0

Find købere

Tjek salgsprisen

Kvalitet, seriøsitet og høj forretningsetik

Kort om danbolig

danbolig blev stiftet i 1989, og i dag er vi tilsammen mere end 140 butikker, hvilket betyder, at vi står stærkt landsdækkende.

For os er det altafgørende, at vi leverer kompetent rådgivning, og at du oplever vores arbejde som seriøst og af høj kvalitet. danboligs mæglere har forpligtet sig til en høj forretningsetik, og efter salget skal alt dette gerne passe til dit indtryk af vores samarbejde.

Forretningsidé

Alle danboligs mæglere er selvstændige, lokale ejendomsmæglere. På den ene side samarbejder vi med Nordea, og er vurderingssagkyndige for Nordea Kredit, på den anden side er vi en kæde med alle de fordele, det fører med sig. Samtidig er butikkerne også sig selv – det er indehavernes egne butikker, og det er dem, det går ud over, hvis du ikke er tilfreds.

Det landsdækkende samarbejde kommer dig også til gode, hvis du skal flytte til en anden landsdel. I det tilfælde kan vi trække på hinandens lokale indsigt og erfaring, så vi kan give dig en mere kvalificeret rådgivning og hjælp.

Selvom markedsvilkårene er forskellige på tværs af landet, arbejder alle danbolig-mæglere ud fra samme ønske om at skabe tilfredse kunder. 

Værdier

TROVÆRDIG betyder, at vi skal respektere den tillid kunderne viser os. Vi skal gennem at være troværdige levere stabilitet, tryghed og overblik, så både køber og sælger bagefter tænker tilbage på bolighandelen som en rigtig god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

KOMPETENT betyder, at vi sætter os grundigt ind i hver enkelt boligsag, så vi kan prissætte, sælge og rådgive på den mest optimale og professionelle måde. Vi sørger hele tiden for at opdatere vores faglige viden og deler know-how i hele danbolig-kæden.

DYNAMISK betyder, at vi yder det mest effektive salgsarbejde, og at vi aktivt sørger for at informere og opdatere vores kunder i hele salgsforløbet. Vi skal som kæde være smidige, forandringsvillige og parat til at hjælpe hinanden.

EMPATISK betyder, at vi lægger vægt på at forstå, hvad der rører sig i hovedet og hjerterne hos de mennesker, der køber og sælger boliger. Vi skal have respekt for den situation, der udløser behov for salg eller køb. Hvad enten omstændighederne er lykkelige eller måske lidt mere triste.

Kundetilfredshed

Hjælp os med at blive bedre. I danbolig lever vi af og efterstræber tilfredse kunder. Så når du køber eller sælger bolig gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer os i et spørgeskema. På den måde kan vi lytte til dig og sørge for, at du får en god bolighandel. Samtidig indsamler vi viden fra hele landet, om hvordan vores kunder oplever det at gøre handel via os, og bruger denne viden til kontinuerligt at styrke og forbedre kundeoplevelsen.

Målet er, at du skal være så tilfreds som muligt, og at du har lyst til at anbefale os til andre, når du har købt eller solgt igennem danbolig.

Ansvar og garanti

"Ejendomsmægler" er en beskyttet titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.

danboligs ejendomsmæglere har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Hjemmeside: www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendommen beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.

Adm. dir. Per Bie
Format: JPG

danbolig_logo_hvid

danbolig logo
Format: PNG

danbolig_boligsoegende

Boligsøgende
Format: PNG

danbolig_mægler_byder_velkommen

Mægler byder velkommen
Format: PNG

danbolig_forældrekoeb

Forældrekøb
Format: PNG

danbolig_åbent_hus

Åbent hus
Format: PNG

danbolig_til_salg

Til salg skilt
Format: PNG

danbolig_solgt

Solgt skilt
Format: PNG

danbolig_salgsvurdering

Salgsvurdering
Format: PNG

danbolig_på_salgsvurdering

På salgsvurdering
Format: PNG

danbolig_mægler_med_skilt

Mægler med skilt
Format: PNG

danbolig_fremvisning

Fremvisning
Format: PNG

danbolig_unge_boligsøgende

Ung boligsøgende
Format: PNG

danbolig_mæglermøde

Møde med mægler
Format: PNG

danbolig_underskrift

Underskrift
Format: PNG

danbolig_indflyttet

Sommerhus
Format: PNG

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig