Forældrekøb

Der er rift om de studieegnede lejligheder

Hvert år valfarter unge fra hele landet til København, Aarhus, Odense og Aalborg for at begynde deres studier. Det betyder, at der er rift om de studieegnede lejligheder, og det gør mange ejerlejligheder til attraktive forældrekøb. Overvejer du at sælge din lejlighed, er der derfor mulighed i at promovere den som et forældrekøb.

Du kan starte med at bestille en salgsvurdering. Det er gratis og forpligter ikke – til gengæld giver det dig indblik i, hvor meget din bolig er værd - og bringer dig ét skridt nærmere de købsparate forældre. Du bestiller en salgsvurdering ved at udfylde formularen.

Hvad er en god forældrekøbsbolig?

Stort set alle lejligheder i studiebyerne er egnede til forældrekøb. Der er stor efterspørgsel på 1- og 2-værelses lejligheder, men også delevenlige 3- og 4-værelses lejligheder er populære som forældrekøb.

Giv dit barn de tryggeste rammer om studielivet

Tusinder af glade og forventningsfulde unge starter hvert år på et nyt kapitel som studerende. Men ofte blander glæden sig med bekymring. For der er rift om studielejlighederne i de store byer, og det kan føles som en umulig opgave at finde et sted. Med et forældrekøb kan du skabe de tryggest mulige rammer for dit barn. Søg efter studieegnede boliger her.

Forældrekøb - giv dit barn en god start

Læs om hos Nordea hvad et forældrekøb er, og bliv klogere på de forskellige regler og krav, der gælder ved forældrekøb.