Kongenshusvej 6, Resen
7470 Karup J

  • Kontantpris 4.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.582 kr.
  • Boligareal 146 m²
  • Grundareal 33,9 ha
  • Rum 5
  • Energimærke
Landejendom

Kongenshusvej 6, Resen
7470 Karup J

  • 4.795.000 kr. 146 m² 33,9 ha 5 rum

Smukt beliggende jagtejendom med 33,89 hektar i naturskønt område ved Sønder Resen

Beliggende i et enestående jagtterræn omgivet af smuk natur ligger denne spændende lystejendom med et gedigent bygningssæt bestående af et velindrettet stuehus, kombineret stald og ladebygning, garage, maskinhus samt mindre staldbygninger. Til ejendommen hører 33,89 ha jordtilliggende beliggende direkte omkring bygningerne. 22 ha er dyrket landbrugsjord, det resterende henligger som hede, skov, sø og uspoleret natur hvilket giver et enestående dyreliv og utrolig gode forhold til jagt og sublime naturoplevelser i hverdagen.
 
Naboskabet er noget helt særligt her i Sønder Resen, som også har et godt foreningsliv, hvilket gør, at her er meget trygt og rart at bo. Samtidigt får I en hel række fordele, da I geografisk ligger godt i forhold til Viborg, Herning, Holstebro og Skive. Alt til hverdagen findes i en passende køreradius, mens nærmiljøet er præget af fortryllende natur og et rigt dyreliv med kronvildt, råvildt, dåvildt, traner, harer og andre spændende arter. I er nabo til Kongenshus Mindepark, og bor ganske tæt ved Karup Å, hvortil man har fiskeret, hvis man er medlem af den lokale borgerforening.
 
Ejendommen er meget velegnet til hestehold eller andre dyr, idet der blandt andet er en løsdriftstald på ejendommen samt, et hønsehus. Derudover består ejendommen af flere udhuse, herunder en dobbelt garage med værksted, et maskinhus, en staldbygning med foderrum samt en vinkelbygning med lade og mulighed for indretning af værksted med lift, gildesal eller andet- mulighederne er mange. Området er særdeles velegnet til hestehold, da der er gode ridemuligheder.
 
I stuehuset samles I om madlavning og måltider i køkken-alrummet med dør til gårdhaven og adgang til den hyggelige stue med integreret bogreol langs trappeløbet. Etagen har også et rummeligt badeværelse med kar og brus, og på første sal venter en møblerbar repos og fire værelser med charmerende, synlige loftsbjælker og loft til kip. Endelig er der en mindre kælder. Stuehuset fremstår i rustik landstil renoveret med stor respekt for den oprindelige byggestil og med flere af de gamle detaljer velbevaret. Omkring bygningerne er der anlagt en idyllisk have med to drivhuse, så I kan dyrke lækkerier til frokostbordet samt højbede ogældre frugttræer, som børnene kan gå på rov i. I kan også sætte jer på træterrassen med friskplukkede jordbær eller slutte dagen af ved bålstedet.
 
Det anseelige jordtilliggende fremstår alsidigt med gode stier, udsigtspunkter og hyggelige detaljer som blandt andet fredede gravhøje, langsø og en bæk, som løber ud i Resen Bæk. Der er mulighed for frasalg af jord.
Boligfakta
Type Landejendom
Energimærke D
Byggeår 1952
Ombygget 2000
Rum 5
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 146 m²
Kælder 9 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion 130 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion 75 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion 125 m²
Bygning til erhvervsmæssig produktion i 70 m²
Grundareal 33,9 ha
Økonomi
Kontantpris 4.795.000 kr.
Ejerudgift 2.582 kr.
Finansiering
Udbetaling 240.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 26.937 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.168 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 96.847
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 23,7‰
Kirkeskat 0,93%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Resen

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Resen
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Hipt og ungt
Film
Virtuel rundvisning
Film

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren