Villa

Erkildstrupvej 15, Erkildstrup
9240 Nibe

  • Kontantpris 898.000 kr.
  • Ejerudgift 1.672 kr.
  • Boligareal 160 m²
  • Grundareal 2.014 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Erkildstrupvej 15, Erkildstrup
9240 Nibe

  • 898.000 kr. 160 m² 5 rum

Stor villa beliggende på en skøn grund på 2.014 kvm.

Denne fantastiske villa på Erkildstrupvej 15 i Erkildstrup, beliggende ved Nibe i det naturskønne Nordjylland, byder på en indbydende bolig på 160 kvm fordelt over 1½ plan.
 
Huset er godt indrettet og rummer en behagelig atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind ad døren.
 
I stueetagen bydes du velkommen af et lyst og rummeligt køkken, hvor du kan tilberede lækre måltider og samtidig nyde den naturlige belysning, der strømmer ind gennem de store vinduer. Ved siden af køkkenet finder du en stor og indbydende opholdsstue, hvor familien kan samles og hygge sig sammen. Her er der rigelig plads til både sofagruppe, spisebord og andre møbler, der skaber en behagelig atmosfære.
Stueetagen byder også på et badeværelse med bruseniche, der giver dig mulighed for at starte dagen frisk og veloplagt. Derudover er der en praktisk entré samt to gode værelser, der kan anvendes til børneværelser, gæsteværelser eller som kontorplads.
 
På første sal finder du en rummelig tv-stue, hvor familien kan samles og nyde fællesaktiviteter som filmhygge eller spilaftener. Derudover rummer første sal en forældreafdeling med et soveværelse samt et ældre badeværelse.
 
Udover den velindrettede bolig har villaen også en tilhørende god udbygning, der vil imponere dig med sine mange anvendelsesmuligheder. Udbygningen omfatter en rummelig garage, et praktisk værksted, et pænt bryggers samt et fyrrum til opbevaring af varmesystemet. Den store bonus er imidlertid 1. salen i udbygningen, der kan indrettes til forskellige formål og tilpasses efter dine behov og ønsker.
 
Villaen ligger på en rummelig grund på 2014 kvm, der omkranser ejendommen med en flot anlagt have. Her kan du nyde de rolige og landlige omgivelser, mens du slapper af på terrassen eller går en tur i have. Udsigten fra villaen er simpelthen betagende og giver dig en følelse af ro og harmoni.
 
Erkildstrupvej 15 er det ideelle hjem for familier eller par, der ønsker at bo i et smukt og velindrettet hus med masser af plads og muligheder. Her får du en rolig beliggenhed i naturskønne omgivelser, samtidig med at du har nem adgang til faciliteter og service i Nibe og det omkringliggende område.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke E
Varmekilde Pillefyr
Byggeår 1883
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 160 m²
Udhus 100 m²
Udhus 32 m²
Drivhus 5 m²
Grundareal 2.014 m²
Økonomi
Kontantpris 898.000 kr.
Ejerudgift 1.672 kr.
Finansiering
Udbetaling 45.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.595 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.381 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 223.174
Skatteprocent 25,6%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Lundby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Lundby
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Sådan er kvarteret

"Flinke og hjælpsomme naboer, der gerne giver en hånd med når du har brug for det, mangler et værktøj eller andet. Der er et godt fællesskab i Lundby. Vi hjælper hinanden, naboerne (hele byen er naboer :) de er flinke og hjælpsomme. Der er altid en, der gerne giver en hånd med, hvis du har brug for det. Samlingspunktet i byen er forsamlingshuset, hvor der bakkes godt op omkring de forskellige arrangementer, som både foregår i huset og på legepladsen. Lundby er en aktiv by, der sker noget for alle aldre. Lokale forretninger bakkes op. Vi har maleren i byen, vi kan købe økologiske æg i byen, vi har Lundby fisk, som laver fantastisk fisk, vi har fiskeparken og om sommeren står div. boder omkring byen med grøntsager. Institutioner i området tæt på Lundby. I Farstrup: Børnehuset Farstrup -en stordagpleje, Børnehaven Møllehuset, Farstrup kommuneskole og SFO. Sebber skole, Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave."

Det viser vi vores gæster

"Først og fremmest vores egen have. En gammel have med forskellige arter af smukke træer og dejlig stor, til når hele familie kommer til sommerfest og ikke mindst div. teenagerfester. Vi tager vores gæster med på gåtur rundt om Lundby, som er hegnet ind i smuk natur. Inden for kort køredistance er der bl.a. Lundby Hede, Limfjorden og Vesterhavet. Vi viser gerne vores forsamlingshus frem, som lige er blevet renoveret. Meget smukke lokaler, med lokal kunst. Du kan tjekke forsamlingshusets hjemmeside: https://www.lundbykultur.dk"

Her handler vi

"I Farstrup, 4 km. fra Lundby, ligger der en stor velfungerende Spar Købmand, som hele lokalområdet bakker godt op omkring. Andre handelsmuligheder inden for en radius af 20 km er mulighederne både Nibe, Løgstør og Aars. City syd er kun en halv times kørsel fra Lundby."

Her slapper vi af

"I vores helt fantastiske have eller en øl hos naboen ;)"

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Aalborg Syd

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Snekkerstenvej 41, 9270 Klarup

148 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Birke Alle 34, 9200 Aalborg SV

168 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Stammen 19, 9260 Gistrup

175 m² 6 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Pirken 12, 9240 Nibe

81 m² 4 rum