Vurderingsweekend

Vurderingsweekend

11.-12. marts

Vurderingsweekend

Tryghed til at handle

Det kan være svært at drømme om fremtiden, når nutiden er usikker.
Derfor har vi sat weekenden af den 11. og 12. marts. Vi besøger så mange boligejere som muligt for at skabe en større vished om deres boligsituation i boligmarkedet, som det ser ud nu.
Til Vurderingsweekend får du vores erfarne eksperters vurdering og rådgivning i dit eget hjem. Her kan du få svar på de spørgsmål, du måtte have, om boligmarkedet, energimærkningen eller noget helt andet. Det er ganske gratis og uforpligtende – også for dig, der hverken går med tanker om køb eller salg.

Find svar på oftest stillede spørgsmål om Vurderingsweekenden her:

Hvad får man ud af Vurderingsweekenden?

Du får blandt andet svar på:

  • Hvad din bolig er værd
  • Hvordan boligsituationen ser ud i dit nabolag
  • Hvordan du får et energitjek af din bolig
  • Hvad energimærkningen betyder for prisen på din bolig
  • Hvordan det går med liggetiden
  • Hvor mange købere vi har til en bolig som din


Og så får du selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Er det okay at deltage, selvom jeg ikke vil sælge min bolig?

Ja. Vi forventer ikke, at du sætter din bolig til salg efter vores besøg. Vi kommer gerne hjem til dig, selvom du bare er nysgerrig på prisen på din bolig eller boligmarkedet generelt.

Giver det mening at få vurderet sin bolig med det nuværende boligmarked og energikrisen oveni?

Ja. Vurderingsweekenden er din chance for at få viden, der kan give dig større afklaring i det nuværende marked. Vidste du f.eks. at at kun 2 %* af boligejerne har ændret planer, når det kommer til salg? Hos danbolig ligger vi inde med en masse viden, som vi gerne vil dele med dig, så du kan få ro i maven.

*Kilde: YouGov for danbolig, november 2022”

Er det gratis at deltage?

Ja, det koster dig ikke andet end lidt tid at deltage i Vurderingsweekenden. Salgsvurderingen og vores viden får du ganske gratis.

Skal jeg komme hen til jeres butik?

Nej, vi kommer hjem til dig den 11. eller 12. marts og vurderer din bolig. Når du tilmelder dig, vælger du en dato, og derefter ringer eller skriver vi til dig og finder et tidspunkt, der passer dig.

Hvad består en salgsvurdering af?

Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente ved et boligsalg. Vi gennemgår din bolig og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi markedets udvikling, områdets kvaliteter og købernes søgekriterier, og vi ved, hvordan vi kan få din bolig til at træde frem og skille sig ud.

Er det ikke altid gratis at få en salgsvurdering?

Jo, det er altid gratis at få en salgsvurdering af danbolig, hvis du går med salgstanker. Men Vurderingsweekenden er også for de nysgerrige. Her dedikerer vi hele weekenden til at give alle indblik i deres boligs værdi og få stillet alle de spørgsmål, der måtte være.