Houmarksvej 92
8920 Randers NV

  • 2.195.000 kr. 302 m² 9 rum
  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Ejerudgift 4.322 kr.
  • Boligareal 302 m²
  • Grundareal 7.824 m²
  • Rum 9
  • Energimærke
NY PRIS!

Stor mulighedsrig ejendom med opvarmet lagerlokale og ekstra lejlighed!<br> - GIV ET BUD

På Houmarksvej 92 i den lille landsby ved navn Kondrup, bare ti kilometer nordvest for Randers’ absolutte centrum, møder I denne fortrinlige og yderst nydelige landejendom. Her er masser af muligheder, rigelig med charme og plads til hele familien. Velkommen til.

I bosætter jer i et fredeligt og velfungerende lokalsamfund, hvor I på en og samme tid har fornøjelsen af overkommelige afstande til hverdagens fornødenheder og åbne vidder og marker, så langt øjet rækker. I Asferg lidt mod nord kan I tilgå de mest almindelige faciliteter, som I får brug for. Det gælder skole, pasningstilbud og indkøb, mens I finder udmærkede idrætsfaciliteter i Spentrup en anelse mod øst. Randers og byens mange fortræffeligheder er selvsagt også inden for rækkevidde, ligesom det for pendleren er værd at bemærke, at motorvejen er let tilgængelig. Hobro, Aarhus, Viborg og Silkeborg nås inden for en tidsramme på omtrent tre kvarter.

Allerede udefra præsenterer ejendommen sig med med et skarpt og nydeligt udtryk. Stuehuset står i røde mursten, og på hver flanke af den store gårdsplads ses fine udbygninger. Den gennemførte æstetik skyldes ikke mindst de omfattende ændringer og istandsættelser, der er foretaget de seneste år. I stuehuset er taget blevet efterset, og inden døre er blandt andet førstesalen, som udgøres af ét stort rum, blevet forsynet med gipslofter.

Boligen har to entréer og indeholder to rummelige køkkener, to stuer og ikke færre end fem værelser samt to badeværelser. På den måde er det muligt med relativt få midler at omdanne hjemmet til to separate afsnit, der således kan indgå i et flergenerationskollektiv. Dele heraf vil ligeledes kunne anvendes til erhvervsformål.

Det samme er tilfældet for den ene længe, som er blevet renoveret og moderniseret. I den forbindelse er der indrettet en lejlighed på 166 kvadratmeter, som tilsvarende kan omdannes til to adskilte boliger. Disse vil på samme vis kunne tjene til erhvervsformål eller til egentlig udlejning. De resterende udbygninger giver jer endnu flere muligheder. Her er eksempelvis isolerede og opvarmede lagerhaller, en malerkabine og et udmærket værksted.

Grunden på 7.824 kvadratmeter udgøres af en dejlig og naturrig have, hvor I blandt andet kan nyde tilværelsen med solen som ledsager i de mange hyggekroge.

Lyder det som jeres drømmested? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1885
Rum 9
Bad 2
Plan 2
Boligareal 302 m²
Kælder 8 m²
Udestue 53 m²
Garage 65 m²
Lager 780 m²
Udhusbygninger 166 m²
Grundareal 7.824 m²
Økonomi
Kontantpris 2.195.000 kr.
Ejerudgift 4.322 kr.
Prisudvikling -18.55 %
Finansiering
Udbetaling 110.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.446 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.118 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 98.988
Skatteprocent 25,8%
Grundskyld 27,93‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Borup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Borup
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.