Vurderingsweekend

Deltag d. 7.-8. oktober

Vurderingsweekend

Et lille besøg med stort potentiale

Lige nu overstiger boligmarkedet manges forventninger og vi kan fortælle dig, om de også overstiger dine. Uanset om du bare er nysgerrig eller måske leger med tanken om at sælge, kan et lille besøg gøre dig klogere på dine muligheder.

Deltag i efterårets Vurderingsweekend den 7. eller 8. oktober, så kommer din lokale mægler hjem til dig og tilbyder en vurdering, rådgivning og svar på alle dine spørgsmål om boligmarkedet – helt gratis.

6 fordele ved at deltage i Vurderingsweekend

Vurderingsweekend er for alle
Vi forventer ikke, at du sætter din bolig til salg efter vores besøg. Vurderingsweekend er også for de nysgerrige. Her dedikerer vi hele weekenden til at give alle indblik i deres boligs værdi.
Det er helt gratis
Det koster dig ikke andet end lidt tid at deltage i Vurderingsweekend. Salgsvurderingen og vores viden får du ganske gratis.
Vi kommer hjem til dig
Den 7. eller 8. oktober kommer vi på besøg og vurderer din bolig. Når du tilmelder dig, vælger du en dato og derefter ringer eller skriver vi til dig og finder et tidspunkt, der passer dig.
Få indblik
Til Vurderingsweekend får du blandt andet svar på; din boligs værdi, boligsituationen i dit nabolag, status på liggetid og antallet af mulige købere til netop din bolig lige nu. Og du kan selvfølgelig stille os spørgsmål.
Mange års erfaring
Med en vurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente ved et salg. Vi gennemgår din bolig, og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg.
Værd at vide om energi
Energimærkningen kan have stor betydning for prisen på din bolig. Ved Vurderingsweekend kan du få en masse viden og samtidigt kan vi kortlægge, hvordan du kan få et energitjek.