Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Der er rift om de studieegnede lejligheder

Hvert år valfarter unge fra hele landet til København, Aarhus, Odense og Aalborg for at begynde deres studier. Det betyder, at der er rift om de studieegnede lejligheder, og det gør mange ejerlejligheder til attraktive forældrekøb. Overvejer du at sælge din lejlighed, er der derfor mulighed i at promovere den som et forældrekøb.

Du kan starte med at bestille en salgsvurdering. Det er gratis og forpligter ikke – til gengæld giver det dig indblik i, hvor meget din bolig er værd - og bringer dig ét skridt nærmere de købsparate forældre. Du bestiller en salgsvurdering ved at udfylde formularen; husk at skrive ”Forældrekøb” i kommentarfeltet.

KontaktInformation

Boligen, der skal vurderes

Ved at klikke på "Bestil" giver du samtykke til, at danbolig må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs retningslinjerne her

Hvad er en god forældrekøbsbolig?

Stort set alle lejligheder i studiebyerne er egnede til forældrekøb. Der er stor efterspørgsel på 1- og 2-værelses lejligheder, men også delevenlige 3- og 4-værelses lejligheder er populære som forældrekøb.

Tjek salgspris

Giv dit barn de tryggeste rammer om studielivet

Tusinder af glade og forventningsfulde unge starter hvert år på et nyt kapitel som studerende. Men ofte blander glæden sig med bekymring. For der er rift om studielejlighederne i de store byer, og det kan føles som en umulig opgave at finde et sted. Med et forældrekøb kan du skabe de tryggest mulige rammer for dit barn. Søg efter studieegnede boliger her.

Søg bolig

En god investering

Køber du en lejlighed, giver du ikke kun dit barn stabile rammer og økonomisk tryghed under studietiden – ofte kan det være en god investering at købe lejlighed i de store studiebyer i stedet for at leje. Du kan høre mere om investeringsmuligheder og økonomiske fordele ved forældrekøb hos Nordea (eksternt link).

Sådan passer vi på hinanden

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.