ikke rigtig kommer til sin ret, og det er derfor blevet for stort til os. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Maribo

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Maglemose 56, 4960 Holeby

113 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Erikstrupvej 9, 4930 Maribo

157 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Tjørnevej 12, 4960 Holeby

118 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Knuthenborgvej 5, Maglemer, 4930 Maribo

146 m² 4 rum