Helga Pedersens Gade 950, 1. 27.
8000 Aarhus C

  • 2.795.000 kr. 63 m² 2 rum
  • Kontantpris 2.795.000 kr.
  • Ejerudgift 2.163 kr.
  • Boligareal 63 m²
  • Rum 2

LIGHTHOUSE - BO MED HAVET SOM NABO OG BYENS PULSERENDE BYLIV I NÆRHEDEN

Drømmer du om at bo med havet lige uden for din dør og med Aarhus’ pulserende byliv lige rundt om hjørnet? Og vil du have adgang til et beboerhus med sauna og gæstebolig og et privat gårdrum med masser af faciliteter for store og små?  
 
Så er denne bolig måske noget for dig.
 
Lighthouse er Danmarks højeste boligbyggeri med 395 lejligheder placeret på spidsen af Aarhus Ø med bugten som nærmeste nabo. Byggeriet består af i alt tre bygninger - Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset. Byggeriet er tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed 3XN. I det ikoniske byggeri får du en bolig ud over det sædvanlige med adgang til fantastiske fælles faciliteter samt restaurant- og caféliv, der gør livet ved vandet – midt i byen til noget helt særligt.  
 
Denne 2-værelses lejlighed ligger fuldstændig ugenert mod det skønne gårdrum. Boligen rummer 63 kvm og er fordelt på stort soveværelse med eget lækkert walk-in. Kombineret stue og køkken-alrum. Her er både plads til spisebord og sofaarrangement. Lækkert badeværelse med bruseniche, vaskesøjle samt væghængt toilet. Både fra alrummet og soveværelset er der udgang til terrasse.
 
Alle lejligheder er indrettet i nordisk stil med lyse rum og åbne vidder. Både køkken, bad og garderobe er fra DESIGNA og alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Køkkenet, som er valgt i samarbejde med 3XN Arkitekter, er skabt ud fra en fortælling om bugten og skoven.   I Lighthouse er der fokus på at skabe de rigtige rammer, så både store og små kan nyde tilværelsen med små afbræk og grønne oaser i hverdagen. Et beboerhus placeret i Promenadehuset lige ud mod bugten rummer både udebruser, sauna, loungeområde, fælles område med køkken samt gæstebolig med eget toilet.  
 
Ud over beboerhuset og gæsteboligen kan du som beboer glæde dig til at nyde det private gårdrum. Gårdrummet kommer til at rumme aktiviteter for legelystne børn og voksne. Derudover er der bl.a. grow camps til dyrkning af grøntsager, et træningsområde samt masser af planter, træer og blomster, der skaber hyggelige kroge og afslappende oaser.  
 
Beboerhuset, gæsteboligen og gårdrummet er faciliteter, som kun beboerne har adgang til, men i og rundt om Lighthouse kommer også andre faciliteter, det bliver et helt særligt samlingspunkt for besøgende og Aarhus Ø’s øvrige beboere. I den kommende kanal mellem Isbjerget og Lighthouse giver en ny bro mulighed for, at børn kan fiske efter krabber, mens kajakroere og SUP-boarde kan lægge til og holde en pause ved Lighthouse.  
 
Restauranter/caféer i stueplan bliver ligeledes et mødested for mange, hvor de kan nyde en dejlig frokost eller en middag med udsigt til bugten og bylivet på spidsen af Aarhus Ø.    
 
NB:
Visualiseringer er vejledende.
Foto er fra vores prøvelejligheder og derfor ikke nødvendigvis fra samme type lejlighed.
Forventet indflytning 15.11.2022.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Byggeår 2022
Etage 1.
Rum 2
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 63 m²
Faciliteter
  • Altan
  • Elevator
Økonomi
Kontantpris 2.795.000 kr.
Ejerudgift 2.163 kr.

400 boliger med en unik placering på Aarhus Ø – hvor havet og byen mødes

Her kan du opleve naturen på tætteste hold, se marsvin svømme i bugten, opleve de smukkeste solopgange, se lysene blive tændt i bygningerne i Aarhus, når solen går ned og nyde årstidernes skiften i Riis Skov. Her får du det bedste af alle verdener med både byliv og natur samt ro og puls.

Kommunen i tal
Indbyggere 355.238
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 24,58‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Aarhus Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Aarhus Domsogn
Gode indkøbsmuligheder
Hipt og ungt
Stort udvalg af restauranter

4 lignende lejligheder i nærheden til 2.400.000-3.200.000 kr. på omkring 63 m2

Se lignende boliger
Lejlighed
Nyhed!

Silkeborgvej 3, 4. 3., 8000 Aarhus C

3.195.000 kr. 68 m² 3 rum
Lejlighed

Vestre Ringgade 208, 3. tv., 8000 Aarhus C

2.698.000 kr. 70 m² 3 rum
Lejlighed

Falstersgade 45, 4., 8000 Aarhus C

2.998.000 kr. 64 m² 2 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren
Par kigger på hus

Har danskerne stadig lyst til at flytte?

Vi har kigget nærmere på boligejernes adfærd og samlet en række indsigter om det at købe bolig, så du kan finde svar på store og små spørgsmål ét sted.