Spring foran i boligkøen med et digitalt lånebevis

Nordeas digitale lånebevis er den nye og nemme måde at købe bolig på. Med lånebeviset på mobilen ved du, hvor meget du kan købe for – og du er klar til at skrive under, når drømmeboligen dukker op.

ungt par kigger på boliger på ipad

Nordeas digitale lånebevis er den nye og nemme måde at købe bolig på. Med lånebeviset Have, garage eller nyt køkken – du ved sikkert lige præcis, hvad du ønsker dig, når du drømmer om en ny bolig. Men har du lige så meget styr på, hvor meget du kan købe for? Med et digitalt lånebevis fra Nordea bliver du hurtigt og nemt klædt godt på til dit boligkøb. Når du begynder boligjagten med et lånebevis, ved du, hvor meget du kan købe for – og du er klar til at skrive under, når du finder det helt rigtige hus eller den perfekte lejlighed.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang

Først finder du dit NemID eller MitID frem.
Så klikker du på dette link til Nordeas boligkøbsberegner
Her indtaster du nogle få oplysninger – fx din indkomst, om du køber alene eller sammen med andre, og om du har børn.
Så får du med det samme et overslag over, hvad du kan købe for.
Når du har set beløbet, kan du nemt og hurtigt få et digitalt lånebevis, så du er klar til at skrive under, når drømmeboligen dukker op. Det er selvfølgelig gratis og ganske uforpligtende. Klik på ”Få et mere præcist beløb”. Gennemfør de næste trin, og bekræft oplysningerne med NemID eller MitID. Når lånebeviset er godkendt, sender Nordea det til dig i e-Boks eller Netbank.

Du kan naturligvis også altid booke et møde med Nordea, hvis du ønsker at tale med en rådgiver, inden du begiver dig ud på boligmarkedet.

De bedste kort på hånden

Nordea oplever, at alt for mange forelsker sig i en bolig, som det efterfølgende viser sig, at de desværre ikke har råd til. Med lånebeviset kan du undgå den skuffelse, og måske opdager du endda, at du kan købe for mere, end du havde regnet med. Og med et lånebevis i hånden kan du også slå til med det samme, så du ikke bliver overhalet indenom af en anden køber.