Boligindretning der gør en forskel

Ofte kan selv de små detaljer gøre en stor forskel for oplevelsen af dit hjem. Få inspiration og hjælp til at se muligheder og potentialer i nogle af hjemmets vigtigste rum – uanset om det er forud for en fremvisning eller bare som hverdagstips generelt.

Indret køkkenet

Skab balance mellem praktik og hygge

Køkkenet spiller en afgørende rolle for en boligs samlede udtryk. Kunsten er at balancere det funktionelle og det hyggelige. Skab ro og liv ved at samle olier og eddiker på en bakke og brug flotte opbevaringsglas til gryn og nødder. Er dit køkken hvidt, så bryd det med en malet væg. Se flere indretningstips til køkkenet i videoen.

Indret badeværelset

Enkle fif til et lyst og lækkert rum

Med ganske få kneb kan du få dit gamle badeværelse til at fremstå lyst og lækkert. Hæng et nyt badeforhæng op, brug ensfarvede håndklæder og en vaskekurv med låg til at skabe ro. Husk den lille detalje med den store effekt: en lille blomst og et tændt duftlys. Se flere indretningstips til badeværelset i videoen.

Indret stuen

Vis stuens muligheder

Det er vigtigt, at stuen har en rar og hyggelig atmosfære. Også hvis du skal sælge. Sørg for at vise rummets muligheder og skab en følelse af rummelighed. Opdel derfor stuen i zoner, hvor hver zone skaber en funktion, der giver lyst til at slå sig ned. Brug en puf til at skabe luft og fleksibilitet. Se flere indretningstips til stuen i videoen.

Fem indretningsfejl der kan gøre din bolig svær at sælge

Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein afslører, hvilke indretningsfejl vi typisk laver i vores hjem - og hvad du kan gøre for at undgå dem.

Tre indretningstips der giver din bolig mere værdi

Se, hvordan du med den rigtige indretning kan optimere din bolig, så den fremstår mere attraktiv. Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein afslører hvordan.

Sådan gør du boligen salgsklar til vinteren

Mange danskere indleder året med at drømme om en ny bolig. Derfor er de mørke måneder en god anledning til at få et til-salg-skilt i ruden og følge mæglernes gode råd til et vintersalg.