Rækkehuse i Udby
4300 Holbæk

 • 2.195.000 -
  2.650.000 kr.
  115 -
  117 m²
 • Kontantpris 2.195.000 - 2.650.000 kr.
 • Ejerudgift 2.087 - 2.251 kr./md.
 • Boligareal 115 - 117 m²
 • Udbudsform Salg

Nyt charmerende rækkehusprojekt i Udby.

Nyt, spændende og meget charmerende rækkehusprojekt med 12 rækkehuse i 1½ plan, udbydes nu til salg i Udby på Tuse Næs - kun 10 min. kørsel fra Holbæk. Boligerne udbydes i etaper og første etape består af de boliger, der ligger i første række til de åbne marker med naturen som nabo og den skønneste udsigt.

Rækkehusene opføres i en klassisk byggestil med et landligt udtryk, som tilpasser sig smukt i landbymiljøet. Boligerne opføres med hvidpudsede facader med røde tagsten og med hyggelige terrasser/haver.
Alle boligerne er ens og indeholder i stueplan: Entré med fliser og garderobeplads. Badeværelse med bruseniche samt niche forberedt til vaskemaskine og tørretumbler. Lækker lyst og stilrent køkken i god kvalitet og i åben forbindelse med opholdsstuen. Opholdsstuen er i alle boligerne orienteret mod syd eller vest og via de 3 dobbelte terrassedøre er der adgang til terrassen og haven. I stueplan indrettes der også et soveværelse og via den dobbelte terrassedør er der adgang til terrassen ved forhaven. Fra opholdsstuen er der via den åbne trappe adgang til 1. salen, som er indrettet med stor repos med mulighed for fælles hyggerum eller arbejdsplads, 2 gode værelser samt toilet. På 1. salen er der 2 kviste og ovenlysvinduer som bidrager en god rumfornemmelse, godt lysindfald og ikke mindst en dejlig udsigt fra flere af boligerne. Fra 1. salen er der, stort set fra alle boliger, udsigt ud over det omkringliggende landskab.

Til boligerne er der en hyggelig flisebelagt forhave med udhus samt syd- eller vestvendt have med træterrasse, som afskærmes mod naboerne med hegn. Både for- og baghaverne afskærmes endvidere af hæk. Der er i udstykningen fælles parkering med egen p-plads og stier mellem boligerne. I området etableres der også fælles grønt område med plads til hygge og samvær.

Boligerne opføres efter energiklasse 2018 med varmepumpe og der er udarbejdet energiberegning den 02.06.2022, med et beregnet årligt varmeforbrug på under kr. 3.000.-

Boligbebyggelsen ligger i den lille landsby Udby på Tuse Næs i gåafstand til indkøb, skole,
børnepasning, idrætsfaciliteter og meget mere. Tuse Næs er en halvø i Isefjorden nord
for Holbæk. Tuse Næs har mange smukke naturrige områder med bl.a. skove, enge, marker samt mulighed for badning ved badestrande flere steder på halvøen. Hovedbyen er netop Udby som ligger midt på halvøen. Tuse Næs har badestrande mod nordøst ved Løserup og Kisserup, og både her og på andre steder ved vandet findes store sommerhusområder. På den sydøstlige side af halvøen ligger den store Bognæs Skov med skovdrift samt stor lejrplads og badebro. Udby Kirke ligger midt i byen. Hørby har sin egen lystbådehavn og her findes også Hørby Færgekro, som absolut er et besøg værd. Læs mere om Tuse Næs på http://flyttil.tusenaes.dk/.

Du kan fra Holbæk tage fjordstien til Hørby enten på gåben eller på løbe- eller cykelturen. Her byder strækningen på kig til Holbæk Søbad, ”Venedig”, og Strandparken, hvor du bl.a. passerer kunstværket "5 Dimensional Pavillon" af Olafur Eliasson og byens store legeplads. Den sidste del af etapen fra bunden af Holbæk Fjord til Mårsø, går bl.a. via broen over Tuse å, hvor du i de gamle afvandingskanaler kan være heldig at se fisk og padder. Holbæk centrum kan nås på blot 10 min. og byder på alt, hvad du kan forestille dig af idrætsfaciliteter som bl.a. Holbæk Sportsby, uddannelsesinstitutioner, indkøbs- og shopping muligheder, restauranter, kulturelle muligheder med flere teatre og meget mere. Fra Udby er der busforbindelse til Holbæk med DSB-station med drift flere gange i timen til Kalundborg og København, som begge nås på under en time.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.