0

Find købere

Tjek salgsprisen

Tilmeld dig Vurderingsweekend

Find ud af, hvad din bolig er værd, når danbolig-mæglere tager rundt for at møde landets boligejere den 23. og 24. september. Du får indblik i udviklingen på dit lokale boligmarked og en vurdering af salgsprisen på din bolig – gratis og helt uden forpligtelser.

Kend værdien af din bolig – det er sund fornuft

Din bolig er formentlig en af dine største investeringer, og derfor bør du løbende få vurderet værdien af den – uanset om du vil sælge eller ej.

danboligs Vurderingsweekend er en nem og uforpligtende mulighed for at få: 

  • En optimal prisfastsættelse af din bolig.
  • Kvalificeret kendskab til lokalområdet og prisudviklingen.
  • Kendskab til fordelene ved netop din bolig. 
  • Gode råd til, hvordan du kan øge værdien. 
  • Indblik i, hvor mange potentielle købere vi allerede har til din bolig i vores køberkartotek. 
  • En anledning til dialog om friværdi og bedre vilkår.

1

Når du er tilmeldt, kommer mægleren forbi

Mægleren kommer på besøg til en rundtur hos dig. Undervejs deler mægleren ud af sin viden og betragtninger og giver sit foreløbige bud på værdien af din bolig. Det hele tager omtrent en kop kaffes tid.

2

Du viser din bolig frem, præcis som den er

Det kræver ingen forberedelse for dig at få en vurdering – du behøver hverken pudse sølvtøj eller gøre hovedrent. Til gengæld vil vi måske gerne se dit loftsrum og høre, hvor gammelt dit fyr er.

3

Du får en præcis vurdering og gode råd

Efterfølgende kommer vi med en præcis vurdering af din bolig og giver dig gode råd til, hvordan du kan øge værdien og gøre den mere attraktiv for køberne – også selvom du ikke skal sælge lige nu.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd