Podcast: Rockpaperdresses på boligjagt

I en ny podcastserie kan du komme med blogger Cathrine Wichmand på boligjagt og selv blive klar til dit første boligkøb, når hun sammen med eksperterne guider dig igennem alle faserne af et boligkøb.

Kom med Rockpaperdresses på boligjagt og bliv guidet til dit første boligkøb.

Cathrine Wichmand, som er kendt fra bloggen Rockpaperdresses, og hendes mand Adam har solgt deres bolig på Frederiksberg og er nu på jagt efter deres nye drømmebolig.
 
I en ny podcastserie kan du komme med på hendes boligjagt og selv blive klar til dit første boligkøb, når hun sammen med en række boligeksperter fortæller om alle faserne i et boligkøb. 

I første epiode taler hun med bankrådgiver Pernille Oldgaard fra Nordea, som gør os klogere på alt fra lånetyper og gældsfaktor til rådighedsbeløb og bankgodkendelse. 

I anden epiode taler hun med ejendomsmægler Anne Crone fra danbolig, hvor de sætter fokus på boligbehov og boligsøgning, så Cathrine og hendes familie forhåbentligt snart kan låse døren op til deres næste drømmehjem.

Lyt til 'Rockpaperdresses på boligjagt'

I tredje episode får du et nemt overblik over de mest gængse lånetyper, og hvilken betydning det har for din livssituation og fremtidige formue, mens du i fjerde og sidste episode får en tjekliste over, hvad du skal igennem, når du køber en bolig.

Mød holdet bag "Rockpaperdresses - på boligjagt"

Cathrine Wichmand er iværksætter, influencer og driver bloggen Rockpaperdresses. Har været på DR's talenthold og er tidligere radiovært på P3. Du kan også følge Cathrine på Instagram, hvor hun har 67.000 følgere.

Anne Crone har 26 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og er indehaver af fem danbolig-butikker i København og omegn. Anne er kendt fra TV, hvor hun i flere år har været med i Hammerslag på DR.

Pernille Oldgaard har 10 års erfaring som bankrådgiver i Nordea. Hun arbejder i dag som Senior Personal Banker og har tidligere været filialdirektør i samme bank.  

Uanset om du har planer om at starte et kollektiv med dine venner eller plante rødder i forstaden med kernefamilie, så bliver du i podcasten hjulpet igennem processen og klædt på til det rigtige valg for dig og dit næste hjem.
 
Podcastserien 'Rockpaperdresses - på boligjagt' er lavet i samarbejde med Nordea og alle fire episoder kan findes, hvor du hører dine podcasts.