danbolig Aalborg Syd

Hobrovej 420 9200 Aalborg SV
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 17:00

Velkommen hos danbolig Aalborg Syd

Velkommen hos danbolig Aalborg Syd - din lokale ejendomsmægler i Nordens Paris
Hos danbolig Aalborg Syd har vi en klar ambition om at blive din foretrukne lokale ejendomsmægler. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og et superstærk mæglerteam i Aalborg og Nørresundby med vores i alt 4 forretninger, danbolig Aalborg Syd, danbolig Aalborg Lejligheder, danbolig Aalborg Villa og danbolig Nørresundby.

Vi dækker området syd for Limfjorden – minus postnumrene 9000 og 9220 som vores kolleger i specialbutikken for lejligheder og villaer tager sig af - herunder Skalborg, Frejlev, Svenstrup, Gug, Nibe og mange flere og vi er specialiserede i salg af villaer og rækkehuse, ejerlejligheder, lystejendomme, byggegrunde, andelsboliger og projektboliger. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og mest proaktive ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Aalborgområdets bedste mæglerhold
I en vores 4 butikker i Aalborg og Nørresundby møder du områdets kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af flere af Aalborg og Nørresundbys mest travle veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i deres lokaler. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danboligs øvrige ca 150 forretningen i hele landet. Så du får både det lokale og det landsdækkende.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

AKTUELLE BOLIGSØGENDE I VORES KØBERKARTOTEK

- Par søger meget aktivt efter bolig i 9200. Boligen skal være min. 3 værelser. Pris op til 3.500.000 kr.

- Familie søger villa i Godthåb. Huset skal gerne være i 1 plan og i indflytningsklar stand. Min. 130 m2 og en stor have er et plus.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,7 ud af 10

baseret på 6 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Lejligheder

Følg også med her

Vores team står klar til at hjælpe dig!

Vi er et stærkt team, der også kan sælge din bolig. Kig forbi vores centralt beliggende kontor til en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig. Vi dækker hele stor Aalborg med vores 4 ejendomsmæglerbutikker i City, Syd, Vejgaard og Nørresundby.

Strategi som passer til din bolig - ejendomsmægler Aalborg

Når vi sætter din bolig til salg, udarbejder vi i fællesskab en salgsplan, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi ved, at der kan være mange ting, der har indflydelse på processen, og hvor hurtigt det må gå. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder lige fra de indledende møder til købskontrakten underskrives og nøglerne overdrages.

Din bolig bliver blandt andet vist med en flot præsentation på vores hjemmeside og via målrettet online annoncering ved hjælp af det intelligente markedsføringsværktøj danbolig clevr. Vores kundekartotek og lokale netværk er også med til at hjælpe vores salgssucces godt på vej – faktisk sælger vi rundt regnet hver 5. bolig uden annoncering, da vi har så godt fat i købersegmentet, og fordi en del af vores salg er projektsalg, der har et mere langsigtet perspektiv. Det giver en anden fleksibilitet, som vi anser som en stor fordel, når din bolig skal sælges.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Leharparken 81, Frejlev, 9200 Aalborg SV

Hurtig salg

– Leharparken 81, Frejlev
Alternate Text
Solgt

Krondyrvej 7, 9200 Aalborg SV.

Det var den helt rigtige beslutning at vælge Danbolig Syd, vi skiftede til danbolig syd efter vores rækkehus havde været til salg hos anden i Svenstrup i over 3 mdr. uden der sket noget overhovedet. Så skiftede vi til Danbolig Syd det var en helt anden verden, man kunne straks mærke at de ville sælge vores rækkehus, de var dedikeret løsnings orienteret, professionel og ærlige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Efter 2 måneder hos Danbolig var der 2 køber og 1 betinget køb på vores rækkehus og det blev solgt til prisen ingen afslag da der var stor interesse for huset. Danbolig Syd har vores største anbefalinger !

– Krondyrvej 7

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 30. jul 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Heisesvej 4, 9200 Aalborg SV

2.798.000 kr. 118 m² 3 rum
Åbent hus 30. jul 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Klokkevej 22, Dall Villaby, 9230 Svenstrup J

1.998.000 kr. 180 m² 6 rum
Åbent hus 30. jul 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Nibevej 305, 9200 Aalborg SV

4.198.000 kr. 227 m² 7 rum
Charmerende og hyggelig villa i Frejlev
Åbent hus 30. jul 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Lannerparken 14, 9200 Aalborg SV

1.998.000 kr. 140 m² 5 rum
Åbent hus 30. jul 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Kalmanparken 22, 9200 Aalborg SV

3.998.000 kr. 310 m² 6 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Aalborg Syd

Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Griegsvej 154, 9200 Aalborg SV

128 m² 4 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Kobbelhøjvej 17, 9260 Gistrup

216 m² 7 rum
Solgt juli 2024
Villa
Solgt

Webersvej 9, 9200 Aalborg SV

190 m² 4 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Griegsvej 211, 9200 Aalborg SV

166 m² 5 rum

Køberrådgivning hos danbolig Aalborg Syd

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Aalborg Syd

Vi tager også gerne en drøftelse om den rette finansiering og forsikring af din nye bolig. Måske skal vi også drøfte en forsikring, der kan dække dig, hvis du mister evnen til at arbejde, dør eller kommer ud for andre væsentlige begivenheder.
Tilvalgsmuligheder til køberrådgivning:
* Prisforhandling
* Berigtigelse af skøde
* Rådgivning om hjælp til at finde boligen
* Deltagelse på fremvisninger

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig. Vi kan deltage før, under og efter du har fundet din drømmebolig med køberrådgivning og prisforhandling i hele Aalborg samt opland.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Aalborg Syd
Hobrovej 420
9200 Aalborg SV

CVR: 39892278
db Aalborg Syd ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea danmark, Nordea Kredit

Willis Towers Watson, Dansk Boligforsikring, Alm. Brand, Topforsikring

EFKT, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Ja

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.