Adjunktvej 4
9000 Aalborg

  • 2.745.000 kr. 135 m² 5 rum
  • Kontantpris 2.745.000 kr.
  • Ejerudgift 2.628 kr.
  • Boligareal 135 m²
  • Grundareal 640 m²
  • Rum 5
  • Energimærke

Skøn villa i Gymnasiekvarteret

På Adjunktvej i Gymnasiekvarteret findes denne skønne villa, som er tæt beliggende på hverdagens gøremål og med meget kort afstand til Aalborg Centrum. Der er i nærområdet både daginstitution, børnehave, folkeskole, gymnasie, flere indkøbsmuligheder, samt offentlig transport og nem adgang til motorvej i nord- og sydgående retning. Man er dermed i gåafstand til det meste, hvorfor villaen egner sig perfekt til alle der vil bo centralt i Aalborg.    
 
I bydes velkommen i entréen som giver adgang til henholdsvis køkken/alrum og husets kælder. Villaen byder på et skønt køkkenalrum, hvor der er i alrummet, er plads til spisebord ved den hyggelige brændeovn og de store vinduespartier. Endvidere er der herfra udgang til et skønt sydvendt terrassemiljø, som giver jer gode muligheder for udendørshygge med grill og andet. Alrummet og dagligstuen adskilles via en fin vinduesdør, som skaber fornemmelsen af et mere åbent miljø. I dagligstuen har I pladsen til det store spisebord til mange gæster, samtidig med I har rum til en fin dagligstue. Her indeholder stuen ligeledes de store vinduespartier, som giver et fantastisk lysindfald, samt flot udsigt, som sammen med den gode loftshøjde skaber en rummelig fornemmelse.  
 
Fra alrummet er der en fordelingsgang, som giver adgang til soveværelse, to værelser, samt badeværelse. Gangen har indbygget skabsplads til de to værelser, så man har mere plads på værelserne til enten børneværelser eller kontor. Soveværelset er fint og rummeligt og har endvidere indbygget skabsplads. På det lyse badeværelse er der fint skabsarrangement og badekar.   I kælderen finder I et stort multirum, fint og rummeligt bryggersrum med vaskesøjle, mindre toilet, to disponible rum, samt garage med el-port som i nyere tid er renoveret og nemt kan ombygges til enten disponible rum eller en garage med værksted til gør-det-selv manden.      
 
Villaens have er meget velanlagt og byder foruden flere hyggelige solkroge også mulighed for trampolin mv.   Mod syd anlagt et fint terrassemiljø, hvor familien kan samles og nyde solens stråler året rundt.    
 
En fantastisk ville med mange muligheder og mange gode kvm. under tag til en skarp pris for området.
Boligfakta
Type Villa
Energimærke F
Byggeår 1961
Rum 5
Bad 1
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 135 m²
Kælder 100 m²
Grundareal 640 m²
Økonomi
Kontantpris 2.745.000 kr.
Ejerudgift 2.628 kr.
Finansiering
Udbetaling 140.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 13.540 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 10.946 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 221.082
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 26,95‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Hans Egedes

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hans Egedes
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Godt naboskab
Derfor flyttede vi hertil

"Vi ønskede os et hus i 9000 Aalborg i et børnevenligt kvarter med plads og god havestørrelse. "

Det viser vi vores gæster

"Vores hjemmebiograf er altid et sikkert hit, ligesom vi har nydt mange gode grillaftener på terrassen. Nytårsaften har vi måske Aalborgs bedste udsigt over byen. Ellers går vi en tur til legepladsen i Sohngårdsholmsparken eller udsigtsposten. Vi har også en fantastisk kælkebakke om vinteren på Vandbakken."

Her handler vi

"Rema 1000 er vores foretrukne butik, men vi har både Fakta, Lidl, Spar, Føtex og Netto i gå/cykelafstand. Apotek, pizzaria, frisør, blomsterhandler mv på Grønlandstorv."

Her slapper vi af

"Vi har mange dejlige hyggekroge, men terrassen er dejligt lun og skærmet. Om aftenen elsker vi at se film i biografen i kælderen."

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi ønsker os et hus tættere på arbejde og børnenes skole."

2 lignende villaer i nærheden til 2.300.000-3.200.000 kr. på omkring 135 m2

Se lignende boliger
Dejlig familievilla i Skalborg
Åbent hus 29.maj kl. 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Paletten 11, 9200 Aalborg SV

3.175.000 kr. 140 m² 4 rum
Indbydende villa i børnevenligt kvarter
Åbent hus 29.maj kl. 10:00, kræver tilmelding
Villa

Lunekrogen 5, 9200 Aalborg SV

2.798.000 kr. 152 m² 5 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Hvorfor nøjes med at spekulere?

Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Vi ser flere forskellige lokale tendenser i øjeblikket. Book en gratis vurdering og få klarhed om dit nabolag og din boligs værdi.