Risskov Brynet
8240 Risskov

  • 10.795 kr./md. 89 m²
  • Leje pr. md. 10.795 kr./md.
  • Boligareal 89 m²
  • Energimærke
  • Udbudsform Leje

Broloftet og Vindrosen er beliggende i det nye område, Risskov Brynet, der er tæt på alle Aarhus' mange muligheder og tilbud. I Risskov Brynet er man blot en 10 minutters cykeltur fra Aarhus C og universitetet. Lige uden for døren er der ligeledes et utal af muligheder med offentlig transport, der kører mange gange hver time. Ydermere byder vi husdyr velkommen med et smil.

Risskov Brynet har meget at byde på, og det inkluderer blandt andet en prisbelønnet, italiensk pizzarestaurant og to dagligvarebutikker i form af Meny og Netto - alt dette blot 50 meter fra ejendommen. Er man til en løbetur i skoven eller et dyp i havet, har man god mulighed for dette, da begge dele ligger blot et stenkast fra Risskov Brynet.

Alle lejligheder blev opført i 2019 og de har derfor alt, hvad man har brug for. Der er altså både opvaskemaskine, vaskesøjle eller kombi vaske-tørremaskine, gulvvarme og altan eller terrasse, så man slet ikke skal gå på kompromis. Værelserne er rummelige og har desuden indbyggede skabe. Lejlighederne har ligeledes depotrum i kælderen, hvor der også er aflåst cykelparkering og mulighed for leje af egen p-plads i aflåst kælder for blot 475 kr. pr. måned.

Som lejer i Risskov Brynet er indflytningsprisen billig, idet man kun skal betale to måneders husleje i depositum og dermed ikke skal betale en krone i forudbetalt husleje.

Lyder det som noget for dig? Giv os besked her i indbakken hvis du ønsker et nærmere kig på boligerne.

1 boliger til salg eller leje i Risskov Brynet, 8240 Risskov

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet