Ukraine: Situationen på markedet for boligrenter, boligpriser og din daglige økonomi

Webinar: Nordeas boligøkonom og forbrugerøkonom giver dig en markedsopdatering om boligrenter, boligpriser og din daglige økonomi. 

Ruslands invasion af Ukraine har først og fremmest forfærdelige konsekvenser for mennesker i de ramte områder. Derudover skaber det uro på de finansielle markeder og kan påvirke din økonomi fremadrettet.

I webinaret kan du høre Nordeas boligøkonom Lise Nytoft Bergmann og Nordea forbrugerøkonom Ida Marie Moesby fortælle om situationen på markedet for boligrenter, boligpriser og din daglige økonomi.  

Lise Nytoft Bergmann guider dig igennem situationen på bolig- og rentemarkedet og kommer med gode råd til, hvilke overvejelser du skal gøre dig med dit boliglån samt hvad der sker med boligpriserne.

Forbrugerøkonom Ida Marie Moesby forklarer, hvorfor dine dagligvarer og energiregning er steget – og hvad du kan gøre for at spare i budgettet.

Ida Marie Moesby & Lise Nytoft Bergmann

Ida Marie Moesby, forbrugerøkonom i Nordea, laver analyser af danskernes økonomiske adfærd og skriver artikler, der kan inspirere danskerne til at optimere deres privatøkonomi og giver gode råd om forbrug, investering og andre økonomiske emner.

Lise Nytoft Bergmann, chefanalytiker og boligøkonom for Nordea Kredit, har bolig- og rentemarkedet som sit fokusområde, og gennem statistik og analyser deler hun ud af sin viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere.

Det kolde vejr byder billigere boliger ind i varmen

Vismænd: Pæn opklaring efter byger på boligmarkedet

Salgstid på huse nærmer sig mere normalt tempo