Helga Pedersens Gade 950, 6. 133.
8000 Aarhus C

  • 11.850.000 kr. 223 m² 4 rum
  • Kontantpris 11.850.000 kr.
  • Ejerudgift 11.368 kr.
  • Boligareal 223 m²
  • Rum 4
  • Energimærke

LIGHTHOUSE - LUKSUSLEJLIGHED MED TAGTERRASSE PÅ 22 KVM OG ALTAN PÅ 9 KVM

Forestil dig at starte dagen med en dukkert fra den nye badeplatform lige foran Lighthouse og få varmen i beboerhusets sauna, inden du går i gårdrummet og henter friske tomater fra drivhuset til din morgenmad.  
 
Det kan blive din nye hverdag med en bolig i Lighthouse.  
 
Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri med 395 lejligheder placeret på spidsen af Aarhus Ø med bugten som nærmeste nabo. Byggeriet består af i alt tre bygninger - Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset. Byggeriet er tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed 3XN. I det ikoniske byggeri får du en bolig ud over det sædvanlige med adgang til fantastiske fælles faciliteter samt restaurant- og caféliv, der gør livet ved vandet – midt i byen til noget helt særligt.  
 
Denne lejlighed byder på gode entréforhold med plads til garderoben. Herfra er der adgang til to af lejlighedens værelser, samt det ene badeværelse. Det første værelse er med walk-in og det andet værelse er med udgang til altanan. Hjerterummet i denne bolig er det store opholdsrum- kombineret stue og køkkenalrum med plads til hygge og afslapning. Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer, der giver rig mulighed for at tilberede gode middage til familien og vennerne. Som noget særligt er rummet gennemlyst. Desuden er der udgang til den vidunderlige tagterrasse på hele 22 kvm samt altanen. Mangler man et værelse kan dette nemt etableres her. Lejlighedens soveværelse findes i forbindelse hermed og er med eget badeværelse. Begge badeværelser er i tidløse materialer og det ene med vaskesøjle, hvilket kun gør hverdagen lettere.  
 
Alle lejligheder er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Både køkken, bad og garderobe er fra DESIGNA og alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven.   I Lighthouse er der fokus på at skabe de rigtige rammer, så både store og små kan nyde tilværelsen med små afbræk og grønne oaser i hverdagen. Et beboerhus placeret i Promenadehuset lige ud mod bugten rummer både udebruser, sauna, loungeområde, fælles område med køkken samt gæstebolig med eget toilet.  
 
Ud over beboerhuset og gæsteboligen kan du som beboer glæde dig til at nyde det private gårdrum. Gårdrummet kommer til at rumme aktiviteter for legelystne børn og voksne. Derudover er der bl.a. grow camps til dyrkning af grøntsager, et træningsområde samt masser af planter, træer og blomster, der skaber hyggelige kroge og afslappende oaser.  
 
Beboerhuset, gæsteboligen og gårdrummet er faciliteter, som kun beboerne har adgang til, men i og rundt om Lighthouse kommer også andre faciliteter, det bliver et helt særligt samlingspunkt for besøgende og Aarhus Ø’s øvrige beboere. I den kommende kanal mellem Isbjerget og Lighthouse giver en ny bro mulighed for, at børn kan fiske efter krabber, mens kajakroere og SUP-boarde kan lægge til og holde en pause ved Lighthouse.  
 
Restauranter/caféer i stueplan bliver ligeledes et mødested for mange, hvor de kan nyde en dejlig frokost eller en middag med udsigt til bugten og bylivet på spidsen af Aarhus Ø.  
 
Der er desuden mulighed for tilkøb af parkeringsplads i parkeringskælderen under byggeriet.  
 
NB:
Visualiseringer er vejledende.
Indflytning 07.07.2022
Mulighed for køb uden bopælspligt.
Boligfakta
Type Lejlighed
Energimærke A2010
Byggeår 2022
Etage 6.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Plan 1
Boligareal 223 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 11.850.000 kr.
Ejerudgift 11.368 kr.

400 boliger med en unik placering på Aarhus Ø – hvor havet og byen mødes

Her kan du opleve naturen på tætteste hold, se marsvin svømme i bugten, opleve de smukkeste solopgange, se lysene blive tændt i bygningerne i Aarhus, når solen går ned og nyde årstidernes skiften i Riis Skov. Her får du det bedste af alle verdener med både byliv og natur samt ro og puls.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter

1 lignende lejlighed i nærheden til 10.100.000-13.600.000 kr. på omkring 223 m2

Se lignende boliger
Åbent hus 17.aug kl. 16:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Helga Pedersens Gade 950, 6. 39., 8000 Aarhus C

12.500.000 kr. 211 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.