Ny app vender boligsøgning på hovedet

Du køber ikke bare en bolig. Du køber også alt det rundt om. Vores Nabolag app’en fra danbolig hjælper dig med at finde drømmeboligen ud fra mere end bare pris, kvadratmeter og postnummer.

@danbolig

Modsat en traditionel boligsøgemaskine tager app’en også udgangspunkt i dine ønsker til fx grønne områder, godt naboskab, alderssammensætning og alt det andet, der også har betydning, når du skal finde et nyt hjem. På den måde vender Vores Nabolag den traditionelle boligsøgning på hovedet, og det har gjort det nemmere end nogensinde at finde drømmeboligen.

Download Vores Nabolag-app her

Ligger dit nye hjem hvor du tror?

App’en arbejder konstant for dig. Også når du er væk fra skærmen. Den viser dig alle de boliger, der passer til dine ønsker. Og bliver hele tiden klogere på dig ud fra dine tilvalg og fravalg. Derfor får du også forslag til nabolag, du ikke selv havde overvejet, men som passer perfekt til netop dig.

Som noget særligt indeholder Vores Nabolag også udsagn fra lokale indbyggere, der fortæller om deres nabolag. Det giver dig adgang til en lang række unikke informationer, som du ikke kan google dig til.

På den måde kan Vores Nabolag hjælpe dig med at finde frem til drømmeboligen – og måske i et nabolag, du ikke havde tænkt på, men som alligevel har alt det, du drømmer om.

Dine personlige boligagent

Med app’en Vores Nabolag i hånden udvælger du dine favoritnabolag og får automatisk besked, når der kommer nye boliger til salg i netop de nabolag. På den måde sørger app’en for, at du ikke går glip af en ny bolig, der matcher dine kriterier på tværs af ejendomsmæglere.

Teknologien i app’en tænker også ud af boksen for dig og guider dig mod nabolag, der måske overrasker dig - men hvor du sagtens kan se dig selv bo.

Gå ikke glip af drømmeboligen: Download Vores Nabolag-app her og få besked, så snart en ny bolig sættes til salg i dine favoritnabolag