Lejlighed

Indfaldet 47, th.
4000 Roskilde

  • Kontantpris 4.045.000 kr.
  • Ejerudgift 4.347 kr.
  • Boligareal 116 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Indfaldet 47, th.
4000 Roskilde

  • 4.045.000 kr. 116 m² 4 rum

Bofællesskab i Roskilde med fælles spisning

Se Indfaldet 47, 1. th. for alternativ plantegning på følgende hjemmeside: https://rullestenen-roskilde.dk/boligvaelger/
 
Bofællesskabet Rullestenen i Musicon kvarteret er nu klar til indflytning. Bofællesskabet har økologisk fællesspisning mandag til torsdag hver uge. Man kan tage maden med hjem, hvis man er i hjemmehumør. Man skal påregne at skulle i køkkenet én dag hver 3-4 uge pr. husstand. Byggeriet er et svanemærket, lavenergi (A2020) træbyggeri med papiruldsisolering i hele byggeriet bygget af ScandiByg. Varmekilden er fjernvarme.  

I bofællesskabet, som er tegnet af arkitektstuen C.F. Møller, kommer der 47 ejerboliger i mange størrelser, samt et stort fælleshus. Det store fælleshus har til formål både at skabe rum for det sociale fælleskab, men også at løse nogle af de pladsbehov, som man ikke har i hverdagen, og funktioner som man kun skal bruge indimellem og derfor kan finde i fælleshuset som eksempelvis gæsteværelser eller kontor. Hver bolig er tillagt en ideel andel af fælleshus svarende til 11 m2 som indgår i prisen på boligen. Ejerudgiften inkluderer boligens udgift til driften af fælleshuset. 
 
Som bofælle i Rullestenen har du din egen private bolig med terrasse eller altan. Selvom fællesskabet er i fokus, skal det være muligt at trække sig tilbage til det private rum, med tid til ro og selvfordybelse. Her kan man prioritere familie, venner og sig selv, ikke mindst. Fælleshuset på 510 m2 kommer til at indeholde blandt andet spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fællesvaskeri, tv-stue, atelier, kontorfællesskab, multi rum, samt gæsteværelser. Der vil blive etableret et solcelleanlæg på fælleshusets tag der forsyner fælleshuset med strøm i hverdagen. Flere steder i bebyggelsen vil der blive opsamlet regnvand i regnvandstønder, som bl.a. kan anvendes til cykelvask eller vanding af højbede med krydderurter og grøntsager, hvis bofællesskabet etablerer disse.  
 
Rullestenen er tiltænkt mennesker i alle aldersgrupper. Bofællerne som allerede har købt er bl.a; skuespiller, pædagog, yogainstruktør, en phd i filosofi, der er ved at uddanne sig til cykelsmed, en socialpædagog, en bygningsingeniør, flere læger, en IT specialist, en navigatør, en process scientist, en låsesmed, en antropolog, en kommunikations-medarbejder i et teater, en specialist i fermentering, en forsker, en bygningskonstruktør, en lektor, en projektleder, flere lærere, en gymnasielærer og såmænd også en bager.
 
Musicon er en unik,  prisbelønnet, pulserende og blandet bydel med fokus på kunst, kultur og kreativitet. Roskilde Kommune har ambitioner om at gøre Musicon til national rugekasse for kunstnere, designere, musikere, kreative virksomheder og andre med behov for utraditionelle rammer. Igennem Musicon området løber en skaterbane, som ender i Rabalderparken, til stor henrykkelse for børn og legesyge voksne. 
 
Der er konstant gang i tusinde forskellige græsrodsaktiviteter i området, og der er masser af mulighed for at hænge ud, få en kop specialristet kaffe, eller deltage i fælles yoga, musiksammenspil eller få en kontorplads i det store fællesskab.  
 
Boligen indeholder: Entre med alkove/garderobe, badeværelse med bruseniche og plads til eventuel vaskesøjle, teknikrum samt rummelig opholdsstue med åbent køkken og trappe til 1.sal som kan indrettes med op til 3 soveværelser.
 
510 kvm. fælleshus ingår ikke i BBR-arealet på de enkelte boliger, så der er nogle ekstra bonus kvm. man får glæde af i hverdagen.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2020
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2023
Rum 4
Bad 2
Plan 2
Boligareal 116 m²
Faciliteter
  • Husdyr
Økonomi
Kontantpris 4.045.000 kr.
Ejerudgift 4.347 kr.
Prisudvikling 1.15 %
Finansiering
Udbetaling 205.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.120 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.479 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Nysgerrig på din egen bolig? Se værdi nu

Skal du både købe og sælge, så prøv vores beregner og se værdien af din egen bolig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 90.931
Skatteprocent 25,2%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,84%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Roskilde Søndre

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Roskilde Søndre
Godt naboskab
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Mere om projektet

Rullestenen
4000 Roskilde

2.425.000 - 4.045.000 kr. 58-116 m²

Rullestenen er for dig, som ønsker at bo på en anden måde, end du gør nu. Hvor kultur og fællesskab bringes ind i hverdagen. For dig, som gerne vil bo bæredygtigt - uden at gå på kompromis med livskvaliteten. I Rullestenen bor man blot smartere, til gavn for miljøet og dig. Hvis værdier som økologisk fællesspisning, fællesskab, delebiler mv. tiltaler dig, så skal du læse videre her.... Det handler om værdien i at bo mere kompakt og dermed nyde livet - lettere. At få mere tid til dig og dine interesser. Til familien og meningsfulde fællesskaber med andre. Bofællesskabet består af 47 private ejerboliger samt et stort fælleshus og opføres i den nye, mangfoldige bydel ’Musicon’ i Roskilde. Som bofælle i Rullestenen har du din egen private bolig med terrasse, altan eller have. Selvom fællesskabet er i fokus, skal det være muligt at trække sig tilbage til det private rum, med tid til ro og selvfordybelse. Her kan man prioritere familie, venner og sig selv, ikke mindst. Fælleshuset på 510 m2 kommer til at indeholde blandt andet spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fællesvaskeri, tv-stue, atelier, kontorfællesskab, multirum, samt gæste- og teenageværelser. Der vil blive etableret et solcelleanlæg på fælleshusets tag der forsyner fælleshuset med strøm i hverdagen. Flere steder i bebyggelsen vil der blive opsamlet regnvand i regnvandstønder, som bl.a. kan anvendes til cykelvask eller vanding af højbede med krydderurter og grøntsager, hvis bofællesskabet etablerer disse. Boligen indeholder: Entre med alkove/garderobe, badeværelse med bruseniche og plads til eventuel vaskesøjle, teknikrum samt rummelig opholdsstue med åbent køkken.

3 boliger til salg

1 lignende lejlighed i nærheden til 3.400.000-4.700.000 kr. på omkring 116 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Lejlighed

Hersegade 8, 2., 4000 Roskilde

3.695.000 kr. 100 m² 3 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere lejligheder i Roskilde Søndre

Seneste solgte boliger i danbolig Ballerup/Smørum

Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Rønstrupvej 100, Of Ågerup, 2750 Ballerup

57 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Højagerparken 17, 2., 2750 Ballerup

46 m² 1 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Indfaldet 47, tv., 4000 Roskilde

121 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Hybenvænget 12, 2740 Skovlunde

143 m² 5 rum