Lige nu er der 10 villaer til salg i nabolaget Søborgs Hjerte

Etplansvilla på god adresse i Søborg
Villa

Gustav Esmanns Alle 2, 2860 Søborg

6.800.000 kr. 157 m² 5 rum
Halvt dobbelthus med flere garantier.
Villa

Jacob Bulls Alle 96A, 2860 Søborg

Købsaftale underskrevet!
Liebhaver
Enestående villa på topadresse i Søborg
Villa

Gorkis Alle 4, 2860 Søborg

10.600.000 kr. 150 m² 6 rum
Anden mægler
Villa

Vilhelm Bergsøes Alle 11, 2860 Søborg

11.250.000 kr. 168 m² 6 rum
Anden mægler
Villa

Niels Finsens Alle 22, 2860 Søborg

9.750.000 kr. 183 m² 6 rum
Anden mægler
Villa

Vandtårnsvej 33, 2860 Søborg

5.750.000 kr. 104 m² 4 rum
Anden mægler
Villa

Wergelands Alle 21, 2860 Søborg

11.850.000 kr. 183 m² 5 rum
Anden mægler
Villa

Vandtårnsvej 53, 2860 Søborg

5.995.000 kr. 129 m² 3 rum

Villa i Søborgs Hjerte: Et hyggeligt nabolag i Gladsaxe

Søborgs Hjerte er et attraktivt nabolag i Gladsaxe Kommune - særligt for boligkøbere, der leder efter villaer. Her finder du en unik kombination af storbyfordele, naturskønhed og et roligt nabolagsliv, som kun få steder kan matche.

Boligmarkedet i Søborgs Hjerte er præget af en række forskellige villaer, der henvender sig til et bredt spektrum af købere. Du kan blandt andet finde både moderne designervillaer og mere traditionelle huse i Søborg. Villaerne her er generelt populære blandt potentielle købere. Prikken over i'et er naturligvis beliggenheden; tæt på både natur, by og gode transportmuligheder.

Med en villa i Søborgs Hjerte, kommer du til at bo i et nabolag, der balancerer det bedste af by- og naturoplevelser. Her er du tæt på Søborg Hovedgade – Søborgs eget lokale strøg, der huser alt fra restauranter, isboder til lokale butikker og supermarkeder. Det er en rigtig populær gade, hvor du finder langt det meste af det, du står og mangler. Hvis du er mere til naturaktiviteter, kan du gå en tur i Utterslev Mose, der ligger en kort gå- eller cykeltur fra nabolaget. Utterslev Mose er særligt populær til gåture, men du kan også både tage børnene med på legepladsen eller gå på opdagelse i det varierede fugle- og dyreliv, der findes her.

På trods af den travle hverdag i byen, er der altid tid til en hyggelig snak over hækken, fællesspisning i nabolaget eller en gåtur i det smukke grønne område rundt om de lokale søer. Børnefamilier vil også sætte pris på de mange gode skoler og fritidsaktiviteter til børn og unge i området. Søborgs Hjerte tilbyder desuden et stærkt og varieret kulturliv med Gladsaxe Kulturhus og en række lokale festivaler og begivenheder, der afholdes året rundt. Du vil også finde fremragende offentlig transport, hvilket betyder, at du nemt kan komme rundt i hele Storkøbenhavn.

At investere i en villa i Søborgs Hjerte er altså ikke kun en investering i mursten, men en investering i en høj livskvalitet i et trygt og hyggeligt nabolag. Med sin unikke kombination af byliv, natur og nært fællesskab, er Søborgs Hjerte et attraktivt sted at slå rødder og kalde 'hjem'.
Nabolag set fra oven

Bliv klogere på dine nye naboer og dit nye nabolag

Udforsk vores finmaskede data, og find ud af hvad folk mener kendetegner Søborgs Hjerte.

Fandt du ikke drømmeboligen? Bliv en del af vores køberkartotek

Skriv dig op i vores køberkartotek. Så får du besked med det samme, når en bolig, som matcher dine ønsker, kommer til salg - både hos danbolig og hos andre ejendomsmæglere

Har du brug for hjælp til at købe din næste bolig?

Vi tilbyder også køberrådgivning, hvor du kan få hjælp til alt fra pristjek, dokumentgennemgang og forhandling, så du kommer bedst muligt i mål med dit boligkøb.