Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
Se billeder m.m.

Buchwalds Bro 4
8700 Horsens

Type 8 Lejligheder
Udbudsform Projektsalg
Kontant 1.645.000 - 4.375.000

Buchwalds Bro 4

Velkommen til Buchwalds Bro 4.

Ejerlejlighederne opføres fra 1-6 etage med 4 lejligheder på hver etage hvor arealet er mellem 71 - 86 m2, disse lejligheder har køkken og stue i et, værelse, badeværelser samt mindre teknik/depotrum. Lejligheden på 86 m2 har 2 værelser.

På 7-13 etage opføres 2 lejligheder på hver etage på 132 og 147 m2, disse lejligheder har køkken alrum med udgang til altan og stue med udgang til endnu en altan, 2 værelser, 2 badeværelser, 2 altaner samt mindre teknik/depotrum.

Ejendommen er Svanemærket, hvilket betyder projektet er opført som bæredygtigt boligbyggeri. Der er krav til alle byggematerialer hvilket er godt for både miljøet og indeklimaet.

Smukke sildebensgulve, skønne lysindfald og moderne interiør er nogle af de højdepunkter, som I kan se frem til her i denne nye, lækre lejlighed. Derudover kan Iglæde jer til at nyde sommerdagene på altanen.

Med den bynære beliggenhed får I nem adgang til Horsens mange tilbud herunder både det spændende kulturliv, spisesteder og indkøb. Nærmeste dagligvarebutik ligger 350 meter fra ejendommen, ligesom I er tæt på både skole og pasningstilbud.

Løberuten kan lægges langs åen mod havnen og fjorden, der bliver en del af jeres nærmiljø. Bussen stopper 150 meter fra ejendommen, og efter halvanden kilometer finder I Horsens Station. Endelig

når I motorvejen på få minutter i bil.

Kernen i boligen er det køkken/opholdsstuen, hvor de lyse køkkenelementer er opstillet langs væggen, så I efterlades med god gulvplads til spisebordet og sofagruppen.

Det høje glasparti tilfører rummet en helt særlig stemning, hvor udsigten kan nydes.

Leder I efter en central bolig af høj kvalitet, hvor æstetik og bynær beliggenhed går op i en højere enhed, så kontakt os for mere information.

Billederne er modelfotos af udstillingslejligheden på 13. etage.

Boligerne ligger i Østbyen. I dette nabolag finder du blandt andet 4 vuggestuer og 450 virksomheder.

Vil du vide endnu mere om nabolaget og de mennesker, der bor der?

Udforsk nabolaget

Horsens Kommune i tal

 • Indbyggere
  92.229
 • Skoler
  24
 • Borgmesterparti
  Socialdemokratiet
 • Solskinstimer
  1.594 pr. år
 • Grundskyld
  22,56‰
 • Skatteprocent
  25,31%
 • Kirkeskat
  0,81%
 • Børnehaver
  51

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.