Hjertingvej 1B
6800 Varde

  • 2.548.000 kr. 84 m² 2 rum
  • Kontantpris 2.548.000 kr.
  • Ejerudgift 3.054 kr.
  • Boligareal 84 m²
  • Grundareal 923 m²
  • Rum 2
  • Energimærke

Velistandsat ejendom med bolig og erhverv

Hvad enten I drømmer om at åbne en butik, drive liberalt erhverv eller noget helt tredje, så kan det lade sig gøre på Hjertingvej 1B i Varde. Erhvervsafdelingen er istandsat i 2022, og det hele kombineres sågar med en god og veldisponeret bolig. Sidstnævnte blev renoveret i 2015, og som prikken over i’et er adressen attraktiv for både erhverv og familien, der skal bo her. De mange forbipasserende betyder, at butikken er synlig i gadebilledet, og samtidig bosætter I jer ganske centralt i byen. Det tager ikke mere end to minutter at gå over broen, hvorfra den gamle købstads fulde charme udfolder sig, og på tilsvarende vis er I tæt på både skoler, indkøb og alt det andet, I måtte få brug for i hverdagen. Det er stort set kun de store vinduer ud mod vejen, som ikke var indbefattet af istandsættelsen i 2022, og ind gennem netop disse strømmer et rigt lysindfald, som foruden at skabe blikfang for udstillingen inden døre også skaber en behagelig stemning. Rummet udfolder sig i forskudte niveauer. Beboelsesafdelingen, hvis adresse hedder Hjertingvej 1, fungerende indtil 2015 som værksted. I dag er det en fin og hyggelig bolig, der centrerer sig omkring en rummelig stue, hvor også køkkenet er placeret. Det fremstår med et pænt udtryk.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke D
Byggeår 1964
Ombygget 2022
Rum 2
Toilet 1
Boligareal 84 m²
Kælder 44 m²
Erhverv 138 m²
Grundareal 923 m²
Erhverv 138 m²
Økonomi
Kontantpris 2.548.000 kr.
Ejerudgift 3.054 kr.
Finansiering
Udbetaling 130.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.050 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.472 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

En fordelagtig adresse

De mange forbipasserende betyder, at butikken er synlig i gadebilledet, og samtidig bosætter I jer ganske centralt i byen. Det tager ikke mere end to minutter at gå over broen, hvorfra den gamle købstads fulde charme udfolder sig, og på tilsvarende vis er I tæt på både skoler, indkøb og alt det andet, I måtte få brug for i hverdagen.

Kommunen i tal
Indbyggere 49.664
Skatteprocent 25,1%
Grundskyld 31,56‰
Kirkeskat 0,95%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Varde

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Varde
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Rigt foreningsliv
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.