Saltholmsgade

Velkommen til Saltholmsgade.

Her finder du 1 til 4-værelses lejligheder i projektet.

På Saltholmsgade i hjertet af Aarhus - mellem Botanisk Have og Vesterbrogade - finder du 136 lejelejligheder frem mellem charmerende, gamle bygninger og grønne oaser.

Lejelejligheder er placeret midt i en unik bydel, der med sine brostensbelagte gader, skæve trapper og snørklede kviste emmer af liv og sjæl. Med en lejelejlighed på Saltholmsgade, Æbeløgade eller Møllevejen får du både Botanisk Have og Den Gamle By som din baghave. I denne lejlighed har du to gode værelser og et køkkenalrum, hvilket gør den til en god delevenlig lejlighed.

Lejelejlighederne er tegnet af CEBRA-arkitekterne og er bygget med kvalitet som rettesnor. Lejelejlighederne er bl.a. udstyret med køkkener fra Svane Køkkenet, som er en nyfortolkning af det grebsløse hvide køkken. Her er kælet for detaljerne i form af ekstra dybe skuffer med soft luk og fuldt udtræk, 20 mm bordplade og underlimet sort vask, der matcher det sorte armatur. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, elevator til din indgangsdør, skønne altaner, smukke egetræsgulve med gulvvarme og flotte badeværelser.

Det er muligt at leje en parkeringsplads tæt på din nye lejelejlighed. Her kan du vælge mellem en plads på gaden eller en plads i en parkeringskælder.
På terræn koster en parkeringsplads 750 ,- pr. måned og i parkeringskælderen koster en parkeringsplads 1.000 ,- pr. måned.
Har du el-bil kan du leje en parkeringsplads for 1.200 ,- pr. måned (vær opmærksom på, at der kun er begrænsede parkeringspladser med el-stik).

Vi glæder os til at byde dig VELKOMMEN

Vi får løbende genudlejninger på Saltholmsgade, og du kan altid holde dig opdateret på vores hjemmeside www.saltholmsgade.dk under boligvælger.

Kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.

Læs mere om projektet