Tilmeld dig Vurderingsweekend

Vurderingsweekend

Gik du glip af vurderingsweekend?

Så fortvivl ej, for selvom tilmeldingen er lukket, kan du stadig blive klogere på din boligs værdi. Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig, får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi foretager en grundig gennemgang af din bolig og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. 

6 fordele ved at deltage i Vurderingsweekend

Få indblik
Til Vurderingsweekend får du blandt andet svar på; din boligs værdi, boligsituationen i dit nabolag, status på liggetid og antallet af mulige købere til netop din bolig lige nu. Og du kan selvfølgelig stille os spørgsmål.
Vurderingsweekend er for alle
Vi forventer ikke, at du sætter din bolig til salg efter vores besøg. Vurderingsweekend er også for de nysgerrige. Her dedikerer vi hele weekenden til at give alle indblik i deres boligs værdi.
Det er helt gratis
Det koster dig ikke andet end lidt tid at deltage i Vurderingsweekend. Salgsvurderingen og vores viden får du ganske gratis.
Vi kommer hjem til dig
Den 9. eller 10. marts kommer vi på besøg og vurderer din bolig. Når du tilmelder dig, vælger du en dato, og derefter ringer eller skriver vi til dig og finder et tidspunkt, der passer dig.
Mange års erfaring
Med en vurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente ved et salg. Vi gennemgår din bolig og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg.
Værd at vide om energi
Energimærkningen kan have stor betydning for prisen på din bolig. Ved Vurderingsweekend kan du få en masse viden, og samtidigt kan vi kortlægge, hvordan du kan få et energitjek.