Helga Pedersens Gade 950, 6. 39.
8000 Aarhus C

  • 12.500.000 kr. 211 m² 4 rum
  • Kontantpris 12.500.000 kr.
  • Ejerudgift 11.725 kr.
  • Boligareal 211 m²
  • Rum 4

LIGHTHOUSE - LUKSUSLEJLIGHED MED ALTAN, 2 BADEVÆRELSER OG STOR TAGTERRASSE

VEDR. TILMELDING TIL ÅBENT HUS: DER ER INGEN FÆRDEN PÅ BYGGEPLADSEN UDEN SIKKERHEDSUDSTYR OG UDEN EJENDOMSMÆGLER. DU MØDES MED EJENDOMSMÆGLER VED DET RØDE GITTERDØR VED INDGANGEN TIL BYGGEPLADSEN.  NÆRMERE INSTRUKS FØLGER FRA EJENDOMSMÆGLER INDEN ÅBENT HUS. 
 
Drømmer du om en ny stor lejlighed med egen tagterrasse, hvor du kan nyde skønne sommeraftenener og invitere familie og venner på middag?  
 
Så er denne tagterrasselejlighed i Lighthouse måske noget for dig.  
 
Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri med 395 lejligheder placeret på spidsen af Aarhus Ø med bugten som nærmeste nabo. Byggeriet består af i alt tre bygninger - Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset. Byggeriet er tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed 3XN. I det ikoniske byggeri får du en bolig ud over det sædvanlige med adgang til fantastiske fælles faciliteter samt restaurant- og caféliv, der gør livet ved vandet – midt i byen til noget helt særligt.  
 
Velkommen indenfor i denne luksuslejlighed på hele 211 kvm. Her får du både en altan på 7 kvm. og en stor tagterrasse på 25 kvm. Herudover intet mindre end to badeværelse, hvoraf det ene er med vaskesøjle. Lejligheden indeholder tre gode og rummelige værelser, hvoraf det ene er med walk-in og eget badeværelse. Hjerterummet er det kæmpe køkken-alrum og stue, der ligger i åben forbindelse. Her vil indretningsmulighederne være mange.  Her er plads til alle vennerne eller hele familien. Her kan hyggelige stunder finde sted, mens du tilbereder middagen. Herfra er der udgang til lejlighedens altan samt den vidunderlige tagterrasse, hvor udsigten kan nydes. Skulle man have behov for yderligere et værelse vil dette kunne etableres.  I denne lejlighed er der opgraderet til sildebensparket som lamel i eg matlak, hvilket giver et eksklusivt look til lejligheden.  
 
Alle lejligheder er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Både køkken, bad og garderobe er fra DESIGNA og alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven.   I Lighthouse er der fokus på at skabe de rigtige rammer, så både store og små kan nyde tilværelsen med små afbræk og grønne oaser i hverdagen. Et beboerhus placeret i Promenadehuset lige ud mod bugten rummer både udebruser, sauna, loungeområde, fælles område med køkken samt gæstebolig med eget toilet.  
 
Ud over beboerhuset og gæsteboligen kan du som beboer glæde dig til at nyde det private gårdrum. Gårdrummet kommer til at rumme aktiviteter for legelystne børn og voksne. Derudover er der bl.a. grow camps til dyrkning af grøntsager, et træningsområde samt masser af planter, træer og blomster, der skaber hyggelige kroge og afslappende oaser.  
 
Beboerhuset, gæsteboligen og gårdrummet er faciliteter, som kun beboerne har adgang til, men i og rundt om Lighthouse kommer også andre faciliteter, det bliver et helt særligt samlingspunkt for besøgende og Aarhus Ø’s øvrige beboere. I den kommende kanal mellem Isbjerget og Lighthouse giver en ny bro mulighed for, at børn kan fiske efter krabber, mens kajakroere og SUP-boarde kan lægge til og holde en pause ved Lighthouse.   Restauranter/caféer i stueplan bliver ligeledes et mødested for mange, hvor de kan nyde en dejlig frokost eller en middag med udsigt til bugten og bylivet på spidsen af Aarhus Ø.    
 
Der er desuden mulighed for tilkøb af parkeringsplads i parkeringskælderen under byggeriet.  
 
NB:
Visualiseringer er vejledende.
Foto er fra vores prøvelejligheder og derfor ikke nødvendigvis fra samme type lejlighed.
Indflytning er 15.11.2022
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Byggeår 2022
Etage 6.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 211 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 12.500.000 kr.
Ejerudgift 11.725 kr.

400 boliger med en unik placering på Aarhus Ø – hvor havet og byen mødes

Her kan du opleve naturen på tætteste hold, se marsvin svømme i bugten, opleve de smukkeste solopgange, se lysene blive tændt i bygningerne i Aarhus, når solen går ned og nyde årstidernes skiften i Riis Skov. Her får du det bedste af alle verdener med både byliv og natur samt ro og puls.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter

1 lignende lejlighed i nærheden til 10.600.000-14.400.000 kr. på omkring 211 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 14.aug kl. 13:30
Lejlighed

Helga Pedersens Gade 950, 6. 133., 8000 Aarhus C

11.850.000 kr. 223 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.